0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάμε πάλι για να συννενοηθουμε :τα βασικά για ένα παιδί δεν είναι το γάλα του αλλά ο ποιοτικός χρόνος που περνάει με τους γονείς του. Και επειδή ακριβώς, βιώνω την ελληνική και όχι άλλη πραγματικότητα, έχεις δει πολλές παιδικές χαρές με γονείς και παιδάκια; εγώ πρεζόνια και αλλοδαπους βλέπω πάντως. Επισης, βλεπω παιδάκια κολλημένα στο play station - που αποτελεί στις μέρες μας, την ύψιστη δημιουργική απασχόληση. Κάνω λάθος όταν λέω λοιπόν ότι οι γονεις δεν παιρνουν χρόνο με τα βλαστάρια τους; Κάνω λάθος, όταν εδώ μέσα, σ΄αυτό το φόρουμ, διαβάζω για ευθύνες γονέων που τα παιδιά γίνονται αντιδραστικά και αντικοινωνικά; Ή μήπως, ό,τι μας βολεύει είναι ευθύνη των γονέων και τα υπόλοιπα τα κάνουμε γαργάρα; Επίσης, ακριβώς επειδή, κιεγώ βιώνω την ελληνική πραγματικότητα, δε σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας και ότι - ας που επιτραπεί η έκφραση - θα τη φάω στη μάπα, γιατί έτσι είθισται...Εμένα με μάθανε ό,τι δε μ΄αρέσει να το αλλάζω , και να ψάχνω να βρίσκω κάτι καλό σε ό,τιδήποτε κακό. Επί του προκειμένου λοιπόν, εγώ δε θα διαφωνήσω με αυτόν που είπε να μη στιβαχτούν και τα αγγλικά στο εξάωρο πρόγραμμα. θα αντιπροτείνω όμως τη διεύρυνση του ωραρίου. Στην οποία διεύρυνση χωράνε και τα αγγλικά και το θέατρο και η μουσική και ένα σωρό άλλα. Και βεβαίως το να θλιβεται κάποιος ακούγοντας εκπαιδευτικούς να μιλάνε ανοικτά και χωρίς περιστροφές είναι η εύκολη λύση. Όπως και το να επικαλουμαστε τι έχουμε κάνει στο πανεπιστήμιο από παιδαγωγικά και ψυχολογία...ε εγώ λοιπόν τελείωσα το 96 τη σχολή μου....από τότε, αυτά που διαβάζω στα παιδιαγωγικά και στην ψυχολογία όμως, αναιρούν όσα προπτυχιακά έκανα....δηλαδή εγώ πώς πρέπει να σκεφτώ, ότι εφόσον αυτά έμαθα τότε, τα δέχομαι και αξιωματικά; το μυαλό και το εύρος του πρέπει να παραμένουν στατικά; Σταυρούλα
...κι επειδή χλωμό το κόβω να μεταναστεύουμε προς αλβανία, πακιστάν, ινδία, βουλγαρία και νιγηρία