0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Triainoforos στις Απριλίου 22, 2010, 05:03:12 pmΦιλε ξεχνας τις αποσπασεις που θα κοψει οι οποιες πιστεψε με δεν ειναι καθολου λιγες στους νηπιαγωγους οπως λενε (εχω πολλες φιλες που ηδη βολοδερνουν σε πρωτοβαθμιες στο σπιτι τους) καθως και τις συμπτυξεις τμηματων. Και τα δυο μαζι ανετα 500 -600 ατομα........Για μενα ειναι φοβερο αλλα θα παρει γυρω στους 600 - 700 αναπληρωτες μονο Αν έχεις δίκιο, τότε άστα να πάνε. Αν περάσει το νομοσχέδιο, τότε αυτό θα είναι και το ουσιαστικό τέλος του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού. Πρακτικά δεν θα έχει νόημα τα νέα παιδιά να διαλέξουν αυτό το επάγγελμα...
Φιλε ξεχνας τις αποσπασεις που θα κοψει οι οποιες πιστεψε με δεν ειναι καθολου λιγες στους νηπιαγωγους οπως λενε (εχω πολλες φιλες που ηδη βολοδερνουν σε πρωτοβαθμιες στο σπιτι τους) καθως και τις συμπτυξεις τμηματων. Και τα δυο μαζι ανετα 500 -600 ατομα........Για μενα ειναι φοβερο αλλα θα παρει γυρω στους 600 - 700 αναπληρωτες μονο
Συγνώμη να ρωτήσω κάτι! Κάθε χρόνο που διορίζονται μόνιμοι σημαίνει οτι έχουν δημιουργηθεί κάποια συγκεκριμένα κενά έτσι δεν είναι? Αφού θα μειώσει τους διορισμούς και πάρει περίπου 400 άτομα τα υπόλοιπα 400 άτομα που θα διόριζε θα τα πάρει αναπληρωτές σωστά? οπότε τα κενά πάνω κατω θα είναι πάλι ίδια με φέτος για αναπλήρωση εφόσον αυτοί που ήταν να διοριστούν και τελικά θα πάνε αναπληρωτές υποτίθεται ότι καλύπτουν τα κενά των μόνιμων διορισμών. Γιατί αλλιώς ποιος θα πάει για μάθημα?Δηλαδή δεν γίνετε να κόψει από παντού!
Παράθεση από: zoi83 στις Απριλίου 21, 2010, 09:57:32 pmΣυγνώμη να ρωτήσω κάτι! Κάθε χρόνο που διορίζονται μόνιμοι σημαίνει οτι έχουν δημιουργηθεί κάποια συγκεκριμένα κενά έτσι δεν είναι? Αφού θα μειώσει τους διορισμούς και πάρει περίπου 400 άτομα τα υπόλοιπα 400 άτομα που θα διόριζε θα τα πάρει αναπληρωτές σωστά? οπότε τα κενά πάνω κατω θα είναι πάλι ίδια με φέτος για αναπλήρωση εφόσον αυτοί που ήταν να διοριστούν και τελικά θα πάνε αναπληρωτές υποτίθεται ότι καλύπτουν τα κενά των μόνιμων διορισμών. Γιατί αλλιώς ποιος θα πάει για μάθημα?Δηλαδή δεν γίνετε να κόψει από παντού!Μήπως κάποιος μπορεί να πει τι γνώμη του?
δικιο εχεις συγγνωμη ,ξεχασα να σου δωσω ολοκληρωμενεσ πληροφοριες.εχω σειρα 700 στον γραπτο,και εχω 32 μορια στον πινακα αναπληρωτων που υφισταται τωρα οπως προκυπτουν απο τους 2 ασεπ που εχω δωσει,και με καλεσαν και φετος πρωτη χρονια αναπληρωτρια ,αρα +9 μορια....απλα δεν ξερω τι σειρα θα εχω του χρονου και πως γινεται η διαδικασια με το 40%-60%.κανε μια τελευταια εκτιμηση!σε ευχαριστω εκ των προτερων.......