0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι το λιγοτερο ατοπο (και ντροπη κατα τη γνωμη μου) να εκφερει κανεις αποψη και ποσο μαλλον να μιλαει αρνητικα για ενα επαγγελμα για το οποιο στην ουσια δεν εχει ιδεα.Αλλα τωρα θα μου πεις εδω δεν κανουν το δικο τους σωστα.Να βρασω την "αντικειμενικοτητα" της δημοσιογραφιας..
Παράθεση από: nena8 στις Απριλίου 18, 2010, 02:14:07 amΕιναι το λιγοτερο ατοπο (και ντροπη κατα τη γνωμη μου) να εκφερει κανεις αποψη και ποσο μαλλον να μιλαει αρνητικα για ενα επαγγελμα για το οποιο στην ουσια δεν εχει ιδεα.Αλλα τωρα θα μου πεις εδω δεν κανουν το δικο τους σωστα.Να βρασω την "αντικειμενικοτητα" της δημοσιογραφιας..Ακουστε "σοβαρη" ερωτηση δημοσιογραφου προς Διαμαντοπουλου σημερα το πρωι στην ΝΕΤ:"Αφου ξερατε οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις γιατι δεν περιμενατε να περασει η περιοδος των πανελλαδικων εξετασεων?"Δηλαδη αυτο ειναι το προβλημα??? Το οτι το εβγαλε τωρα και οχι σε 1 μηνα?Ελεος αυτοι οι δημοσιογραφοι............
το μέγκα ως γνωστό είναι προπύργιο του Πασόκ!προσωπικά τη Διαμάντω στη Νετ δεν την είδα γιατί δε θέλω να πάθω έμφραγμα.Η
επειδή δεν είδα την εκπομπή, για ποιόν δημοσιογράφο λέτε;