0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ξεραμε milto,αλλα παντα ειχαμε μια ελπιδα,οτι ενταξει,μας τους σβερκωσαν στον πινακα αναπληρωτων,τουλαχιστον να μην μας παιρναγαν στον ενιαιο,πραγμα που θα γινοταν βεβαια σταδιακα ,γιατι θα τους επαιρναν συνεχεια αναπληρωτες...αλλα δεν επρεπε να τους πιασει τους καημενους το καινουριο συστημα...μην κουραστουν κι αλλο στη ζωη τους... ...το οτι φετος θα μεινουν 17000 συναδελφοι αναπληρωτες -ωρομισθιοι χωρις δουλεια,δεν ενοχλει κανεναν...
εγω milto εκανα κατι αλλο...εστειλα mail (πολλα) στην ΟΛΜΕ για αυτο το θεμα, σε mail μεγαλοδημοσιογραφων, τοπικων βουλευτων ολων των κομματων,στο site του πρωθυπουργου, ηδη απο τον Νοεμβριο οταν ειχαν εξαγγειλει την καταργηση της προυπηρεσιας...απαντηση ; ΚΑΜΙΑ...απο κανεναν...θες ομως και μια αληθεια την οποια κι εσυ την βιωνεις ; ειμαστε σε μεγαλο ποσοστο παρτακηδες...δεν ημαστε ενωμενοι,οπως οι αγροτες,οι οικοδομοι, οι αυτοκινητιστες...θα τολμουσα να πω μεχρι και βραδυνους...σκληρο,αλλα οταν μορφωμενοι ανθρωποι,συναδελφοι ,πηγαιναν να συμπληρωσουν την αιτηση στις διευθυνσεις και αναρωτιοντουσαν "σοβαρα δεν μετραει πλεον η προυπηρεσια; απο ποτε;" ...τοτε καταλαβαινεις που βρισκομαστε...
Μπορεί κάποιος να μου πει, με σειρά γύρω στο 305 στον πίνακα διορισμού ΠΕ03 αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό!
Παράθεση από: panastasa στις Ιουλίου 28, 2010, 11:10:14 pmΜπορεί κάποιος να μου πει, με σειρά γύρω στο 305 στον πίνακα διορισμού ΠΕ03 αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό!Ελπίδες υπάρχουν μέχρι το 150 στη διετία .
Παράθεση από: dmath στις Ιουλίου 28, 2010, 11:56:35 pmΠαράθεση από: panastasa στις Ιουλίου 28, 2010, 11:10:14 pmΜπορεί κάποιος να μου πει, με σειρά γύρω στο 305 στον πίνακα διορισμού ΠΕ03 αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό!Ελπίδες υπάρχουν μέχρι το 150 στη διετία .