*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακας 24μηνου νηπιαγωγών (και 30μηνου)  (Αναγνώστηκε 30837 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πίνακας 24μηνου νηπιαγωγών (και 30μηνου)
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:07:11 am »
Από πίνακα που επεξεργάστηκε ο npanag και μετά από άδειά του, παραθέτω τα ονόματα των 30 και 24μηνιτών με τα μόριά τους όπως θα είναι τον Ιούνιο. Από τα επόμενα ονόματα σύμφωνα με τα     νέα δεδομένα θα διοριστούν τα πρώτα 100 μόνο εφέτος και τα επόμενα 100 το 2011-12. Αυτό το κάνω γιατί υπάρχουν κάποιοι που δε γνωρίζουν σε ποια θέση θα είναι και για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων, αλλά και για να αφυπνιστούν κάποιοι οι οποίοι θα διοριζόταν και δεν διορίζονται αυτή τη χρονιά.

1   ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝ      38
2   ΚΑΛΟΥΣΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΙΟΡ      37,2
3   ΤΣΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:51:50 »

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:55:20 pm »
ευχαριστω πολυ τον  npanag  και τον συναδελφο  που το παρεθεσε. ειμαι πολυ  χαρουμενη   .  πιστευα οτι ειχα χειροτερη θεση  αλλα  ολα καλα.    ευχομαι σε ολουσ τους    συναδελφους    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 21, 2010, 05:01:59 pm »
Ειλικρινά μπράβο και συγχαρητήρια στον npanag που έφτιαξε έναν πίνακα με τη σειρά όλων των 24μηνιτών!!!!  :)
Αν καταφέρει και φτιάξει έναν πίνακα που να δείχνει: πόσοι και ποιοι και από ποιες κατηγορίες θα ... διοριστούν φέτος κατά σειρά, τότε θα τον παραδεχτώ!!!!!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 21, 2010, 09:02:04 pm »
Μωρέ δεν μου βγαίνουν τα ξόρκια και τα κόκκαλα που ρίχνω στη στάχτη της φωτιάς, αλλιώς θάταν έτοιμα κι αυτά.  :) ;)
Τέλος πάντων, καιρός προβλέψεων δεν είναι; Κι άμα πέσω έξω δεν θα μου πάρετε το κεφάλι, ελπίζω;
Λοιπόν, περίπτωση α) Διορίζει όλο το 24μηνο (326 άτομα) συν τα πρώτα 100 του 40% για την πρώτη χρονιά. Τα υπόλοιπα 100 του 40% και τα 300 του ΑΣΕΠ την επόμενη χρονιά. Αυτή η περίπτωση ίσως έχει τα λιγότερα νομικά προβλήματα.
περίπτωση β) διορίζει την πρώτη χρονιά το 50% του 24μηνου, το 50% του 40% και το 50% του ΑΣΕΠ. Τη δεύτερη χρονιά τους υπόλοιπους. Η περίπτωση αυτή έχει κωλύματα όσον αφορά την προτεραιότητα τοποθέτησης του 24μηνου και μετά του 40% σε σχέση με τους ΑΣΕΠίτες.
Περιπτώσεις γ), δ) κλπ. συμπληρώνονται ελεύθερα από οποιονδήποτε άλλο κοκκαλορίχτη! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:51:50 »

