*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ03 - Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού 2010  (Αναγνώστηκε 98622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΟ3- Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού
« Απάντηση #364 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:51:13 pm »
το ξεραμε milto,αλλα παντα ειχαμε μια ελπιδα,οτι ενταξει,μας τους σβερκωσαν στον πινακα αναπληρωτων,τουλαχιστον να μην μας παιρναγαν στον ενιαιο,πραγμα που θα γινοταν βεβαια σταδιακα ,γιατι θα τους επαιρναν συνεχεια αναπληρωτες...αλλα δεν επρεπε να τους πιασει τους καημενους το καινουριο συστημα...μην κουραστουν κι αλλο στη ζωη τους... :P...το οτι φετος θα μεινουν 17000 συναδελφοι αναπληρωτες -ωρομισθιοι χωρις δουλεια,δεν ενοχλει κανεναν...

Όντως  ελπίδα.  :'(  Εδώ πέρσι και δεν ξέραμε αν θα τους βάλουν από περσι στο 40%.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:13:52 »

Αποσυνδεδεμένος minus03

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:51:39 pm »
καλα τους ειπες...αξιοι της μοιρας μας...οχι πως ιδρωσε το αυτι τους,αλλα να μην μας παιρνανε και για κοροιδα...

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:58:44 pm »
Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η οργάνωση και το τρέξιμο για τις κατα τόπους οργανώσεις ωρομισθίων και αναπληρωτών. Πρέπει να οργανωθείτε. Δυστυχώς τρέχοντας από Πρωινή αναπλήρωση, ωρομισθία, ΠΔΣ και φυσικά μην ξεχνάμε τα ιδιαίτερα (από αυτά κυρίως ζούμε) αλλά και πολλοί έχουν οικογένεια και παιδιά δεν είναι εύκολο να πηγαίνετε σε συνελεύσεις. Πρέπει όμως όσο μπορείτε. Μην ξεχνάμε τα προεδρεία εκλέγονται από συνελεύσεις. Όταν δεν πάμε μην τα περιμένουμε όλα από τον Θεό ή την τύχη. Κάθε τέτοια εποχή τα θυμόμαστε και σκάμε.

Αποσυνδεδεμένος minus03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Ιουλίου 26, 2010, 04:12:01 pm »
εγω milto εκανα κατι αλλο...εστειλα mail (πολλα) στην ΟΛΜΕ για αυτο το θεμα, σε mail μεγαλοδημοσιογραφων, τοπικων βουλευτων ολων των κομματων,στο site του πρωθυπουργου, ηδη απο τον Νοεμβριο οταν ειχαν εξαγγειλει την καταργηση της προυπηρεσιας...απαντηση ; ΚΑΜΙΑ...απο κανεναν...θες ομως και μια αληθεια την οποια κι εσυ την βιωνεις ; ειμαστε σε μεγαλο ποσοστο παρτακηδες...δεν ημαστε ενωμενοι,οπως οι αγροτες,οι οικοδομοι, οι αυτοκινητιστες...θα τολμουσα να πω μεχρι και βραδυνους...σκληρο,αλλα οταν μορφωμενοι ανθρωποι,συναδελφοι ,πηγαιναν να συμπληρωσουν την αιτηση στις διευθυνσεις και αναρωτιοντουσαν "σοβαρα δεν μετραει πλεον η προυπηρεσια; απο ποτε;" ...τοτε καταλαβαινεις που βρισκομαστε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:13:52 »

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Ιουλίου 26, 2010, 04:19:45 pm »
εγω milto εκανα κατι αλλο...εστειλα mail (πολλα) στην ΟΛΜΕ για αυτο το θεμα, σε mail μεγαλοδημοσιογραφων, τοπικων βουλευτων ολων των κομματων,στο site του πρωθυπουργου, ηδη απο τον Νοεμβριο οταν ειχαν εξαγγειλει την καταργηση της προυπηρεσιας...απαντηση ; ΚΑΜΙΑ...απο κανεναν...θες ομως και μια αληθεια την οποια κι εσυ την βιωνεις ; ειμαστε σε μεγαλο ποσοστο παρτακηδες...δεν ημαστε ενωμενοι,οπως οι αγροτες,οι οικοδομοι, οι αυτοκινητιστες...θα τολμουσα να πω μεχρι και βραδυνους...σκληρο,αλλα οταν μορφωμενοι ανθρωποι,συναδελφοι ,πηγαιναν να συμπληρωσουν την αιτηση στις διευθυνσεις και αναρωτιοντουσαν "σοβαρα δεν μετραει πλεον η προυπηρεσια; απο ποτε;" ...τοτε καταλαβαινεις που βρισκομαστε...

