0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νιώθω το λιγότερο αποτροπιασμό στη "θέα" συναδέλφων που ακόμα και τη στιγμή που οι κυβερνώντες ΑΣΕΛΓΟΥΝ σε βάρος των εργασιακών μας δικαιωμάτων, τη στιγμή που υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας,τη στιγμή που μας ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ και μας αμοίβουν λιγότερο και από τον ανειδίκευτο εργάτη, που οι σπουδές και οι κόποι μας, το ΔΙΑ
ΠαράθεσηΚαι ΝΑΙ, το ΦΠΨ έκανε τα περισσότερα. Έκανε όμως τα λιγότερα σε γνωστικό.gringa, είσαι εκτός θέματος, όπως και εσύ mirto της κλασικής. Ξαναγράφω ότι το θέμα του topic μας είναι το πιστοποιητικό της παιδαγωγικής επάρκειας. Τι σχέση έχει το γνωστικό, τα λατινικά και τα αρχαία ελληνικά;! Και δεν είναι μόνο αυτά τα μαθήματα των φιλολόγων καθηγητών ΠΕ02. Αλλά και πάλι, αν διάβαζες προσεκτικά άλλη μου απάντηση, θα έβλεπες ότι αυτό που γράφεις δεν ευσταθεί. Μεγάλες ελλείψεις γνωστικού έχουν και τα τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας-Αρχαιολογίας, μεγαλύτερες του ΦΠΨ, εκτός από τις πολύ μεγάλες ελλείψεις παιδαγωγικής & διδακτικής. Αναζήτησε άλλες απαντήσεις μου και ελπίζω να καταλάβεις.ΠαράθεσηIoannis! Συγγνώμη, αλλά μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τί είπα. Αυτό που εξέφρασα ήταν πως δεν έχει σημασία ποιός έκανε περισσότερα ή λιγότερα στο γνωστικό ή στα παιδαγωγικά. Ως προς αυτό απ' ότι κατάλαβα συμφωνούμε. Την αντίδρασή μου εξέφρασα στους καυγάδες για το ποιά σχολή είναι καλύτερη. Όλες οι σχολές έχουν ελλείψεις στον έναν ή στον άλλο τομέα. Τα ίδια πράγματα λέμε, αλλά μάλλον ο ζήλος σου για τη συζήτηση προέτρεξε της ανάγνωσης.Επαναλαμβάνω ότι δε με νοιάζει ποιά σχολή έκανε ποιά μαθήματα. Είναι απαράδεκτο να ζητείται πιστοποιητικό επάρκειας από τους αποφοίτοις καθηγητικών σχολών, είτε αυτοί λέγονται φιλόλογοι, είτε μαθηματικοί, γιατί όλοι μας κάναμε παιδαγωγικά μαθήματα στη σχολή μας. Άλλοι λιγότερα, άλλοι περισσότερα, αλλά όλοι μας κάναμε.
Και ΝΑΙ, το ΦΠΨ έκανε τα περισσότερα. Έκανε όμως τα λιγότερα σε γνωστικό.
κατ αρχην δεν σνομπαρουμε οι της φιλολογιας ΚΑΝΕΝΑΝ...εσεις οι φπψτες ειστε κομπλεξικοι και θελετε να πιστευετε πως με τα παιδαγωγικα σας θα κατακτησετε το κοσμο ολακερο...εχω την εντυπωση πως εμεις οι του φιλολογικου απλα υπερασπιζομαστε τη θεση μας...συγγνωμη που τα λεω ετσι ωμα αλλα δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο με ανοητα πραγματα...ειστε για γελια και γ κλαματα...χανετε την ουσια του θεματος...συνεχιστε την αντιπαραθεση σας μονοι σας αφοι δεν καταλαβαινετε...εγω αποχωρω...αρκετα εκνευριστηκα παλι...
πλακα εχετε οι φπψτες παντως... ή δεν ξερετε τι σας γινεται ή εχετε κομπλεξ κατωτερότητας... δεν συμμετεχω αλλο Ιωαννη οχι επειδη δεν εχω επιχειρηματα αλλα γιατι εδω λογικη συζητηση δεν γινεται...βγαλτε τα ματια σας ΛΟΙΠΟΝ...τι να πω...καθολου δεν με ενδιαφερουν οι χαζες και ανουσιες συζητησεις σας...αυτα...ΤΕΛΟΣ