0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΙ Παιδαγωγικά-διδακτική μέσα στη σχολή ΚΑΙ πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτησης ΚΑΙ μόνο εξέταση παιδαγωγικών-διδακτικής στον ΑΣΕΠ ΚΑΙ αξιολόγηση από το "μεντορα" στον τρόπο διδασκαλίας....Πόσο πολύ
Ως τώρα είχαμε την υποκειμενική βαθμολόγηση της ειδικής διδακτικής και τραβάγαμε τα μαλλιά μας. Τη γενική κουλτούρα μας και την πνευματικότητά μας, ποιος ψυχάκιας θα την κρίνει? ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ?
πρεπει να αλλαξει συμβουλους αυτη η γυναικα!!μια ματια στους οδηγους σπουδων δεν εριξαν?? υπαρχουν κ τμηματα που οντως ειχαν πανω απο 1-2 οπως λεει μαθηματα παιδαγωγικων. εκει τι θα κανει ?? θα τους ξαναγυρισει πισω να κανουν τα ιδια? θα τους απαλλαξει, δημιουργωντας κ ανισοτητες ετσι αναμεσα μας (αλλον ενα ακομα λογο να τρωγομαστε)? θα γυρισει μονο τους παλαιοτερους πτυχιουχους?? εντελως αστοχη αυτη η ιδεα του πιστοποιητικο για ΟΛΟΥΣ τους κλαδους. ΑΝ το σχεδιαζουν για να αντικαταστησει την ασπαιτε κ να βελτιωσει την κατασταση, τι να πω...ας το κρινουν οι κλαδοι που θα τους αφορα. ασε που εχω κ μεγαλη περιεργεια να δω πως θα το δεχθουν αυτο οι πανεπιστημιακοι.. θα δεχθουν φανταζομοαι μονο αν υπαρχει κ το αναλογο μπικικινι . που θα βρεθει βεβαια για την πιστοποιηση τοσων πτυχιουχων (γιατι μην μας πει οτι θα πληρωσουμε κιολας ) δεν το ξερω...
Ή μπορεί να σημαίνει ότι διατηρείται το 50-50, αλλά στα παιδαγωγικά-διδακτική θα εξετάζεται και κάτι άλλο, εκτός απ'αυτά που υπάρχουν τώρα. Μπορεί δηλ. να βάλουν και πρακτική σε τάξη. (Υπόθεση κάνω)
Δεν ειμαστε καλα...Ωραια λοιπον, η σχολη μου ειναι καθηγητικη και εκανα υποχρεωτικα και επιλογης 5 μαθηματα στα παιδαγωγικα και στη διδακτικη.Αυτο σημαινει οτι σχολες που εχουν πανω απο 2 εξαιρουνται?
Υ.Γ.2 Ποιος είναι ο παιδαγωγικά και διδακτικά επαρκής;;;; Ο ΜΑΧΙΜΟΣ αδιόριστος εκπαιδευτικός που ΔΙΑ
Καλά ρε παιδιά πάντως θα πω και εγώ κάτι που θυμηθηκα απο το παρελθόν........Όταν έγινε ο πρώτος ΑΣΕΠ όλοι φωνάζαμε ότι υποβαθμίζει τα πτυχία μας....γιατί να μας εξετάζει σε ένα αντικείμενο που φάγαμε 4-5 χρόνια για να το σπουδάσουμε........ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ!!!!!!!! και είμασταν κατα της εξάτασης του ΑΣΕΠ γενικά και του γνωστικου ειδικά!!!!!!!!!!!!
Για σιγά, ρε συνάδελφοι, όλοι θέλετε να διοριστείτε;;; "Από εδώ κ πέρα θα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ονομάζεται εκπαιδευτικός!"