*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ03 - Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού 2010  (Αναγνώστηκε 98445 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΟ3- Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού
« Απάντηση #280 στις: Ιουλίου 08, 2010, 09:45:44 am »
Αυτοί οι πίνακες εκτίμησης είναι δίκοπο μαχαίρι.

Με μια πρόχειρη εκτίμηση που έκανα διασταυρώνοντας πιθανές προϋπηρεσίες συναδέλφων (εκτός από αναπληρωτές και ως ωρομίσθιοι) σύμφωνα με την ημερομηνία πρόσληψης τους σαν αναπληρωτές το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και σε συνδυασμό με την αναπλήρωση μου και το ωρομίσθιο μου στην αρχή της σχολική χρονιάς, βρίσκω μαι  απόκλιση της τάξης του 11,5% στη σειρά κατάταξης.
 Εύχομαι να είμαι η εξαίρεση.

Όταν θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες θα γνωρίζουμε περίπου που βαδίζουμε.
Τι πάει να πει δίκοπο μαχαίρι;
Είναι πίνακες ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. Αν έχουμε απόκλιση μέχρι εκεί που λες είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.
Στους πίνακες εκτίμησης υπάρχει πάντα η περίπτωση λάθους. Μαθηματικοί είμαστε, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

Αξίζουν ξανά συγχαρητήρια στη Vikoulaki που ¨έβγαλε τα ματάκια της¨ για να μην είμαστε εμείς στο απόλυτο σκοτάδι...

Ηρέμησε.
Αν καθόσουν ένα απόγευμα θα μπορούσες να τα υπολογίσεις και μόνη σου. Τι μαθηματικοί είμαστε αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε δυο τρεις πίνακες; Αν δεν μπορούμε πιο καλά να σκίσουμε τα πτυχία μας και να πάμε για ψάρεμα ή τέλος πάντων οι κοπέλες για κούρεμα.

Ευχαριστούμε και πάλι τη vikoulaki για την έτοιμη τροφή.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 09:47:15 am από Τιμόθεος »
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:53:36 »

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιουλίου 08, 2010, 09:53:55 am »
vikoylaki καλήμερα,μια ερώτηση μόνο,στον πίνακα του ΑΣΕΠ είμαι κατά 20 νούμερα περίπου πιο κάτω,πως τα υπολόγισες???

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:05:30 am »
vikoylaki καλήμερα,μια ερώτηση μόνο,στον πίνακα του ΑΣΕΠ είμαι κατά 20 νούμερα περίπου πιο κάτω,πως τα υπολόγισες???

εννοεις οτι πχ  είσαι σε σειρά κατάταξης  200  και σε έβαλα  220??

αυτό αποκλείετει να έγινε γιατι τον πίνακα  τον πήρα απο τον ασεπ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:19:35 am »
vikoylaki sory δεν ξέρω τι σου κάνει  ο Τιμόθεος αλλά εγώ προσωπικά σε σέβομαι  και πάντα είμαι ευγενικός μαζί σου,μάλλον δεν έβαλα σωστά το ερώτημα.Και ξαναρωτώ στη στήλη 2 γράφεις ΑΣΕΠ -52 μπροστά το νούμερο είναι σωστό.και περίπου είμαι 20 νούμερα κάτω.Συγνώμη και πάλι,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:53:36 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:26:22 am »
αρκετά για σήμερα πάω για μπάνιο στον Αχέροντα ποταμό,καλή σας μέρα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:03:18 am »
vikoylaki sory δεν ξέρω τι σου κάνει  ο Τιμόθεος αλλά εγώ προσωπικά σε σέβομαι  και πάντα είμαι ευγενικός μαζί σου,μάλλον δεν έβαλα σωστά το ερώτημα.Και ξαναρωτώ στη στήλη 2 γράφεις ΑΣΕΠ -52 μπροστά το νούμερο είναι σωστό.και περίπου είμαι 20 νούμερα κάτω.Συγνώμη και πάλι,

Αν έχω καταλάβει σωστά την ερώτησή σου το 52  είναι η σειρά διορισμου σου  απο την β΄ φουρνιά ?? ,  αλλά  πέρσι κάποιοι διορίστηκαν απο το 40%  ή 24μηνο
Στην σειρά του ασεπ φτάσαμε  αν θυμαμαι καλά στο 163,  αλλά και φέτος κάποιοι απο αυτους που είναι πριν απο εσένα θα διοριστούν, αν ολα πάνε καλά,  με το 24μηνο ή 40%
Ετσι απο αυτούς που έμειναν ( εκτος πιθανον 24μηνο ή 40% ) το 52 είναι στο ονομα που έχω

Ωστόσο κοίτα το 3 φύλλο που έχω ολους τους ασεπίτες τουλάχιστον οσοι είναι στον πίνακα αναπληρωτών του e-aitisi   και συγκεκριμένα την πρωτη στήλη , αν το ονομά σου  είναι στην σωστή κατάταξη του ασεπ

Ελπίζω να σου έλυσα την απορία

Υ.Γ.Δεν μου έχεις κάνει τίποτα , απλά μου φάνηκε παράξενη η ερώτησή σου
Sorry  
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 05:35:06 pm από vikoulaki »

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:10:30 am »
Παιδιά  έχουμε ξεφύγει  απο το θέμα μας

Ετσι έχουν διαγραφεί  τα τελευταία μηνύματα

Ευχαριστώ για την κατανόηση
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 04:21:41 pm από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος pispil

