0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κι εγω κατι για τους απολυμενους ιδιωτικους..Εστω οτι απολυεσαι απο ιδιωτικο, εχοντας 30 μορια. Πας αναπληρωτρια απο τον οκτωβρη του 2007. Αλλα επειδη για να διοριστεις μονιμος πρεπει να μαζεψεις 20 μορια στο δημοσιο, πρεπει να εργαστεις τα ετη 2007-2008, 08-09 και 09-10. Η ερωτηση μου ειναι, τοτε, τον Ιουνη του 2010 δλδ που τελειωνει η σχολικη χρονια και εχεις πια τα μορια για μονιμο διορισμο, τι γινεται? Κανεις τα χαρτια σου για μονιμο διορισμο, ή για αναπληρωτη παλι? Κι αν τα κανεις για διορισμο, πας απο Σεπτεμβρη ως μονιμη (σε περιπτωση εννοειται που εχεις καλη σειρα στον πινακα,ικανη για διορισμο)?
Το ρωταω, γιατι μια γνωστη μου, που συμπληρωνει 6ετια σε ιδωτικο κι εχει απολυση, παρολο που ο νομος λεει οτι διοριζεται κατευθειαν, κι ενω εχει πολυ καλη σειρα, αυτη παει αναπληρωτρια μεχρι τελος του χρονου και μετα διορισμος. Ξερει κανεις κατι γι'αυτο?
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 27, 2007, 01:11:57 amΝα ρωτησω κι εγω κατι για τους απολυμενους ιδιωτικους..Εστω οτι απολυεσαι απο ιδιωτικο, εχοντας 30 μορια. Πας αναπληρωτρια απο τον οκτωβρη του 2007. Αλλα επειδη για να διοριστεις μονιμος πρεπει να μαζεψεις 20 μορια στο δημοσιο, πρεπει να εργαστεις τα ετη 2007-2008, 08-09 και 09-10. Η ερωτηση μου ειναι, τοτε, τον Ιουνη του 2010 δλδ που τελειωνει η σχολικη χρονια και εχεις πια τα μορια για μονιμο διορισμο, τι γινεται? Κανεις τα χαρτια σου για μονιμο διορισμο, ή για αναπληρωτη παλι? Κι αν τα κανεις για διορισμο, πας απο Σεπτεμβρη ως μονιμη (σε περιπτωση εννοειται που εχεις καλη σειρα στον πινακα,ικανη για διορισμο)?Τον Ιούνιο κάνεις τα χαρτιά σου για αναπλήρωση, γιατί ο πίνακας διορισμών συντάσσεται με βάση τις αιτήσεις των αναπληρωτών και τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που κατατίθενται. Αφού ανακοινωθεί και οριστικοποιηθεί ο πίνακας διορισμών, βγαίνει εγκύκλιος για μόνιμο διορισμό και καλούνται όσοι έχουν χ μόρια και πάνω να κάνουν αίτηση. Δηλαδή κάνεις πρώτα αίτηση για αναπλήρωση (για να περαστεί η προϋπηρεσία της τελευταίας χρονιάς) και μετά αίτηση για μόνιμο διορισμό. Αν έχεις σειρά για διορισμό, διορίζεσαι το Σεπτέμβρη.Ναι αλλα εγω που θα μαι μεχρι τοτε μονο στον πινακα αναπληρωτων, πως θα με βαλουν και στον πινακα των διορισμων εκεινο τον Ιουνη του 2010 που θα χω πια το δικαιωμα? Λες οτι μετα τις αιτησεις για αναπληρωση οριστικοποιειται ο πινακας διορισμων. Εγω ομως θα ειμαι μεσα σ'αυτον? Πως? Αφου μεχρι τοτε δεν ημουν μεσα σ'αυτον, και δε θα χω κανει αιτηση για να μπω .