0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι Μαθηματικοί ότι μου είπαν σας λέω!!!Μάλλον πάμε για πλήρη απορρόφηση!!!Οσοι από το 24μηνο μείνουν δυστυχώς πάνε στους νέους πίνακες!!!Κυκλοφορούν κάποια νούμερα τα οποία όμως δε θέω να αναφέρω γτ είναι ακόμα πολύ νωρίς.Αυτο που μπορώ μόνο να πω είναι ότι τα οργανικά κενά αυτή τη στιγμή είναι κάτω από 70!!!!Κάντε τους υπολογισμού σας!!!
Παράθεση από: georgeMath στις Μαΐου 24, 2011, 05:02:29 pmΣυνάδελφοι Μαθηματικοί ότι μου είπαν σας λέω!!!Μάλλον πάμε για πλήρη απορρόφηση!!!Οσοι από το 24μηνο μείνουν δυστυχώς πάνε στους νέους πίνακες!!!Κυκλοφορούν κάποια νούμερα τα οποία όμως δε θέω να αναφέρω γτ είναι ακόμα πολύ νωρίς.Αυτο που μπορώ μόνο να πω είναι ότι τα οργανικά κενά αυτή τη στιγμή είναι κάτω από 70!!!!Κάντε τους υπολογισμού σας!!!Θα πρότεινα να μεταφερθούμε στο δικό μας χώρο...Το να πεις νούμερα με επιφύλαξη δεν νομίζω ότι θα δημιουργήσει απαισιοδοξία.Εξάλλου μες στο βαθύ σκοτάδι είμαστε. Μια ένσταση (μόνο και μόνο γιατί μου φαίνεται περίεργο) έχω μόνο 70 οργανικά κενά όταν πέρυσι είχαν πάρει σύνταξη 1069 μαθηματικοί;
Παράθεση από: georgeMath στις Μαΐου 24, 2011, 05:02:29 pmΣυνάδελφοι Μαθηματικοί ότι μου είπαν σας λέω!!!Μάλλον πάμε για πλήρη απορρόφηση!!!Οσοι από το 24μηνο μείνουν δυστυχώς πάνε στους νέους πίνακες!!!Κυκλοφορούν κάποια νούμερα τα οποία όμως δε θέω να αναφέρω γτ είναι ακόμα πολύ νωρίς.Αυτο που μπορώ μόνο να πω είναι ότι τα οργανικά κενά αυτή τη στιγμή είναι κάτω από 70!!!!Κάντε τους υπολογισμού σας!!!Καλά τα νέα με τους 24μηνίτες, αλλά μου φαίνεται παράλογο να μείνουν έστω και 30-40 (από σύνολο 230) 24μηνίτες και να γίνει ΑΣΕΠ αρχές του 2012, χωρίς να τους έχει απορροφήσει. Αν περισσέψουν, πιο λογικό μου φαίνεται να διοριστούν του χρόνου μαζί με ποσοστό από τον πίνακα με υψηλές προυπηρεσίες...
Παράθεση από: KYRINIS στις Μαΐου 24, 2011, 05:38:01 pmΠαράθεση από: georgeMath στις Μαΐου 24, 2011, 05:02:29 pmΣυνάδελφοι Μαθηματικοί ότι μου είπαν σας λέω!!!Μάλλον πάμε για πλήρη απορρόφηση!!!Οσοι από το 24μηνο μείνουν δυστυχώς πάνε στους νέους πίνακες!!!Κυκλοφορούν κάποια νούμερα τα οποία όμως δε θέω να αναφέρω γτ είναι ακόμα πολύ νωρίς.Αυτο που μπορώ μόνο να πω είναι ότι τα οργανικά κενά αυτή τη στιγμή είναι κάτω από 70!!!!Κάντε τους υπολογισμού σας!!!Καλά τα νέα με τους 24μηνίτες, αλλά μου φαίνεται παράλογο να μείνουν έστω και 30-40 (από σύνολο 230) 24μηνίτες και να γίνει ΑΣΕΠ αρχές του 2012, χωρίς να τους έχει απορροφήσει. Αν περισσέψουν, πιο λογικό μου φαίνεται να διοριστούν του χρόνου μαζί με ποσοστό από τον πίνακα με υψηλές προυπηρεσίες...Αν σταματήσει στο 70 θα έχουν μείνει 10 περιπου 24 μηνίτες!!Αυτό και αν θα είναι γκαντεμιά!!!!
αυτό έγραψε το ALFAVITAΠερίπου 1600 εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και