0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: VIR στις Απριλίου 17, 2010, 01:42:45 amτα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....Δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου όταν τους αφήνεις να έχουν το θέμα μας στην επικαιρότητα. Κακό μας κάνεις!Η ανασφάλειά σου είναι απαράδεκτη γιατί τίποτα δεν μας χαρίστηκε και όλα έγιναν κατόπιν εντολών των συνταγματικών επιταγώνΥπερμαχία
τα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....
www.youtube.com/watch?v=vN9i4FkiNww
Παράθεση από: zagorakis στις Απριλίου 21, 2010, 10:24:30 pmΠαράθεση από: VIR στις Απριλίου 17, 2010, 01:42:45 amτα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....Δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου όταν τους αφήνεις να έχουν το θέμα μας στην επικαιρότητα. Κακό μας κάνεις!Η ανασφάλειά σου είναι απαράδεκτη γιατί τίποτα δεν μας χαρίστηκε και όλα έγιναν κατόπιν εντολών των συνταγματικών επιταγώνΥπερμαχίαΚαλώς τα παιδιά!Πού χαθήκατε;Για πείτε μας και άλλα για τις συνταγματικές επιταγές!Ξέχασα όμως....Δεν υπάρχει καμιά απόφαση δικαστηρίου που να σας δικαιώνει.Και αφήστε την καραμέλα με τον Συνήγορο...Πάντως έχετε δίκιο που "μαλώνετε" τον συνάδελφο.Πρέπει να συνεχίσετε να το πηγαίνετε λάου-λάου!Σας έχει βγει μέχρι τώρα!Μπράβο στους μάγκες! Συνάδελφε VIR ,κατάλαβες τώρα εξαιτίας ποιών συμπεριφορών μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των εκπ/κών να έχει μια προκατάληψη;
καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν παρει στη μεταβατικη ολο το 24μηνο στους φιλολογους η βαση του 40% που υπολογιζεται να κυμανθει?
Παράθεση από: remy στις Απριλίου 22, 2010, 09:38:40 amκαλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν παρει στη μεταβατικη ολο το 24μηνο στους φιλολογους η βαση του 40% που υπολογιζεται να κυμανθει?Αυτή η εκδοχή που μέχρι πέρυσι ήταν περίπου αυτονόητη, φέτος ξεπερνάει και τα πιο τρελά μας όνειρα.Πάντως, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η βάση του40% λογικά θα προσέγγιζε τα 24 μόρια ή θα σκαρφάλωνε λίγο πιο πάνω (λόγω οαεδιτών).Πέρυσι η βάση του 40% ήταν 23,770.