*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακας 24μηνου νηπιαγωγών (και 30μηνου)  (Αναγνώστηκε 30835 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πίνακας 24μηνου νηπιαγωγών (και 30μηνου)
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 13, 2010, 12:18:25 am »
εγω το εχω καταλαβει αλλιως....αναλογα με τους μηνες προυπηρεσιας υπαγομαστε σε συγκεκριμενη κλιμακα..αν δηλαδη καποιος μεχρι τον επομενο ασεπ εχει 27 μηνες προυπηρεσιας θα ειναι στην κλιμακα 24 εως 32 μηνες αρα τα μορια του θα ειναι 27*0,30= 8,1 μορια ... επισης θα ηθελα να επισημανω κατι..στο δημοσιευμενο πλεον νομοσχεδιο αναφερει οτι κραταμε μορια ειτε απο τον ασεπ που θα δωσουμε ειτε απο 2 προηγουμενους και αν καποιος εχει δωσει περισσοτερες φορες κρατα την υψηλοτερη βαθμολογια..αρα μπορουμε και να μην δωσουμε σωστα???
Με τέτοιο υπουργείο παιδείας που δεν ενημερώνει καθόλου, σίγουρα δεν πρέπει κανείς να είναι απόλυτος. Απλώς να σου παραθέσω δύο στοιχεία:
α) Αν υποθέσουμε πως κάποιος έχει 60 μήνες προϋπηρεσίας και πάει με την κλιμακωτή μέθοδο που ανέφερα παραπάνω, τότε το σύνολο προϋπηρεσίας που βγαίνει είναι ακριβώς 16,80 που είναι και το μέγιστο όριο αποδεκτής προϋπηρεσίας που αναφέρει ο νόμος. Αλλιώς θα είναι 60χ0,4=24 μόρια, που είναι λίγο άσχετο νούμερο.
β) Η διατύπωση του νόμου είναι: π.χ. «- Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονά-
δες για κάθε μήνα». Δεν λέει η προϋπηρεσία από 0 έως και 24 μήνες ότι είναι με 0,20 για κάθε μήνα.
Τώρα, όσον αφορά τον ΑΣΕΠ, μάλλον πρέπει να δώσεις. Αν θυμάμαι καλά αυτά που αναφέρεις για τους 2 προηγούμενους διαγωνισμούς έχουν να κάνουν με τα άτομα που έχουν ήδη 24 μόρια και πάνω την 1/7/2010 και δεν θα προσληφθούν στη μεταβατική περίοδο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:49:02 »

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 13, 2010, 12:30:30 am »
 Για τα μορια ειναι ακριβως οπως τα λες npanag.Για τον ΑΣΕΠ ομως γραφει οτι ολοι μπορουμε να κρατησουμε αυτουσιο τον καλυτερο απο το 07,το 09 ή το 12.Καπου μαλιστα γραφει οτι το συστημα θα κραταει τον καλυτερο ασεπ και εκει θα προστιθενται τα μορια πτυχιων,προυπηρεσίας κτλ.Παντως καλο ειναι να ξαναδινουμε ασεπ γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται κι αν δεν γραψουμε καλα το 12 θα κρατηθει ο καλυτερος ασεπ του 07 η 09.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 13, 2010, 12:41:19 am »
Εχετε δίκιο julie9 και elenaV  για τον ΑΣΕΠ. Τώρα είδα τη διατύπωση που λέτε:
"1. Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του
διαγωνισμού συντάσσονται από το Α.Σ.Ε.Π., κατά κλάδο
και ειδικότητα, οι τελικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτι-
κών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Πί-
νακες Επιλογής Εκπαιδευτικών για την Πρωτοβάθμια και
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Π.Ε.Ε.Π.Δ.Ε.), στους οποί-
ους εντάσσονται όσοι συγκέντρωσαν τη βαθμολογική
βάση στο διαγωνισμό αυτόν ή σε έναν τουλάχιστον από
τους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς."

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 13, 2010, 12:56:32 pm »
εχεις δικιο npanag για τα μορια τελικα..κριμα βεβαια ελαχιστα ετσι προσμετραται η προυπηρεσια..στον ασεπ τελικα ισχυει οτι δεν ειναι υποχρεωτικο καποιοσ να δωσει αν εχει πισω του μια καλη βαθμολογια..το θεμα ειναι αν δωσει θα πρεπει να κρατησει τον βαθμο του 2012 υποχρεωτικα η μπορει αν γραψει λιγοτερο να κρατησει την υψηλοτερη βαθμολογια του 06 η 08?το εχετε καταλαβει αυτο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:49:02 »

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 13, 2010, 01:09:02 pm »
εχεις δικιο npanag για τα μορια τελικα..κριμα βεβαια ελαχιστα ετσι προσμετραται η προυπηρεσια..στον ασεπ τελικα ισχυει οτι δεν ειναι υποχρεωτικο καποιοσ να δωσει αν εχει πισω του μια καλη βαθμολογια..το θεμα ειναι αν δωσει θα πρεπει να κρατησει τον βαθμο του 2012 υποχρεωτικα η μπορει αν γραψει λιγοτερο να κρατησει την υψηλοτερη βαθμολογια του 06 η 08?το εχετε καταλαβει αυτο?

