0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια εχετε καταλαβει οτι λογαριαζετε χωρις τον ξενοδοχο.Το δηλωσε ρητα απο το 24 μηνο θα παρει μονο ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ , ξερετε πως μεταφραζεται αυτο απο το υπουργειο , αντε κοψτε το λαιμο σας.Γραφτειτε ολοι στο eikositetramino.blogspot.com να ενωθουμε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια , γιατι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα για ολους.
Από τα επόμενα ονόματα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα θα διοριστούν τα πρώτα 100 μόνο εφέτος και τα επόμενα 100 το 2011-12.
Κανονικά ήταν 300 ΑΣΕΠ + 330 24μηνο + 200 40% = 830. Λέει ότι θα κάνει τους μισούς διορισμούς φέτος δηλαδή 830/2=415 άτομα.Αν όμως πάρει φέτος και τα 300 άτομα ΑΣΕΠ, τότε το 40% πρέπει υποχρεωτικά να είναι 200 άτομα. Σύνολο α' χρονιάς σ' αυτή την περίπτωση 500 άτομα.Ετσι μένουν για του χρόνου 330 άτομα (130 24μηνο και 200 40%), που είναι ρεαλιστικό να τα πάρει όλα μαζί.
Δυστυχώς για όλους φίλε npanag όταν έλεγε τους μισούς εννοούσε και εννοεί τους μισούς από αυτούς που είναι υποχρεωμένη με το νόμο να πάρει. Δηλ 300 ΑΣΕΠ ΚΑΙ 200 40%. Απ'αυτούς θα πάρει το μισό δηλ. 150 ΑΣΕΠ και 100 40% στο οποίο θα είναι οι 24μηνίτες.
Παράθεση από: paschalist στις Απριλίου 17, 2010, 10:16:01 am Δυστυχώς για όλους φίλε npanag όταν έλεγε τους μισούς εννοούσε και εννοεί τους μισούς από αυτούς που είναι υποχρεωμένη με το νόμο να πάρει. Δηλ 300 ΑΣΕΠ ΚΑΙ 200 40%. Απ'αυτούς θα πάρει το μισό δηλ. 150 ΑΣΕΠ και 100 40% στο οποίο θα είναι οι 24μηνίτες. Ναι, αλλά αν είναι έτσι, δεν θα είναι απλώς για φέτος το μισό των κανονικών διορισμών, θα είναι το μισό του μισού, δηλαδή το 1/4 των κανονικών διορισμών για το 2010-2011. Εκεί είναι που δεν μου κολλάει αυτή η γνώμη. Αυτή έχει μιλήσει για μείωση των διορισμών κατά 50%. Εγώ κατάλαβα ότι μιλούσε σε ετήσια βάση. Δηλαδή ότι φέτος θα μειώσει τους διορισμούς κατά 50%. Αρα για φέτος, αντί να δούμε χοντρικά 800 διορισμούς θα δούμε 400 διορισμούς. Μην ξεχνάς ότι το 2010-2011 θα είναι η δεύτερη χρονιά του προηγούμενου ΑΣΕΠ, κάτι που επίσης υπονοεί ετήσια βάση.Δηλαδή για φέτος, αντί να πάρει 830 άτομα θα πάρει 250; Αυτό δεν είναι μείωση 50%, είναι μείωση κατά 70% τουλάχιστον. Επίσης στους νηπιαγωγούς δεν υπάρχει ΟΑΕΔ και ΠΔΣ και δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί αποσπασμένοι νηπιαγωγοί. Επίσης έχει πει το υπουργείο ότι για την πρωτοβάθμια θα υπάρξει ιδιαίτερη φροντίδα (χωρίς αυτό να σημαίνει αναγκαστικά κάτι σημαντικό). Να, όλα αυτά με κάνουν κι έχω αμφιβολίες για τη γνώμη σου. Τώρα εντάξει, δεν θέλω να αμφισβητήσω τον συγκεκριμένο αιρετό ΠΥΣΠΕ, αλλά πολλές φορές αυτοί δεν ξέρουν τις λεπτομέρειες συγκεκριμένων ειδικοτήτων. Θυμάσαι πέρυσι τον Ιούλη που βγήκε ο κατά τεκμήριο πολύ πιο ενημερωμένος υποτίθεται αιρετός ΚΥΣΠΕ (όχι απλά ΠΥΣΠΕ αλλά ΚΥΣΠΕ, δηλαδή δίπλα στον υπουργό παιδείας) και τα έκανε μπάχαλο με τα νούμερα διορισμών νηπιαγωγών που έδωσε για το 2009-2010;