0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η σωστή απάντηση είναι ότι θα δούμε τι θα γίνει σε ενάμιση μήνα.Αναφέρεις ότι τα πράγματα άλλαξαν επειδή είπαν για μείωση διορισμών, δηλαδή έχουμε τώρα το μνημόνιο.Ομως οι διορισμοί θα γίνουν με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία κι όχι το μνημόνιο. Είχαν την δυνατότητα να αλλάξουν το νόμο, τον άλλαξαν, έβγαλαν το καινούργιο πολυνομοσχέδιο, έθεσαν το γενικό πλαίσιο 60-40 για τη μεταβατική περίοδο. Τι απέμενε; Να πουν το απλούστερο. Οτι ο νόμος για το 24μηνο παύει να ισχύει. Οπότε θα είχαμε καθαρό το πλαίσιο 60-40, το 24μηνο θα παρέπαιε σύμφωνα με τις διαθέσεις του υπουργείου, θα μπορούσε τότε να πει ότι σ' αυτές τις ειδικότητες κόβω τελείως το 24μηνο, σ' αυτές αφήνω το μισό κοκ. Θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει. Αντί για όλα αυτά τι γυρίζει και κάνει; Λέει παιδιά το 24μηνο ΙΣΧΥΕΙ. Ερχεται μήπως σε αντίθεση με το γενικό πλαίσιο 60-40 της μεταβατικής περιόδου; ΟΧΙ. Ο νόμος του 24μηνου λέει οτι διορίζεται πέραν του 60-40. Κι άντε να δούμε πώς θα τα καταφέρει το υπουργείο νομικά με τα άλλα που λέει ο νόμος του 24μηνου, π.χ. προτεραιότητα τοποθέτησης του 24μηνου σε σχέση με το 40% και το ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: npanag στις Ιουνίου 22, 2010, 09:00:23 pmΗ σωστή απάντηση είναι ότι θα δούμε τι θα γίνει σε ενάμιση μήνα.Αναφέρεις ότι τα πράγματα άλλαξαν επειδή είπαν για μείωση διορισμών, δηλαδή έχουμε τώρα το μνημόνιο.Ομως οι διορισμοί θα γίνουν με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία κι όχι το μνημόνιο. Είχαν την δυνατότητα να αλλάξουν το νόμο, τον άλλαξαν, έβγαλαν το καινούργιο πολυνομοσχέδιο, έθεσαν το γενικό πλαίσιο 60-40 για τη μεταβατική περίοδο. Τι απέμενε; Να πουν το απλούστερο. Οτι ο νόμος για το 24μηνο παύει να ισχύει. Οπότε θα είχαμε καθαρό το πλαίσιο 60-40, το 24μηνο θα παρέπαιε σύμφωνα με τις διαθέσεις του υπουργείου, θα μπορούσε τότε να πει ότι σ' αυτές τις ειδικότητες κόβω τελείως το 24μηνο, σ' αυτές αφήνω το μισό κοκ. Θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει. Αντί για όλα αυτά τι γυρίζει και κάνει; Λέει παιδιά το 24μηνο ΙΣΧΥΕΙ. Ερχεται μήπως σε αντίθεση με το γενικό πλαίσιο 60-40 της μεταβατικής περιόδου; ΟΧΙ. Ο νόμος του 24μηνου λέει οτι διορίζεται πέραν του 60-40. Κι άντε να δούμε πώς θα τα καταφέρει το υπουργείο νομικά με τα άλλα που λέει ο νόμος του 24μηνου, π.χ. προτεραιότητα τοποθέτησης του 24μηνου σε σχέση με το 40% και το ΑΣΕΠ.Νικο, για τις αναλυσεις και την υπομονη σου θα πρεπει να σου στησουμε ανδριαντα !
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Φαντάζεστε όμως σε ενάμιση μήνα το υπουργείο να μας αφήσει στήλες άλατος με τίποτε νομικούς ακροβατισμούς; Ολόκληρη νομική υπηρεσία δεν έχει;Μπρρρρρ.....Κουτούλη μου και Παναΐτσα μου που έλεγε κι η κόρη μου μικρούλα.
Οπως θα 'χεις δει εδώ στο φόρουμ, υπάρχουν και πολύ πιο απαισιόδοξες προβλέψεις απότι οι δικές μου. Και μάλιστα επιμένουν έντονα.Ξέρεις η αγωνία και η ανασφάλεια για το μέλλον έρχονται σε απρόβλεπτο χρόνο. Εκεί που έχεις κάνει τη λογική σου ανάλυση και λες, έλα μωρέ έτσι θα γίνουν τα πράγματα κι αισθάνεσαι καλά, μετά ξαφνικά τρως και μια αγωνία κατακούτελα κι έρχεσαι στα ίσια σου!