0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τον έφτυναν και αυτός νόμιζε πως ψιχάλιζε; Όσο για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι, πες μας πως παμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι από εδώ και από εκεί Και ναι είναι επιλογή μας να πάμε ως ωρομίσθιοι ή αναπληρωτες γιατί λατρεύουμε την εκπαίδευση.Προφανώς και πάλι η κακία προκύπτει κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότροια...
Παράθεση από: giokspy στις Απριλίου 21, 2010, 11:34:27 pmΠαράθεση από: iason στις Απριλίου 21, 2010, 11:17:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 21, 2010, 03:11:05 pmμε κατι τετοια αρχιζω και μετανιωνω που ψηφισα κατα ..οι ιδιοι καθηγητες ειναι και στα φροντηστηρια απλα εκει τους πληρωνεις βρε ηλιθιε.. Να χαρώ εγώ επίπεδο. Λες λοιπόν πως πλήθος εκπαιδευτικών δημοσίων σχολείων παρανομεί δουλεύοντας στα φροντιστήρια αλλά και σε ιδιαίτερα. Να υποθέσω επιπλέον πως πολλοί από εμάς έχουμε "μαύρα" αφορολόγητα εισοδήματα. Το όργιο της παρανομίας από τον εκπαιδευτικό, ο οποίος ταυτόχρονα ζητά κοινωνική αποδοχή. Φυσικά, παίρνει ακριβώς αυτό που του αξίζει, πλέον. Τον χλευασμό και την απαξίωση... Αυτό αξίζουμε...Αν εσυ νομιζεις αξιζεις το χλευασμο και την απαξιωση δικαιωμα σου! Εγω παντως που εφαγα τοσα χρονια σε σπουδες και μεταπτυχιακα, 7χρονια ωρομισθιος και 2αναπληρωτης απο τοπο σε τοπο βγαζοντας τα περα με δανεια που ακομα χρωσταω και με 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και φυσικα κανοντας τη δουλεια μου οσο καλυτερα μπορουσα(και 2 χρονια σε ΕΠΑΛ) δε νιωθω οτι αξιζω την απαξιωση!!! Και δεν ειμαι μονο εγω αλλα και ενα μεγαλο μερος των συναδελφων που γνωρισα, που παλευουν για το καλυτερο για τους μαθητες τους !!!οποτε καλυτερα να μιλας για τον εαυτο σου η καποιους που ξερεις και μη γενικευειςΈχεις ακούσει αυτό που λέει ο λαός για κάποιον τον οποίον τον έφτυναν και αυτός νόμιζε πως ψιχάλιζε; Όσο για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι, πες μας πως παμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι από εδώ και από εκεί επειδή ...αγαπάμε το επάγγελμα! Ούτε που έχει περάσει από το μυαλό μας φαντάζομαι η σκέψη "καλή η πόρτα αλλά αν δε γίνεται να μπω από εκεί ας είναι και από το παράθυρο". Ακριβώς όπως το κατάλαβες. Η κοινωνία δεν είναι χαζή. Γνωρίζει. Για αυτό τον λόγο μας αποδίδει αυτό που αξίζουμε. Χλευασμό και απαξίωση...
Παράθεση από: iason στις Απριλίου 21, 2010, 11:17:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 21, 2010, 03:11:05 pmμε κατι τετοια αρχιζω και μετανιωνω που ψηφισα κατα ..οι ιδιοι καθηγητες ειναι και στα φροντηστηρια απλα εκει τους πληρωνεις βρε ηλιθιε.. Να χαρώ εγώ επίπεδο. Λες λοιπόν πως πλήθος εκπαιδευτικών δημοσίων σχολείων παρανομεί δουλεύοντας στα φροντιστήρια αλλά και σε ιδιαίτερα. Να υποθέσω επιπλέον πως πολλοί από εμάς έχουμε "μαύρα" αφορολόγητα εισοδήματα. Το όργιο της παρανομίας από τον εκπαιδευτικό, ο οποίος ταυτόχρονα ζητά κοινωνική αποδοχή. Φυσικά, παίρνει ακριβώς αυτό που του αξίζει, πλέον. Τον χλευασμό και την απαξίωση... Αυτό αξίζουμε...Αν εσυ νομιζεις αξιζεις το χλευασμο και την απαξιωση δικαιωμα σου! Εγω παντως που εφαγα τοσα χρονια σε σπουδες και μεταπτυχιακα, 7χρονια ωρομισθιος και 2αναπληρωτης απο τοπο σε τοπο βγαζοντας τα περα με δανεια που ακομα χρωσταω και με 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και φυσικα κανοντας τη δουλεια μου οσο καλυτερα μπορουσα(και 2 χρονια σε ΕΠΑΛ) δε νιωθω οτι αξιζω την απαξιωση!!! Και δεν ειμαι μονο εγω αλλα και ενα μεγαλο μερος των συναδελφων που γνωρισα, που παλευουν για το καλυτερο για τους μαθητες τους !!!οποτε καλυτερα να μιλας για τον εαυτο σου η καποιους που ξερεις και μη γενικευεις
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 21, 2010, 03:11:05 pmμε κατι τετοια αρχιζω και μετανιωνω που ψηφισα κατα ..οι ιδιοι καθηγητες ειναι και στα φροντηστηρια απλα εκει τους πληρωνεις βρε ηλιθιε.. Να χαρώ εγώ επίπεδο. Λες λοιπόν πως πλήθος εκπαιδευτικών δημοσίων σχολείων παρανομεί δουλεύοντας στα φροντιστήρια αλλά και σε ιδιαίτερα. Να υποθέσω επιπλέον πως πολλοί από εμάς έχουμε "μαύρα" αφορολόγητα εισοδήματα. Το όργιο της παρανομίας από τον εκπαιδευτικό, ο οποίος ταυτόχρονα ζητά κοινωνική αποδοχή. Φυσικά, παίρνει ακριβώς αυτό που του αξίζει, πλέον. Τον χλευασμό και την απαξίωση... Αυτό αξίζουμε...
