0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sory φωνάζω όλο το χειμώνα θα πάρει όλο το 60-40% περίπου είναι 230 άτομα πολύτεκνοι και λίγο 24μηνο,αυτό το νούμερο σας το έχω δώσει από τον Μάρτιο
Παράθεση από: ndi στις Αυγούστου 01, 2010, 09:15:05 amναι είμαι! διορίζομαι απο ασεπ και μου κανει εντυπωση πως πιστευεις οτι θα απορροφήσει φετος ολο το 60-40. εχεις καμια πληροφορια για το ποτε βγαινει η γ_ _ _ _ _ _ η η εγκυκλιος?Η alfavita κάνει λόγο για 250 μαθηματικούς.Δεν είναι όλο το 60-40%;
ναι είμαι! διορίζομαι απο ασεπ και μου κανει εντυπωση πως πιστευεις οτι θα απορροφήσει φετος ολο το 60-40. εχεις καμια πληροφορια για το ποτε βγαινει η γ_ _ _ _ _ _ η η εγκυκλιος?
Κάτι ακόμη...Έχετε υπόψη ότι στο 40% βρίσκονται μόνο 13 εικοσιτετραμηνίτες.Για τους πολλούς συναδέλφους που μένουν απέξω το λέω, να εύχεστε να πάρει ΜΕΓΑΛΟ αριθμό 24μήνου ΦΕΤΟΣ.
Παράθεση από: Υπατία στις Αυγούστου 01, 2010, 01:42:34 pmΚάτι ακόμη...Έχετε υπόψη ότι στο 40% βρίσκονται μόνο 13 εικοσιτετραμηνίτες.Για τους πολλούς συναδέλφους που μένουν απέξω το λέω, να εύχεστε να πάρει ΜΕΓΑΛΟ αριθμό 24μήνου ΦΕΤΟΣ.Αν αυτους του 24μηνου τους παρει σε δυο δοσεις δεν ειναι το ιδιο?Δεν ειναι ολοι στον Ενιαιο Πινακα?
Αυτοι του 24μηνου παιζουν σε δυο ταμπλω?π.χ Θα διορισει 40 απο το 24μηνο και μετα μπορει να διορισει απο το 40% που μερικοι μπορει να ειναι απο το 24μηνο?
ακομα και αν παρει ολους τους ΑΣΕΠητες φετος του χρόνου παρότι δεν παρεμβάλλεται άλλος ΑΣΕΠ μπορεί όπως μου είπε άλλη συνάδελφος ότι μπορουν και μάλλοον θα το κανουν, να πάρουν επιλαχόντες ΑΣΕΠητες από τον πίνακα επιτυχόντων!!!αν και εμενα προσωπικα επειδη δε με συμφέρει προτιμο να μην ισχύσει αυτό, αλλά αυτό που λες ότι δηλαδή θα πάρει άτομα από τον Πίνακα Διορισμών....για να αδειάζει όσο γίνεται περισσότερο!!!