0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Ιουλίου 08, 2010, 09:23:54 amΑυτοί οι πίνακες εκτίμησης είναι δίκοπο μαχαίρι.Με μια πρόχειρη εκτίμηση που έκανα διασταυρώνοντας πιθανές προϋπηρεσίες συναδέλφων (εκτός από αναπληρωτές και ως ωρομίσθιοι) σύμφωνα με την ημερομηνία πρόσληψης τους σαν αναπληρωτές το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και σε συνδυασμό με την αναπλήρωση μου και το ωρομίσθιο μου στην αρχή της σχολική χρονιάς, βρίσκω μαι απόκλιση της τάξης του 11,5% στη σειρά κατάταξης. Εύχομαι να είμαι η εξαίρεση.Όταν θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες θα γνωρίζουμε περίπου που βαδίζουμε.Τι πάει να πει δίκοπο μαχαίρι; Είναι πίνακες ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. Αν έχουμε απόκλιση μέχρι εκεί που λες είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. Στους πίνακες εκτίμησης υπάρχει πάντα η περίπτωση λάθους. Μαθηματικοί είμαστε, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.Αξίζουν ξανά συγχαρητήρια στη Vikoulaki που ¨έβγαλε τα ματάκια της¨ για να μην είμαστε εμείς στο απόλυτο σκοτάδι...
Αυτοί οι πίνακες εκτίμησης είναι δίκοπο μαχαίρι.Με μια πρόχειρη εκτίμηση που έκανα διασταυρώνοντας πιθανές προϋπηρεσίες συναδέλφων (εκτός από αναπληρωτές και ως ωρομίσθιοι) σύμφωνα με την ημερομηνία πρόσληψης τους σαν αναπληρωτές το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και σε συνδυασμό με την αναπλήρωση μου και το ωρομίσθιο μου στην αρχή της σχολική χρονιάς, βρίσκω μαι απόκλιση της τάξης του 11,5% στη σειρά κατάταξης. Εύχομαι να είμαι η εξαίρεση.Όταν θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες θα γνωρίζουμε περίπου που βαδίζουμε.
vikoylaki καλήμερα,μια ερώτηση μόνο,στον πίνακα του ΑΣΕΠ είμαι κατά 20 νούμερα περίπου πιο κάτω,πως τα υπολόγισες???
vikoylaki sory δεν ξέρω τι σου κάνει ο Τιμόθεος αλλά εγώ προσωπικά σε σέβομαι και πάντα είμαι ευγενικός μαζί σου,μάλλον δεν έβαλα σωστά το ερώτημα.Και ξαναρωτώ στη στήλη 2 γράφεις ΑΣΕΠ -52 μπροστά το νούμερο είναι σωστό.και περίπου είμαι 20 νούμερα κάτω.Συγνώμη και πάλι,
Αν δεν είναι στον πίνακα αναπληρωτών του e-aitisi δεν τους έχωΞέρω οτι έπρεπε να έχω ολα τα ονόματα , αλλά περιορίστηκα μονο στους εγγεγραμμένους στους πίνακεςΓι΄αυτό αν κάποιος είναι Α/Α στον ασεπ π.χ. 68 θα δει το ονομά του σε άλλη σειρά Υ.Γ κάποιοι με έχουν ενημερώσει για κάποια Δυσπροσιτα, θα προσπαθήσω να τα διορθώσω ολα μαζί
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 08, 2010, 06:15:09 pmΑν δεν είναι στον πίνακα αναπληρωτών του e-aitisi δεν τους έχωΞέρω οτι έπρεπε να έχω ολα τα ονόματα , αλλά περιορίστηκα μονο στους εγγεγραμμένους στους πίνακεςΓι΄αυτό αν κάποιος είναι Α/Α στον ασεπ π.χ. 68 θα δει το ονομά του σε άλλη σειρά Υ.Γ κάποιοι με έχουν ενημερώσει για κάποια Δυσπροσιτα, θα προσπαθήσω να τα διορθώσω ολα μαζίΟι του οαεδ δεν μπαίνουν στο 24μηνο ουτε στο 40% παρα μόνο οσοι έχουν αποκτήσει την προυπηρεσία τους στο υπεπθ οπότε μην μπερδεύεσε... Επίσης Vikoulaki νομίζω ότι από φέτος αυτοί που έχουν προϋπηρεσία στον οαεδ μπαίνουν στους πίνακες για διορισμό (24μηνο 40%) άρα στο τρίτο φύλλο ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΑΣΕΠ αυτοί που διορίζονται από άλλους πίνακες ίσως να μην είναι αυτοί που εμφανίζεις. Αν λάβουμε υπόψη ότι και κάποιοι λείπουν από τον πινάκα γιατί δεν υπήρχαν στον πίνακα του e-aitisi (ίσως γιατί δεν ήθελαν να κάνουν αίτηση) τότε αλλάζουν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.Άρα ο αριθμός των επιλαχόντων που θεωρείς ότι θα διοριστούν μάλλον δεν είναι σωστός.Μην το πάρεις ότι προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια σου κάθε άλλο ΜΠΡΑ
Οι του οαεδ δεν μπαίνουν στο 24μηνο ουτε στο 40% παρα μόνο οσοι έχουν αποκτήσει την προυπηρεσία τους στο υπεπθ οπότε μην μπερδεύεσε...