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 21, 2010, 10:58:57 pm »
αν τα ξόρκια του μάντη πιάσουν τοτε θα ευτυχήσει το 24μηνο στο κλάδο μας καθως θα απορροφηθουν καποιοι μετο 24μηνο και κάποιοι με το 40%(και οχι το πραγματικο 40%) μια αποψη ειναι και αυτη!
οσο για τους ασεπιτες δεν ξέρω κατα ποσο εχει την δυνατοτητα να μην τους απορροφήσει καθως προσφατα διορισε καποιους στην ατε τραπεζα νομιζω γιατι ειχαν παρει φεκ και δεν μπορουσε να κάνει αλλιως. κραταμε εμεις μικρο καλαθι και σε ενα μηνα κ κατι θα ξέρουμε........αλλωστε οι εξελιξεις μας προλαβαινουν κ κανουν κακο στην ψυχολογια μας
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 22, 2010, 07:01:58 am »
Σ' αυτό που έχεις απόλυτο δίκιο είναι το μικρό καλάθι.
Δυο σημεία μόνο για σχολιασμό.
1. Πώς θα πάρει κάποιους του 24μηνου με το 40% όταν ένα βασικό σημείο του νόμου του 24μηνου (που ΔΕΝ αναιρέθηκε) είναι ότι οι του 24μηνου διορίζονται ΠΕΡΑΝ του 60-40; Αρα πώς θα ενσωματωθούν στο 40%;
2. Οσον αφορά το ΑΣΕΠ δεν ξέρω αν το υπουργείο καλύπτεται νομικά να μην πάρει κανέναν φέτος και να τους πάρει όλους του χρόνου. Αυτό που ξέρω είναι ότι ψήφισαν το Φλεβάτη νόμο που τους δίνει τη δυνατότητα τους διοριστέους ΑΣΕΠ να τους διασπείρουν σε 2 ή 3 χρόνια. Αρα για τους ΑΣΕΠίτες υπάρχει μια σχετική νομική κάλυψη. Για τους 24μηνίτες δεν υπάρχει καμία.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 22, 2010, 10:57:30 am »
Μωρέ δεν μου βγαίνουν τα ξόρκια και τα κόκκαλα που ρίχνω στη στάχτη της φωτιάς, αλλιώς θάταν έτοιμα κι αυτά.  :) ;)
Τέλος πάντων, καιρός προβλέψεων δεν είναι; Κι άμα πέσω έξω δεν θα μου πάρετε το κεφάλι, ελπίζω;
Λοιπόν, περίπτωση α) Διορίζει όλο το 24μηνο (326 άτομα) συν τα πρώτα 100 του 40% για την πρώτη χρονιά. Τα υπόλοιπα 100 του 40% και τα 300 του ΑΣΕΠ την επόμενη χρονιά. Αυτή η περίπτωση ίσως έχει τα λιγότερα νομικά προβλήματα.
περίπτωση β) διορίζει την πρώτη χρονιά το 50% του 24μηνου, το 50% του 40% και το 50% του ΑΣΕΠ. Τη δεύτερη χρονιά τους υπόλοιπους. Η περίπτωση αυτή έχει κωλύματα όσον αφορά την προτεραιότητα τοποθέτησης του 24μηνου και μετά του 40% σε σχέση με τους ΑΣΕΠίτες.
Περιπτώσεις γ), δ) κλπ. συμπληρώνονται ελεύθερα από οποιονδήποτε άλλο κοκκαλορίχτη! ;D ;D

χα,χα!!!!! ;D

Σ' αυτό που έχεις απόλυτο δίκιο είναι το μικρό καλάθι.
Δυο σημεία μόνο για σχολιασμό.
1. Πώς θα πάρει κάποιους του 24μηνου με το 40% όταν ένα βασικό σημείο του νόμου του 24μηνου (που ΔΕΝ αναιρέθηκε) είναι ότι οι του 24μηνου διορίζονται ΠΕΡΑΝ του 60-40; Αρα πώς θα ενσωματωθούν στο 40%;
2. Οσον αφορά το ΑΣΕΠ δεν ξέρω αν το υπουργείο καλύπτεται νομικά να μην πάρει κανέναν φέτος και να τους πάρει όλους του χρόνου. Αυτό που ξέρω είναι ότι ψήφισαν το Φλεβάτη νόμο που τους δίνει τη δυνατότητα τους διοριστέους ΑΣΕΠ να τους διασπείρουν σε 2 ή 3 χρόνια. Αρα για τους ΑΣΕΠίτες υπάρχει μια σχετική νομική κάλυψη. Για τους 24μηνίτες δεν υπάρχει καμία.

