0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω ανεβάσει τον πίνακα με το 40% και με κάποιες διορθώσεις , αριστερά : Νέα αρχεία http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item336 Να ευχαριστήσω τον xriana1 που μου υπέδειξε κάποιες παραλείψεις και τον achilles που με βοήθησε να διορθώσω γρήγορα τον πίνακαΠαράθεση από: kairi στις Ιουλίου 04, 2010, 11:36:38 pmvikoulaki γιατι εβγαλες απο το 24μηνο τους οαεδιτες; το λεει καπου στην εγκυκλιο; ???και γιατι στο 40% εβαλες με τη σειρα τα μορια των οαεδιτων και οχι με τα πραγματικα του υπουργειου παιδειας;ειναι σιγουρο αυτο;αν δεν πιαστουν για 24μηνο τοτε γιατι να πιαστουν για 40%;μηπως μονο για αναπληρωση;με καιει πολυ το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω προκαταβολικα Στις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 34 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152/28.06.2002 τ. Α΄), όπως αντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3687/2008 και του άρθρου 6 του ν. 3848/2010, ορίζεται η προϋπηρεσία που προσμετράται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίωνΓια να βοηθήσω περισσότερο στην εγκύκλιο σελ. 6-7 αναφέρει ολα τα σχολεία που γνωρίζαμε μέχρι τώρα + τις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.), + τις σχολικές μονάδες του Εθνικού Ιδρύματος Απροσάρμοστων Παίδων Κρήτης, μετά την υπαγωγή τους στο Υπουργείο Παιδείας , Διά
vikoulaki γιατι εβγαλες απο το 24μηνο τους οαεδιτες; το λεει καπου στην εγκυκλιο; ???και γιατι στο 40% εβαλες με τη σειρα τα μορια των οαεδιτων και οχι με τα πραγματικα του υπουργειου παιδειας;ειναι σιγουρο αυτο;αν δεν πιαστουν για 24μηνο τοτε γιατι να πιαστουν για 40%;μηπως μονο για αναπληρωση;με καιει πολυ το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω προκαταβολικα
Επειδή κατά την γνώμη μου δεν τίθεται ζήτημα με την προϋπηρεσία των οαεδιτών, έτσι όπως τουλάχιστον εγώ αντιλαμβάνομαι την εγκύκλιο στις σελίδες 6 και 7 μήπως θα μπορούσες vikoulaki να αναρτήσεις έναν καινούργιο πίνακα με τους 24μηνήτες οαεδίτες στή σωστή σειρά τους;(Έτσι θα απαντηθεί και η προηγούμενη ερώτηση του μέλους kairi). Θα ήταν παράλειψή μου αν δεν σε ευχαριστούσα για την βοήθεια που προσφέρεις μέσα απο αυτό το φόρουμ και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σου ευχηθώ καλό διορισμό!!
Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.....!!!
Αυτοί οι πίνακες εκτίμησης είναι δίκοπο μαχαίρι.Με μια πρόχειρη εκτίμηση που έκανα διασταυρώνοντας πιθανές προϋπηρεσίες συναδέλφων (εκτός από αναπληρωτές και ως ωρομίσθιοι) σύμφωνα με την ημερομηνία πρόσληψης τους σαν αναπληρωτές το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και σε συνδυασμό με την αναπλήρωση μου και το ωρομίσθιο μου στην αρχή της σχολική χρονιάς, βρίσκω μαι απόκλιση της τάξης του 11,5% στη σειρά κατάταξης. Εύχομαι να είμαι η εξαίρεση.Όταν θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες θα γνωρίζουμε περίπου που βαδίζουμε.