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Ιουλίου 08, 2010, 05:48:14 pm »
Vikoulaki να ρωτήσω κάτι
Στο τρίτο φύλλο ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ  ΑΣΕΠ στους επιλαχόντες γιατί  λείπουν οι αριθμοί 278 και 279  ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, έχουν διοριστεί ;
γιατί δεν μπορώ να τους βρω
 thankssssssssssss

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιουλίου 08, 2010, 06:15:09 pm »
Αν δεν είναι στον πίνακα αναπληρωτών  του e-aitisi   δεν τους έχω

Ξέρω οτι έπρεπε  να έχω ολα τα ονόματα ,  αλλά περιορίστηκα μονο  στους εγγεγραμμένους στους πίνακες
Γι΄αυτό αν κάποιος είναι Α/Α  στον  ασεπ  π.χ.  68  θα δει το ονομά του σε άλλη σειρά

Υ.Γ  κάποιοι  με έχουν ενημερώσει  για κάποια Δυσπροσιτα,  θα προσπαθήσω να τα διορθώσω ολα μαζί

Αποσυνδεδεμένος ildi531

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Ιουλίου 08, 2010, 06:23:52 pm »
Vikoulaki καλησπερα!Ειδα τους πινακες σου.Πολυ καλη δουλεια.Μπραβο!Ειμαι φιλολογος κι αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι αναλογο για μας...Ειμαι 2η επιλαχουσα στον ΑΣΕΠ(οι διοριστεοι ειναι μεχρι τον αριθμο 481 και ειμαι στο 483...)και δεν ξερω αν υπαρχουν 2 ατομα που να διοριζονται και με αλλο τροπο(40%,24μηνο,30μηνο)...Υπαρχει τροπος να μαθω αν υπαρχουν 2 διπλοθεσιτες?Καταλαβαινεις την αγωνια μου...Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος pispil

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιουλίου 08, 2010, 06:42:04 pm »

Ξέρω οτι έπρεπε  να έχω ολα τα ονόματα ,  αλλά περιορίστηκα μονο  στους εγγεγραμμένους στους πίνακες
Γι΄αυτό αν κάποιος είναι Α/Α  στον  ασεπ  π.χ.  68  θα δει το ονομά του σε άλλη σειρά

Υ.Γ  κάποιοι  με έχουν ενημερώσει  για κάποια Δυσπροσιτα,  θα προσπαθήσω να τα διορθώσω ολα μαζί

Επίσης Vikoulaki  νομίζω ότι από φέτος αυτοί που έχουν προϋπηρεσία στον οαεδ μπαίνουν στους πίνακες για διορισμό (24μηνο 40%) άρα στο τρίτο φύλλο ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ  ΑΣΕΠ  αυτοί που διορίζονται από άλλους πίνακες ίσως να μην είναι αυτοί που εμφανίζεις. Αν λάβουμε υπόψη ότι και κάποιοι λείπουν από τον πινάκα γιατί δεν υπήρχαν στον πίνακα του e-aitisi  (ίσως γιατί δεν ήθελαν να κάνουν αίτηση) τότε αλλάζουν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.
Άρα ο αριθμός των επιλαχόντων που θεωρείς ότι θα διοριστούν μάλλον δεν είναι σωστός.
Μην το πάρεις ότι προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια σου κάθε άλλο ΜΠΡΑ

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #291 στις: Ιουλίου 08, 2010, 07:00:14 pm »

Οι του οαεδ δεν μπαίνουν στο 24μηνο ουτε στο 40% παρα μόνο οσοι έχουν αποκτήσει την προυπηρεσία τους στο υπεπθ οπότε μην μπερδεύεσε...

Επίσης Vikoulaki  νομίζω ότι από φέτος αυτοί που έχουν προϋπηρεσία στον οαεδ μπαίνουν στους πίνακες για διορισμό (24μηνο 40%) άρα στο τρίτο φύλλο ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ  ΑΣΕΠ  αυτοί που διορίζονται από άλλους πίνακες ίσως να μην είναι αυτοί που εμφανίζεις. Αν λάβουμε υπόψη ότι και κάποιοι λείπουν από τον πινάκα γιατί δεν υπήρχαν στον πίνακα του e-aitisi  (ίσως γιατί δεν ήθελαν να κάνουν αίτηση) τότε αλλάζουν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.
Άρα ο αριθμός των επιλαχόντων που θεωρείς ότι θα διοριστούν μάλλον δεν είναι σωστός.
Μην το πάρεις ότι προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια σου κάθε άλλο ΜΠΡΑ

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #292 στις: Ιουλίου 08, 2010, 07:01:13 pm »
Οι του οαεδ δεν μπαίνουν στο 24μηνο ουτε στο 40% παρα μόνο οσοι έχουν αποκτήσει την προυπηρεσία τους στο υπεπθ οπότε μην μπερδεύεσε...

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιουλίου 08, 2010, 07:04:00 pm »
Ούτε στο 40% δεν μπαίνουν;!   ???

Κοίτα, αυτό θα ήταν ευχής έργον, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει. Πέρσι μπήκαν στον ενιαίο αναπληρωτών και φέτος θα έμπαιναν και στον ενιαίο πίνακα διορισμών, με την ίδια προυπηρεσία συν αυτήν που μάζεψαν φέτος...

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)