0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Όσοι εγγράφονται ή έχουν εγγραφεί στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών [...] δεν μπορούν να διοριστούν σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών, πριν συμπληρώσουν υπηρεσία αναπληρωτή σε δημόσια σχολεία επί 2 τουλάχιστον πλήρη διδακτικά έτη." - η υπογράμμιση του κειμένου.Σύμφωνα με αυτό κάποιος αν πάει φέτος αναπληρωτής δε μπορεί να διοριστεί του χρόνου...γνωρίζει κανείς τίποτα;
μια ερωτησουλα: οσοι ειναι στους πινακες διοριστεων του ασεπ αλλα μαλλον πανε για του χρονου- συμφωνα με οσα ακουγονται παντα απο εφημεριδες κτλ- πρεπει να κανουν κανονικα αιτηση??σε περιπτωση που κανουμε κανονικα αιτηση αλλα τελικα βγει η εγκυκλιος και εχουμε δικαιωμα να κανουμε αιτηση για μονιμοι φετος, τι γινεται??
Μαζι δηλωνουμε και για ΠΔΣ.
Kalhspera k syxgarhthria gia to forum..Na rwthsw k egw kati allo me th seira mou?Thn prouphresia pou mazepsa fetos mesw PDS pws tha th dhlwsw sthn aithsh?H stelnetai aytomata apo tis deyterobathmies stous pinakes.Exw xasei ligo ta ayuga k ta pasxalia.Sas euxaristw.
1.εχω δωσει πρωτη φορα στον τελευταιο ΑΣΕΠ και περιμενω να ειμαι στους επιτυχοντες (ΠΕ 02) αλλα δεν ξερω ακομα τα αποτελεσματα.εχω μηδενικη προυπηρεσια. για ποιον πινακα (