0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Amedeus είσαι σίγουρος για αυτά που λες (όσο μπορείς να είσαι βέβαια). Και θα εμμείνω σε μια νέα πληροφορία που έδωσες. Επιλέγεις ποιον ΑΣΕΠ θέλεις να κρατήσεις? Δεν μπορείς να προσθέσεις τα μόρια του παλιού ΑΣΕΠ με τα μόρια του νέου ΑΣΕΠ? Και με την προϋπηρεσία θα ισχύσει αυτό που έχεις αναφέρει? δηλαδή 2 μόρια = 6 μήνες?
Παράθεση από: athapris στις Απριλίου 18, 2010, 12:41:29 pmΕκτιμώ πως το θέμα του εν λόγω πιστοποιητικού θα είναι ένα από τα πολλά που προβλέπει το "νομοσχέδιο" τα οποία θα αρθούν de facto. Εκ των πραγμάτων είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατον να οργανωθούν και να λειτουργήσουν επαρκή πανεπιστημιακά κέντρα ώστε να απορροφήσουν τόσο μεγάλο όγκο ενδιαφερομένων σε ένα χρονικό ορίζοντα μικρότερο της 5ετίας (για να μην πω 10ετίας). Προσωπικά συνιστώ ψυχραιμία και εστίαση στην ουσία του νομοσχεδίου η οποία σαφώς και δεν είναι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας...άλλα είναι που πρέπει να μας προβληματίζουν...Είμαι σχεδόν σίγουρη, και από όσα έχω ακούσει να λέει ως τώρα η Διαμαντοπούλου, ότι το πιστοποιητικό αφορά όσους ακόμη δεν έχουν αποφοιτήσει.
Εκτιμώ πως το θέμα του εν λόγω πιστοποιητικού θα είναι ένα από τα πολλά που προβλέπει το "νομοσχέδιο" τα οποία θα αρθούν de facto. Εκ των πραγμάτων είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατον να οργανωθούν και να λειτουργήσουν επαρκή πανεπιστημιακά κέντρα ώστε να απορροφήσουν τόσο μεγάλο όγκο ενδιαφερομένων σε ένα χρονικό ορίζοντα μικρότερο της 5ετίας (για να μην πω 10ετίας). Προσωπικά συνιστώ ψυχραιμία και εστίαση στην ουσία του νομοσχεδίου η οποία σαφώς και δεν είναι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας...άλλα είναι που πρέπει να μας προβληματίζουν...
Παράθεση από: isambo στις Απριλίου 18, 2010, 06:27:06 pmΠαράθεση από: athapris στις Απριλίου 18, 2010, 12:41:29 pmΕκτιμώ πως το θέμα του εν λόγω πιστοποιητικού θα είναι ένα από τα πολλά που προβλέπει το "νομοσχέδιο" τα οποία θα αρθούν de facto. Εκ των πραγμάτων είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατον να οργανωθούν και να λειτουργήσουν επαρκή πανεπιστημιακά κέντρα ώστε να απορροφήσουν τόσο μεγάλο όγκο ενδιαφερομένων σε ένα χρονικό ορίζοντα μικρότερο της 5ετίας (για να μην πω 10ετίας). Προσωπικά συνιστώ ψυχραιμία και εστίαση στην ουσία του νομοσχεδίου η οποία σαφώς και δεν είναι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας...άλλα είναι που πρέπει να μας προβληματίζουν...Είμαι σχεδόν σίγουρη, και από όσα έχω ακούσει να λέει ως τώρα η Διαμαντοπούλου, ότι το πιστοποιητικό αφορά όσους ακόμη δεν έχουν αποφοιτήσει.Ακουσα ολη τη συνεντευξη της Διαμαντοπουλου και εστειλα και μηνυμα στη net για να μαθω για το Πιστοποιητικο.Ηταν η δευτερη ερωτηση που της εκαναν και για την οποια την πιεσαν.Το πιστοποιητικο τους αφορα ολους και θα φοιτουμε σε ειδικα κεντρα απο 6 μηνες εως 1 χρονο.Οσοι πηραμε πτυχιο.Το οτι χρειαζεται να δωσουμε 6-8 μαθηματα για να το παρουμε αυτο νομιζω το γνωριζετε.Για οσους ειναι στις σχολες θα δινουν επιπλεον μαθηματα εντος της σχολης....αυτα......
Ακομη και οσοι ειναι μονιμοι θα περασουν απο σεμιναρια.Το εχει πει....Δεν θα περασουν οι αναπληρωτες?ευχομαι οχι,αλλα δεν το πιστευω....επιτρεψτε μου να μη διαβλεπω φως στην ακρη του τουνελ....
Το ακουσα απο την ιδια τη Διαμαντοπουλου σε συνεντευξη της....δεν γραφω εδω μεσα ετσι για να γραψω κατι Amedeus...οτι λεω ειτε το εχω διαβασει ειτε το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη.Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει πιο εγκυρη απο την Υπουργο!
Εγω εχω μπερδευτει στο εξης....θα δινουμε ολοι για το πιστοποιητικο πριν δωσουμε ασεπ...η αφου διοριστουμε...? επισης καπου ειχα ακουσει οτι οσοι συμπληρωναμε στις αιτησεις για αναπληρωτες-ωρομισθιους οτι εχουμε παιδαγωγικη επαρκεια...δεν θα χρειαστει να δωσουμε......δεν ισχυει...?εχει καταλαβει καποιος κατι παραπανω κ μπορει να διαφωτισει...?