με κατι τετοια αρχιζω και μετανιωνω που ψηφισα κατα ..οι ιδιοι καθηγητες ειναι και στα φροντηστηρια απλα εκει τους πληρωνεις βρε ηλιθιε..
Παράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 22, 2010, 12:00:38 amτον έφτυναν και αυτός νόμιζε πως ψιχάλιζε; Όσο για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι, πες μας πως παμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι από εδώ και από εκεί Και ναι είναι επιλογή μας να πάμε ως ωρομίσθιοι ή αναπληρωτες γιατί λατρεύουμε την εκπαίδευση.Προφανώς και πάλι η κακία προκύπτει κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότροια...ε οχι και ετσι ρε σταυρο..εδω μεγαλωνει η μυτουλα.μην πας να κανεις το ασπρο μαυρο...οχι οτι παμε και ωρομισθιοι γιατι λατρευουμε την εκπαιδευση..οχι και ετσι...ποιος θα πηγαινε αν δεν υπηρχαν τα μορια;; τι λατρεψες δηλαδη εσυ ; την καταντια και τις συνθηκες εργασιας του δημοσιου σχολειου ή τα 300 ευρω για νς ζησεις την οικογενεια σου;
Καμία μυτούλα δεν μεγαλώνει, όχι τουλάχιστον η δική μου.Είχα δουλειά σε φροντιστήριο και δεν ,με τρομάζαν καθόλου οι απαιτήσεις της.Όμως εκεί είσαι ερμαιο του κάθε φροντιστηριαρχη και του καθε καλομαθημένου παιδιού.Επιπλέον ο προσανατολισμός του φροντιστηρίου δεν είναι η εκπαίδευση με την ευρύτερη έννοια αλλά η προετοιμασία για τις εξετάσεις....Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις όχι αυτοί οι λόγοι με έκαναν να στραφώ στη δημόσια εκπαίδευση και να αφήσω άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες.Σίγουρα δεν με προσέλκυσαν τα πολλά χρήματα του μισθού του ωρομισθίου.Τα μόρια είναι φυσική εξέλιξη.Επένδυσα σε χρόνο, κόπο και χρήμα.Και ήρθε η Διαμαντοπούλου να τα γκρεμίσει.Να ξεκινήσω ξανά από το μηδεν;Το θεωρείς εύκολο όταν έχεις αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις;
Παράθεση από: iason στις Απριλίου 21, 2010, 11:52:04 pmΠαράθεση από: giokspy στις Απριλίου 21, 2010, 11:34:27 pmΠαράθεση από: iason στις Απριλίου 21, 2010, 11:17:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 21, 2010, 03:11:05 pmμε κατι τετοια αρχιζω και μετανιωνω που ψηφισα κατα ..οι ιδιοι καθηγητες ειναι και στα φροντηστηρια απλα εκει τους πληρωνεις βρε ηλιθιε.. Να χαρώ εγώ επίπεδο. Λες λοιπόν πως πλήθος εκπαιδευτικών δημοσίων σχολείων παρανομεί δουλεύοντας στα φροντιστήρια αλλά και σε ιδιαίτερα. Να υποθέσω επιπλέον πως πολλοί από εμάς έχουμε "μαύρα" αφορολόγητα εισοδήματα. Το όργιο της παρανομίας από τον εκπαιδευτικό, ο οποίος ταυτόχρονα ζητά κοινωνική αποδοχή. Φυσικά, παίρνει ακριβώς αυτό που του αξίζει, πλέον. Τον χλευασμό και την απαξίωση... Αυτό αξίζουμε...