0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για την ειδική αγωγή ενδεχομένως να γίνει διαφορετική ρύθμιση.υπάρχουν πιέσεις.
φίλε Kozzi οκ.....δεν ξαναγράφω τίποτα ...θα ζητήσω συγνώμη αν βγω ψεύτης.... απ' όλους εδω μέσα.....περιγράφω την κατάσταση έξω απο πληροφορίες....
Παράθεση από: arist2 στις Μαΐου 25, 2011, 08:50:28 amφίλε Kozzi οκ.....δεν ξαναγράφω τίποτα ...θα ζητήσω συγνώμη αν βγω ψεύτης.... απ' όλους εδω μέσα.....περιγράφω την κατάσταση έξω απο πληροφορίες....δεν υπαρχει λογος συγνωμης κανενος απο κανεναν, εδω τουλαχιστον, οπου λεμε ο,τι μας προκυψει χωρις αμεσο κοστος ( ολοι μας ). αλλα μην μπλεκεις και συ με την αριθμολαγνεια και με τα θεσφατα του οποιου ...Κατσικα...εχω την αισθηση οτι εισαι πιο ψυχραιμος/η απο πολλους εδω μεσα.
Μη λέτε νούμερα, γιατί ακόμα και η υπουργός να είναι η πηγή σας τα πάντα (στην Ελλάδα και στην πολιτική) αλλάζουν καθημερινά.Δεν πρέπει να τζογάρουμε (με νούμερα) με την ψυχολογία συναδέλφων.Παράδειγμα: πέρυσι με 2642 διορισμούς μονίμων διορίστηκαν 237 Μαθηματικοί.Με ποιά λογική με 1600 διορισμούς (λέμε τώρα) θα διοριστούν 70;
...οτι ειναι ψυχοφθορο ολο το αριθμολαγνο σκηνικο, οτι ειναι εξτρεμ το 1 προς 10 στην παιδεια ( φυσικα σε πολλους φορεις του "ευρυτερου και στενοτερου δημοσιου τομεα" ειναι μαλλον ανεπαρκες , αλλα εστω....), οτι "ευτυχως" το ...νεο σχολειο θα εχει πιο πολλες αναγκες φιλολογικες, οτι "ευτυχως" δεν ειναι τρελες οι απωλειες των συγχωνευσεων, οτι "ευτυχως" ειναι ελαχιστοι οι εκκρεμεις διοριστεοι, οτι οι "αναγκες της υπηρεσιας" δεν εξελιπαν.... καπως ετσι ειναι η γνωμη μου ( ανεξοδη, ευκολη και κομψη ! )
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 25, 2011, 09:13:01 am...οτι ειναι ψυχοφθορο ολο το αριθμολαγνο σκηνικο, οτι ειναι εξτρεμ το 1 προς 10 στην παιδεια ( φυσικα σε πολλους φορεις του "ευρυτερου και στενοτερου δημοσιου τομεα" ειναι μαλλον ανεπαρκες , αλλα εστω....), οτι "ευτυχως" το ...νεο σχολειο θα εχει πιο πολλες αναγκες φιλολογικες, οτι "ευτυχως" δεν ειναι τρελες οι απωλειες των συγχωνευσεων, οτι "ευτυχως" ειναι ελαχιστοι οι εκκρεμεις διοριστεοι, οτι οι "αναγκες της υπηρεσιας" δεν εξελιπαν.... καπως ετσι ειναι η γνωμη μου ( ανεξοδη, ευκολη και κομψη ! ) μ'αρέσει...
Νομίζω 7.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
Παράθεση από: georgeMath στις Μαΐου 24, 2011, 05:13:02 pmΝομίζω 7.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιοςΚαμια 15ρια, αφού είναι και οι επιλαχόντες! Σωστά;
Παράθεση από: kani στις Μαΐου 25, 2011, 10:48:33 amΠαράθεση από: georgeMath στις Μαΐου 24, 2011, 05:13:02 pmΝομίζω 7.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιοςΚαμια 15ρια, αφού είναι και οι επιλαχόντες! Σωστά;Νομίζω ότι οι επιλαχόντες πάνε στο τέλος μετά και τον τελευταίο 24μηνίτη.7 είναι οι διοριστέοι που έχουν μείνει