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 22, 2010, 11:20:08 am »
Πες τα βρε συνάδελφε Maritinaki_zan! Eίδα το μηνυμα του αγαπητού napag και θόλωσαν τα μάτια μου...χαχα αρχισα να ζαλίζομαι!! ;D ;D ;D
Δηλαδη θα διορισει 426 ατομα απο προυπηρεσια και 0 από ΑΣΕΠ? Ε Λ Ε Ο Σ   ρε παιδιά. Και λέω προυπηρεσια γιατι ειτε 40% είτε 24μηνο  προυπηρεσια ειναι...διορισμος απο προυπηρεσια..η μια κατηγορια ειναι υποσύνολο της άλλης...δηλαδη θα παρει ολους απο το κριτηριο προυπηρεσια και εμας με το φυλλο της κυβέρνησης με το χρονικο περιθωριο 31-08 θα μας πετάξει απ εξω  :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 22, 2010, 12:31:04 pm »
Α, δεν παίζω! Ούτε ζαλίσματα, ούτε θολώματα. Ψυχραιμία, και πάνω απ' όλα μικρό καλάθι. Διατύπωσα μια γνώμη όχι για να καταρρακώσω το ηθικό οποιουδήποτε, ούτε να σπείρω αγωνία και πανικό. Αρκετή αγωνία έχουμε όλοι. Προσπαθώ απλώς να ερμηνεύσω τους νόμους, τι ισχύει δηλαδή και τι όχι, όντας αδαής από νομικά και μην έχοντας ρωτήσει ούτε έναν εργατολόγο δικηγόρο γι' αυτά τα θέματα.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 22, 2010, 12:45:44 pm »
Npanag συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ερμηνεύεις πολύ σωστά από νομικής πλευράς τη νομοθεσία...

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 22, 2010, 03:51:25 pm »
συγνωμη βρε παιδια ειναι δυνατον να μιλατε για επιλαχοντεσ στον ασεπ?(εμενα προσωπικα θα με συνεφερε) Εδω συζηταμε  ποσους  θα παρει απο 30 μηνο 24/μηνο και ποσους απο ασεπ.Ξεχαστε συμπληρωματικους ι διορισμους  απο ασεπ δε νομιζω οτι θα γινουν, διοτι πολυ απλα αν θελει ατομα για διορισμο θα τραβηξει 24 μηνιτες.Αν και εμενα το ξαναλεω θα με συνεφερε να κανει συμπλητωματικουσ διορισμους απο το ασεπ.Αλλα μην τρεφουμε αδικα ελπιδες θα παρει 24 μηνιτες εαν χρειαζοντε εποπλεον ατομα.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 22, 2010, 04:08:35 pm »
ΣΥγνωμη για τα οποια λαθεο ορθογραφικα αλλα εχω ενα προβλημα στο πληκτρολογιο του υπολογιστη μου

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 22, 2010, 07:44:46 pm »
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις διπλοδιοριστέες. Αν δώσει προτεραιότητα στο 24μηνο, π.χ. 150 άτομα για διορισμό, τότε έχουμε γύρω στις 12 διπλοδιοριστέες μέσα σ' αυτά τα 150 άτομα. Δε νομίζω ότι το υπουργείο έχει δυνατότητα να εμποδίσει μια διπλοδιοριστέα, αντί για ΑΣΕΠ, να δηλώσει 24μηνο για διορισμό. Ο νόμος ήδη θα το προέβλεπε. Αλλά το υπουργείο δεν έβγαλε καμία διάταξη ειδικά για διπλοδιοριστέες. Συνεπώς ό,τι ίσχυε ισχύει.
Αρα στην περίπτωση που δώσει το υπουργείο προτεραιότητα στο 24μηνο όπως είναι υποχρεωμένο να κάνει, τότε ναι, περιμένουμε και συμπληρωματικούς διορισμούς.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 22, 2010, 08:37:42 pm »
βρε παιδια θα διορισει οσους  ειναι διοριστεοι του ασεπ και εαν τωρα ειναι καποιες θεσεις  απο διπλοδιοριστεες θα προτιμησουν να διορισουν περισσοτερους 24 μηνιτες, που και αυτοι κανονικα επρεπε να διοριστουν ολοι με το νομο,ομως τα πραγματα αλλαξαν για ολους απο την στιγμη που ειπαν για μειωσεισ διορισμων.Στο υπουργειο που ρώτησα για τους διπλοδιοριστεους μου ειπαν,οτι δεν ξερουν και δεν ειναι απαραιτητο νν βγαλει συμπληρωματικους

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)