0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από πίνακα που επεξεργάστηκε ο npanag και μετά από άδειά του, παραθέτω τα ονόματα των 30 και 24μηνιτών με τα μόριά τους όπως θα είναι τον Ιούνιο. Από τα επόμενα ονόματα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα θα διοριστούν τα πρώτα 100 μόνο εφέτος και τα επόμενα 100 το 2011-12. Αυτό το κάνω γιατί υπάρχουν κάποιοι που δε γνωρίζουν σε ποια θέση θα είναι και για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων, αλλά και για να αφυπνιστούν κάποιοι οι οποίοι θα διοριζόταν και δεν διορίζονται αυτή τη χρονιά.1 ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝ 382 ΚΑΛΟΥΣΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΙΟΡ 37,23 ΤΣΑ
Μωρέ δεν μου βγαίνουν τα ξόρκια και τα κόκκαλα που ρίχνω στη στάχτη της φωτιάς, αλλιώς θάταν έτοιμα κι αυτά. Τέλος πάντων, καιρός προβλέψεων δεν είναι; Κι άμα πέσω έξω δεν θα μου πάρετε το κεφάλι, ελπίζω;Λοιπόν, περίπτωση α) Διορίζει όλο το 24μηνο (326 άτομα) συν τα πρώτα 100 του 40% για την πρώτη χρονιά. Τα υπόλοιπα 100 του 40% και τα 300 του ΑΣΕΠ την επόμενη χρονιά. Αυτή η περίπτωση ίσως έχει τα λιγότερα νομικά προβλήματα.περίπτωση β) διορίζει την πρώτη χρονιά το 50% του 24μηνου, το 50% του 40% και το 50% του ΑΣΕΠ. Τη δεύτερη χρονιά τους υπόλοιπους. Η περίπτωση αυτή έχει κωλύματα όσον αφορά την προτεραιότητα τοποθέτησης του 24μηνου και μετά του 40% σε σχέση με τους ΑΣΕΠίτες.Περιπτώσεις γ), δ) κλπ. συμπληρώνονται ελεύθερα από οποιονδήποτε άλλο κοκκαλορίχτη!
Σ' αυτό που έχεις απόλυτο δίκιο είναι το μικρό καλάθι.Δυο σημεία μόνο για σχολιασμό.1. Πώς θα πάρει κάποιους του 24μηνου με το 40% όταν ένα βασικό σημείο του νόμου του 24μηνου (που ΔΕΝ αναιρέθηκε) είναι ότι οι του 24μηνου διορίζονται ΠΕΡΑΝ του 60-40; Αρα πώς θα ενσωματωθούν στο 40%;2. Οσον αφορά το ΑΣΕΠ δεν ξέρω αν το υπουργείο καλύπτεται νομικά να μην πάρει κανέναν φέτος και να τους πάρει όλους του χρόνου. Αυτό που ξέρω είναι ότι ψήφισαν το Φλεβάτη νόμο που τους δίνει τη δυνατότητα τους διοριστέους ΑΣΕΠ να τους διασπείρουν σε 2 ή 3 χρόνια. Αρα για τους ΑΣΕΠίτες υπάρχει μια σχετική νομική κάλυψη. Για τους 24μηνίτες δεν υπάρχει καμία.