Το λέει το νομοσχέδιο, ότι αν έχεις τη βαθμολογική βάση σε σε δύο ή τρεις διαγωνισμούς, του 2006, 2008 ή 2012, κρατάς τον καλύτερο βαθμό.
Νομίζω πως αν δεν δώσεις στο διαγωνισμό του 2012, κρατάς τη βαθμολογία του 2006, η του 2008. 
Τι γίνεται στην περίπτωση που γράψει κανείς κάτω από τη βάση στο διαγωνισμό του 2012?

Αποσυνδεδεμένος fwni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 13, 2010, 03:17:31 pm »
Συγνώμη, και πάλι δεν κατάλαβα. Θα μοριοδοτείται τελικά στο νέο πίνακα (που θα προκύψει με τον επόμενο ΑΣΕΠ) η προυπηρεσία πέραν αυτής του κλειδωμένου πίνακα, η οποία θα αποκτηθεί από του χρόνου και μετά;  Ή μόνο αυτή που αποκτήσαμε μέχρι τον Ιούνιο του 2010;

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 13, 2010, 06:18:17 pm »
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει σίγουρα, επειδή το όνομά μου είναι στα 200 πρώτα του ενιαίου πίνακα διορισμών (40%) υπάρχει περίπτωση να αλλάξει δραματικά η σειρά από άτομα που μέχρι σήμερα δεν εμφανίζονται στον πίνακα; Και επίσης υπάρχει περίπτωση στην μεταβατική περίοδο να πάρει λιγότερα από 200 άτομα;( Αν για παράδειγμα πάρει 280 από ΑΣΕΠ όπως ειπώθηκε κάπου αλλού)

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 20, 2010, 04:14:48 pm »
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.  ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 200.  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.  ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 20, 2010, 07:09:00 pm »
Απάντηση σε npanag.
Έλαβα το μήνυμά σου. Εγώ προσωπικά θα έχω 27+ μόρια τον Ιούνιο. Πιστεύω και περισσότερο ελπίζω, σύμφωνα και με τα όσα ακούγονται εδώ, ότι θα απορροφηθώ μέσα στη μεταβατική περίοδο.Τώρα αν τυχόν κάτι τέτοιο δεν συμβεί σίγουρα θα σκεφτώ να κινηθώ νομικά. Όμως αυτό νομίζω ότι θα γίνει μετά το πέρας της μεταβατικής περιόδου. Καταλαβαίνω την αγωνία όλων καθώς είμαι κι εγώ τρεις φορες επιτυχούσα ΑΣΕΠ (με μεγάλη βαθμολογία) και 3 χρόνια αναπληρώτρια άλλα εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για όλους. Είναι πραγματικά άδικο να ανατρέπονται όλα σου τα σχέδια από ένα νέο νόμο!!!

Αποσυνδεδεμένος nad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 20, 2010, 11:01:58 pm »
Καλησπέρα! Όπως όλοι και εγώ έχω αγχωθεί πολύ! Έχω στους 24μηνίτες 220 θέση και στους διοριστέους του ασέπ 480. Με το παλιό σύστημα διοριζόμουν με το 24 μηνο. Έτσι όπως μας τα έκαναν μάλλον μένω απ'έξω και με τους 2 τρόπους τουλάχιστον για φέτος. Εύχομαι να έχω άδικο καλή επιτυχία σε όλους!!

Αποσυνδεδεμένος m1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 20, 2010, 11:06:13 pm »
διαβασε το νημα ποσοι φιλολογοι θα διοριστουν φετος. εχει πληροφοριες για το 24μηνο που αν ευσταθουν θα σου ειναι πολυ ευχαριστες.

Αποσυνδεδεμένος nad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 20, 2010, 11:28:41 pm »
νήμα??? Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 20, 2010, 11:37:08 pm »
ειναι παρανοηση μην χαιρεστε!
γραφτηκε στο φιλολόγων αλλα αφορουσε τους διορισμους που έγιναν τον προηγούμενο αυγουστο.
μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καμια ενημερωση για τους διορισμους
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος nad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 20, 2010, 11:44:13 pm »
Ναι δυστυχώς μόλις το διάβασα.... Τι να πω αν δεν έρθει ο Αύγουστος δε βλέπω να ηρεμούμε!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)