Όλοι είναι παρτάκηδες. Απλά βολευόμαστε γιατί άκρες για να βγάλουμε 5 φράγκα έχουμε με κανα ιδιαίτερο κανα φρον/ριο. Επίσης δουλειά έχουμε όλο τον χρόνο οπότε δεν έχουμε χρόνο να πάμε να κλείσουμε κανα δρόμο. Είδες ποτέ τους αγρότες να κλείνουν τις εθνικές καλοκαίρι που έχουν δουλειά; Μόνο χειμώνα γιατι απλά κάθονται.

Και κάτι πολύ σημαντικό.  Δεν ειμαστε μια φάρα είμαστε πολλες:   Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί,
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2010, 04:23:45 pm από miltos74 »

Αποσυνδεδεμένος panastasa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Ιουλίου 28, 2010, 11:10:14 pm »
Μπορεί κάποιος να μου πει, με σειρά γύρω στο 305 στον πίνακα διορισμού ΠΕ03 αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό!

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Ιουλίου 28, 2010, 11:56:35 pm »
Μπορεί κάποιος να μου πει, με σειρά γύρω στο 305 στον πίνακα διορισμού ΠΕ03 αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό!

Ελπίδες υπάρχουν μέχρι το 150 στη διετία .
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Ιουλίου 29, 2010, 12:24:39 am »

???

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Ιουλίου 29, 2010, 12:33:47 am »

???

Γιατί;;;
1) στον πίνακα διορισμού υπάρχου μπροστά ήδη κάποιοι που υπάγονται στο 24μηνο + ΑΣΕΠ
Άρα η θέση 305 είναι πλασματική ως προς το καθαρό 40%
2) Εάν πάρει περιπου 90 από το 40% και όλους τους ΑΣΕΠητες φέτος του χρόνου που δεν θα υπάρχουν ΑΣΕΠητες από που θα γίνουν όλοι οι διορισμοί;

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Ιουλίου 29, 2010, 08:33:25 am »
Στο  παρακάτω αρχείο  έχω  τους 24μηνίτες  +  40%   (  90  άτομα )  αν δεν υπάρχουν αλλαγές  στους τελικούς πίνακες

Η σειρά αυτή θα ισχύσει αν διοριστούν ολοι φέτος ( μακάρι )
Σε  αυτή την περίπτωση  του χρόνου θα διορίσει  απο τον ενιαίο  πίνακα  και τον πίνακα επιτυχόντων του ασεπ
Ατομα για  να διορίσει έχει , το θέμα είναι πόσους προτίθεται να διορίσει

Υ.Γ.
Επειδή έχω δεχθεί πολλά μηνύματα  για τον πίνακα εκτίμησης που είχα ανεβάσει (  για λάθη στην προϋπηρεσία-σειρά ) να ενημερώσω οτι αυτός ο πίνακας τώρα πια  είναι άκυρος

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Ιουλίου 29, 2010, 08:57:21 am »
Καλημέρα vikoulaki ,γύρισες από της διακοπές σου πως τα πέρασες,τώρα ήμαστε σε αναμμένα κάρβουνα από μέρα σε μέρα,περιμένουμε να δούμε την περιβόητη προκήρυξη,καλό κουράγιο και να αγοράσουμε κανένα ποντίκι για τον υπολογιστή μας εφεδρικό.καλή μας αναμονή.......

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:06:55 am »
Καλημέρα

Είμαι ακόμη  διακοπές  ,περνώ καλά , και  μάλλον  θα είμαι εδω μέχρι την εγκύκλιο
Μετά θα χρειάζομαι internet (  κάτι που εδω  δεν μπορώ να έχω συνέχεια)  , οπότε θα επιστρέψω μάλλον   σπιτάκι μου

Η  εγκύκλιος δεν νομίζω να αργήσει πολύ

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:16:20 am »
Κλαημέρα
Δείτε στο www.alfavita.gr εκτιμίσεις για ημερομηνίες (πχ εγκύκλιος διορισμούσ τις 6/8) και για αναπληρωτές, καθώς και εκτιμήσεις για αυξημένο αριθμό αναπληρωτών

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Ιουλίου 30, 2010, 06:14:14 pm »
ΠΡΙΝ τις 6 Αυγουστου περιμενουμε την εγκυκλιο!!!!!!!!

αυτό προφανώς να το μεταφράσουμε σαν:      Δευτέρα-Τρίτη να περιμενουμε επιτελους να ανακοινωθει??????????????????????

ξερετε τιποτα πιο σιγουρο για την ημερομηνια???????
ΠΕ0404
ετσι απλα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653