0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 17, 2010, 01:21:34 pmΠαράθεση από: maryk στις Απριλίου 17, 2010, 01:16:31 pmΑτυχούλα συγνώμη για την ερώτηση αλλά με ποιο μέρος είσαι?Δε μπορώ να φανταστώ έναν εκπαιδευτικό σε αυτή την εμπόλεμη κατάσταση το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό να μην είναι ΑΓΩΝΑΣ με όποιονδήποτε τρόπο..με οποιοδήποτε κόστος.40 μεχρι στιγμης στην ψηφοφορια...Δυστυχώς!!!!!!!
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 17, 2010, 01:16:31 pmΑτυχούλα συγνώμη για την ερώτηση αλλά με ποιο μέρος είσαι?Δε μπορώ να φανταστώ έναν εκπαιδευτικό σε αυτή την εμπόλεμη κατάσταση το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό να μην είναι ΑΓΩΝΑΣ με όποιονδήποτε τρόπο..με οποιοδήποτε κόστος.40 μεχρι στιγμης στην ψηφοφορια...
Ατυχούλα συγνώμη για την ερώτηση αλλά με ποιο μέρος είσαι?Δε μπορώ να φανταστώ έναν εκπαιδευτικό σε αυτή την εμπόλεμη κατάσταση το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό να μην είναι ΑΓΩΝΑΣ με όποιονδήποτε τρόπο..με οποιοδήποτε κόστος.
Μου φαίνεται αδιανοήτο σε ένα forum εκπαιδευτικών να μην μπορούμε να κάνουμε διάλογο. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι με όλους (είτε για τρόπο διορισμό, είτε για τρόπο κινητοποιήσης).Μπορούμε όμως να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές επιθέσεις. Για παράδειγμα αντί να ρωτήσεις με ποιου το μέρος είσαι, θα μπορούσες με επιχείρηματα (όπως δόθηκαν παραπάνω) να εξηγήσεις για ποιο λόγο διαφωνείς.Δεν τα έχω προσωπικά μαζί σου. Απλά πήρα αφορμή από το μήνυμά σου(το οποίο δεν είναι τόσο προσβλητικό) για να γράψω την αποψή μου για αυτά που διαβάζω στο forum τελευταία και με ενοχλούν.
Έχουν να γραφτούν πασπίτες στο φόρουμ για να ψηφίσουν...
Παράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 03:21:25 pmΈχουν να γραφτούν πασπίτες στο φόρουμ για να ψηφίσουν... το θετεις λαθος....εγω ψηφισα κατα και δεν ειμαι πρασινοσκουφιτσα...απλα θεωρω οτι ετσι θα την πληρωσουν τα παιδια του λαου..ουτε καν τα παιδια των 300 δεν θα ειναι εφοσον φοιτουν σε ιδιωτικα..μπορουμε να κανουμε αλλα οπως να κυκλοσουμε το υπουργειο και να μην την αφησουμε ουτε να βγει ουτε να μπει..ή του χρονου να μην παρουσιαστει κανενας στη θεση του. οχι ομως απεργια στις πανελληνιες...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 17, 2010, 03:58:30 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 03:21:25 pmΈχουν να γραφτούν πασπίτες στο φόρουμ για να ψηφίσουν... το θετεις λαθος....εγω ψηφισα κατα και δεν ειμαι πρασινοσκουφιτσα...απλα θεωρω οτι ετσι θα την πληρωσουν τα παιδια του λαου..ουτε καν τα παιδια των 300 δεν θα ειναι εφοσον φοιτουν σε ιδιωτικα..μπορουμε να κανουμε αλλα οπως να κυκλοσουμε το υπουργειο και να μην την αφησουμε ουτε να βγει ουτε να μπει..ή του χρονου να μην παρουσιαστει κανενας στη θεση του. οχι ομως απεργια στις πανελληνιες...Πίστεψέ με, αν κάποιο παιδί δε μπει στο πανεπιστήμιο λόγω της απεργίας, θα του έχουμε κάνει πραγματικά ΧΑΡΗ.
Παράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 04:05:33 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 17, 2010, 03:58:30 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 03:21:25 pmΈχουν να γραφτούν πασπίτες στο φόρουμ για να ψηφίσουν... το θετεις λαθος....εγω ψηφισα κατα και δεν ειμαι πρασινοσκουφιτσα...απλα θεωρω οτι ετσι θα την πληρωσουν τα παιδια του λαου..ουτε καν τα παιδια των 300 δεν θα ειναι εφοσον φοιτουν σε ιδιωτικα..μπορουμε να κανουμε αλλα οπως να κυκλοσουμε το υπουργειο και να μην την αφησουμε ουτε να βγει ουτε να μπει..ή του χρονου να μην παρουσιαστει κανενας στη θεση του. οχι ομως απεργια στις πανελληνιες...Πίστεψέ με, αν κάποιο παιδί δε μπει στο πανεπιστήμιο λόγω της απεργίας, θα του έχουμε κάνει πραγματικά ΧΑΡΗ.δεν ειναι ετσι και το ξερεις...πιστευω οτι ακομα και ολοι εσεις που ειστε υπερ τα σκεφτεσται τα παιδια..οσο για το παν/μιο πρωτα σπουδαζεις για σενα και μετα για την αποκατασταση σου σκεφτειται λιγο την αγωνια τους βρε συναδελφοι-πτυχιουχοι
Οι απεργίες βοηθούν το κράτος να εξοικονομήσει χρήματα, με δυο λόγια χάρη θα τους κάνουμε... εκτός κι αν ήταν δυνατό να κρατήσουν ένα ολόκληρο μήνα ώστε να δημιουργήσουν δυσλειτουργία στα σχολεία. Οι γιατροί που είναι απλήρωτοι στα δημόσια νοσοκομεία κάνουν επίσχεση εργασίας. Η επίσχεση εργασίας θα δημιουργούσε προβλήματα στο κράτος αλλά όχι στους μαθητές αφού το σχολείο θα ήταν ανοιχτό, αλλά δεν θα λειτουργούσε κανονικά. Πιστεύω ότι έτσι θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε και την υποστήριξη των γονέων και μαθητών ενημερώνοντάς τους.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 17, 2010, 04:08:32 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 04:05:33 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 17, 2010, 03:58:30 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 03:21:25 pmΈχουν να γραφτούν πασπίτες στο φόρουμ για να ψηφίσουν... το θετεις λαθος....εγω ψηφισα κατα και δεν ειμαι πρασινοσκουφιτσα...απλα θεωρω οτι ετσι θα την πληρωσουν τα παιδια του λαου..ουτε καν τα παιδια των 300 δεν θα ειναι εφοσον φοιτουν σε ιδιωτικα..μπορουμε να κανουμε αλλα οπως να κυκλοσουμε το υπουργειο και να μην την αφησουμε ουτε να βγει ουτε να μπει..ή του χρονου να μην παρουσιαστει κανενας στη θεση του. οχι ομως απεργια στις πανελληνιες...Πίστεψέ με, αν κάποιο παιδί δε μπει στο πανεπιστήμιο λόγω της απεργίας, θα του έχουμε κάνει πραγματικά ΧΑΡΗ.δεν ειναι ετσι και το ξερεις...πιστευω οτι ακομα και ολοι εσεις που ειστε υπερ τα σκεφτεσται τα παιδια..οσο για το παν/μιο πρωτα σπουδαζεις για σενα και μετα για την αποκατασταση σου σκεφτειται λιγο την αγωνια τους βρε συναδελφοι-πτυχιουχοι Οχι. Σπουδάζουμε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Θα σπουδάζαμε πρώτα για την αυτοβελτίωσή μας αν είχαμε λυμένα τα προβλήματα επιβίωσης μας, και μόνο έτσι.Και σίγουρα αν ήταν να σπουδάσω για την αυτοβελτίωσή μου, δε θα σπούδαζα μ' αυτούς τους άθλιους καθηγητές που έχουν τα πανεπιστήμιά μας.
Μόλις είδα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και απογοητεύτηκα!!!Θεωρούσα ότι πάνω από 90% θα δήλωνε κατά της απεργίας σε περίοδο Πανελλάδικών.Τώρα πλέον κατάλαβα γιατί η Ελλάδάρα μας έφτασε σε αυτό το σημείο και με πείσατε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανατραπεί η κατάσταση.ΠΑΤΑΜΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.Τα καημένα τα παιδιά ,τι σας φταίνε;;;;;;;;;;;Όταν μάθουμε να βλέπουμε κατάματα και τον διπλανό μας, όταν τα προβλήματα των άλλων γίνουν και δικά μας, όταν μάθουμε να χαιρόμαστε όλοι με τη χαρά των άλλων, τότε και μόνο τότε ίσως πάψουν να μας γ.......!!!!Ντρέπομαι για σας !!!!!!!!!
Παράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 04:16:18 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 17, 2010, 04:08:32 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 04:05:33 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 17, 2010, 03:58:30 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 03:21:25 pmΈχουν να γραφτούν πασπίτες στο φόρουμ για να ψηφίσουν... το θετεις λαθος....εγω ψηφισα κατα και δεν ειμαι πρασινοσκουφιτσα...απλα θεωρω οτι ετσι θα την πληρωσουν τα παιδια του λαου..ουτε καν τα παιδια των 300 δεν θα ειναι εφοσον φοιτουν σε ιδιωτικα..μπορουμε να κανουμε αλλα οπως να κυκλοσουμε το υπουργειο και να μην την αφησουμε ουτε να βγει ουτε να μπει..ή του χρονου να μην παρουσιαστει κανενας στη θεση του. οχι ομως απεργια στις πανελληνιες...Πίστεψέ με, αν κάποιο παιδί δε μπει στο πανεπιστήμιο λόγω της απεργίας, θα του έχουμε κάνει πραγματικά ΧΑΡΗ.δεν ειναι ετσι και το ξερεις...πιστευω οτι ακομα και ολοι εσεις που ειστε υπερ τα σκεφτεσται τα παιδια..οσο για το παν/μιο πρωτα σπουδαζεις για σενα και μετα για την αποκατασταση σου σκεφτειται λιγο την αγωνια τους βρε συναδελφοι-πτυχιουχοι Οχι. Σπουδάζουμε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Θα σπουδάζαμε πρώτα για την αυτοβελτίωσή μας αν είχαμε λυμένα τα προβλήματα επιβίωσης μας, και μόνο έτσι.Και σίγουρα αν ήταν να σπουδάσω για την αυτοβελτίωσή μου, δε θα σπούδαζα μ' αυτούς τους άθλιους καθηγητές που έχουν τα πανεπιστήμιά μας.τωρα μας φταινε και οι ακαδημαίκοι μας δασκαλοι;;;ηρεμησε γιαννη εχεις παρει φορα και τα ισοπεδωνεις ολα! κατσε ρε γιαννη γιατι οποιος ειναι αντιθετος με την εποχη της απεργιας ειναι πρασινος;; μια χαρα τα λεει ο συναδελφος