Αν εσυ νομιζεις αξιζεις το χλευασμο και την απαξιωση δικαιωμα σου! Εγω παντως που εφαγα τοσα χρονια σε σπουδες και μεταπτυχιακα, 7χρονια ωρομισθιος και 2αναπληρωτης απο τοπο σε τοπο βγαζοντας τα περα με δανεια που ακομα χρωσταω και με 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και φυσικα κανοντας τη δουλεια μου οσο καλυτερα μπορουσα(και 2 χρονια σε ΕΠΑΛ) δε νιωθω οτι αξιζω την απαξιωση!!! Και δεν ειμαι μονο εγω αλλα και ενα μεγαλο μερος των συναδελφων που γνωρισα, που παλευουν για το καλυτερο για τους μαθητες τους !!!οποτε καλυτερα να μιλας για τον εαυτο σου η καποιους που ξερεις και μη γενικευειςΈχεις ακούσει αυτό που λέει ο λαός για κάποιον τον οποίον τον έφτυναν και αυτός νόμιζε πως ψιχάλιζε; Όσο για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι, πες μας πως παμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι από εδώ και από εκεί επειδή ...αγαπάμε το επάγγελμα! Ούτε που έχει περάσει από το μυαλό μας φαντάζομαι η σκέψη "καλή η πόρτα αλλά αν δε γίνεται να μπω από εκεί ας είναι και από το παράθυρο". Ακριβώς όπως το κατάλαβες. Η κοινωνία δεν είναι χαζή. Γνωρίζει. Για αυτό τον λόγο μας αποδίδει αυτό που αξίζουμε. Χλευασμό και απαξίωση...Το άλλο που λέει ο λαός για την αλεπού που όσα δε φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια τό χεις ακουστά; Το ποιος ανοίγει διάπλατα τα παράθυρα για να διατηρεί το σύστημα των πελατειακών σχέσεων μέσω του οποίου κυριαρχεί και ελέγχει συνειδήσεις το ξέρουν στην Ελλάδα και τα νήπια. Τα νήπια επίσης ξέρουν ότι όσο τα παράθυρα διαπλατύνονται τόσο στενεύουν οι πόρτες. Το ότι δεν μπόρεσες να μπεις από τα παράθυρα ή από τη χαραμάδα της πόρτας θα μπορούσε να σε κάνει περισσότερο σοφό ,αντί για μνησίκακο.
Ως μαθήτρια της Γ Λυκείου που έδωσε εξετάσεις την ηρωική χρονιά του 1988, έχω να πω πως αν δεν είχαν γίνει τότε οι απεργίες μέσα στις πανελλήνιες δεν θα είχαμε τώρα το επίδομα εξωδιδακτικής απασχόλησης...που είναι το μεγαλύτερό μας επίδομα.Προσωπικά όχι μόνο δεν μου έκανε κακό το ότι έδωσα Ιούλιο, ίσα ίσα κάλυψα όλα μου τα κενά και σίγουρα δεν θα είχα περάσει αν είχαμε δώσει κανονικά.Πολλοί συμμαθητές μου βέβαια τα παράτησαν, αρκετοί έπεσαν ψυχολογικά και ένα μεγάλο ποσοστό πίστεψε ότι θα δώσουμε Σεπτέμβριο.Τέλος Ιουνίου και αφού άλλαξαν 3 !!! υπουργοί Παιδείας σε ελάχιστο διάστημα, με δικαστική απόφαση οι εκπαιδευτικοί επέστρεψαν και άρχισε άλλη τρέλα...Να προλάβουμε να δώσουμε όοολα τα μαθήματα του σχολείου, να πάρουμε απολυτήριο(επί δεσμών έπρεπε πρώτα να τελειώσεις με το σχολείο) και αμέσως μετά να δώσουμε πανελλήνιες.Πολλά σχολεία έκαναν κατάληψη (διαφώνησα τότε) για να δώσουμε Σεπτέμβρη.Τελικά κάπου μέσα με τέλος Ιουλίου τελειώσαμε..Δεν θυμάμαι αν βρίζαμε τους καθηγητές μας, προσωπικά το είχα δει ως δώρο..Θυμάμαι πάντως στην πρώτη μου μισθοδοσία ως εκπαιδευτικός πια,όταν πρόσεξα το επίδομα εξωδιδακτικής απάσχολησης είχα πει: Άξιζε η ταλαιπωρία από τους καθηγητές μας τότε....