0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή είναι και δική μου ερώτηση...Με τμήματα των 30 μαθητών πώς θα γίνεται σωστή και δημιουργική δουλειά; Οξύμωρο αυτό που λέει
Παράθεση από: maklin στις Απριλίου 13, 2010, 07:01:44 pmΑυτή είναι και δική μου ερώτηση...Με τμήματα των 30 μαθητών πώς θα γίνεται σωστή και δημιουργική δουλειά; Οξύμωρο αυτό που λέειΕπειδή πολλοί γράφουν για τμήματα 30 μαθητών εδώ πέρα,θέλω να ρωτήσω: από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα ?αυξηθούν στους 30 μαθητές τα τμήματα?30-αρια τμήματα υπήρχαν παλιότερα (η πλειοψηφία), υπάρχουν και τώρα (η μειοψηφία). Ξέρει κάποιος κάτι για αύξηση του αριθμού τους?
Συμφωνώ και΄γω σ'αυτό Ανθή!Μόνο όταν είμαι αισιόδοξη!Γιατί όταν με πιάνουν οι μαύρες μου ,δε με σώνει τίποτα! Προς το παρόν όμως είδα τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου(φτου στον κόρφο μας) στο alter και μ'εκνευρίζει που ενώ μονίμως αναφέρεται στην α'βαθμια, ξεκινά να μιλά για το δημοτικό και όχι για το νηπιαγωγείο!Άμα σε γράφει και η ίδια η υπουργός άστα να πάνε!Καμία νύξη για το νηπιαγωγείο.Hello, και'μεις πρωτοβάθμια είμαστε! εχει αναφερθει αλλες φορες στο νηπιαγωγειο .περιμενε να βρω κατι που θελω να σας δειξω
Άρχισαν πάλι οι διαχωρισμοί "εμείς είμαστε πρωτοβάθμια δε μας πιάνει", "εμείς είμαστε έτσι δε μας πιάνει". ΟΛΟΥΣ μας αφορά το θέμα.