0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι βρε παιδιά;Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διορίζομαι από ΑΣΕΠ το Σεπτέμβρη. Πρέπει να κατεθέσω αίτηση για αναπληρωτής για να έχω δικαίωμα να διοριστώ;Στην προκήρυξη κατάλαβα ότι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν όσοι μπουν με το 40%, που είναι λογικό.Με άγχωσε όμως μια φίλη, ότι και καλά και οι "από ΑΣΕΠ" πρέπει να κάνουμε αίτηση για να περαστούμε στο σύστημα.Κι εμένα βλακεία μου ακούγεται, αλλά μήπως όντως πρέπει να ασχοληθώ;
Εγώ πάντως φίλε Νίκο(δεν λέω "φίλε μου" γιατί θα ακουστεί σόκιν μαζί με το όνομά σου χι χι χι),που είμαι πολύ πιο κάτω από σένα(258)δεν πάω να κάνω αίτηση.
Άσε και το άλλο,ίσως εμείς με τα πάρα πολλά μόρια ΑΣΕΠ "κλέψουμε" θέσεις ανθρώπων χωρίς ΑΣΕΠ που έχουν μεγάλες προυπηρεσίες.Τέλος πάντων,θα πάω αύριο,γιατί σήμερα με 44 βαθμούς σκοπεύω να κλειστώ σπίτι.
Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά για την αίτηση της ΠΔΣ:μονο στο γραφείο της Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης της περιοχής μας την καταθέτουμε ή χρειάζεται να περάσουμε ξεχωριστά απο το κάθε σχολείο και πότε ?
vikoulaki, αν το 2001 είχες μόρια μόνο από ΑΣΕΠ δεν έχασες απολύτως τίποτα που έμεινες έξω, γιατί τότε δεν μετρούσαν τα μόρια από ΑΣΕΠ.