*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές 2007-2008  (Αναγνώστηκε 58343 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 2007-2008
« Απάντηση #98 στις: Ιουνίου 25, 2007, 06:11:17 pm »
Συνήθως υπάρχει η ακόλουθη διαδικασία. Μαζί με την αίτηση για αναπληρωτής καταθέτεις και μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και όταν με το καλό προσληφθείς αναπληρωτής, τότε το πιστοποιητικό τύπου Α' αποστέλλεται και υπηρεσιακά στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:09:22 »

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιουνίου 25, 2007, 06:41:14 pm »
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι βρε παιδιά;

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διορίζομαι από ΑΣΕΠ το Σεπτέμβρη.
Πρέπει να κατεθέσω αίτηση για αναπληρωτής για να έχω δικαίωμα να διοριστώ;

Στην προκήρυξη κατάλαβα ότι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν όσοι μπουν με το 40%, που είναι λογικό.
Με άγχωσε όμως μια φίλη, ότι και καλά και οι "από ΑΣΕΠ" πρέπει να κάνουμε αίτηση για να περαστούμε στο σύστημα.

Κι εμένα βλακεία μου ακούγεται, αλλά μήπως όντως πρέπει να ασχοληθώ;

Καλά το διάβασες στην εγκύκλιο, ισχύει μόνο για τους διοριζόμενους μέσω του 40% ή του 30μηνου: 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όσοι επιθυμούν να διοριστούν ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2007-2008 από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών (30μηνο – 40%) υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση με την παρούσα εγκύκλιο για ένταξη στον πίνακα αυτό. Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης δεν είναι δυνατός ο διορισμός τους.

Απλά τους διευκολύνει αρκετά κάποιος όταν είναι ήδη καταχωρημένος στο σύστημα γιατί κερδίζουν χρόνο όταν πάει για να κάνει την αίτηση του.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 25, 2007, 08:11:54 pm »
Εγώ πάντως φίλε Νίκο(δεν λέω "φίλε μου" γιατί θα ακουστεί σόκιν μαζί με το όνομά σου χι χι χι),που είμαι πολύ πιο κάτω από σένα(258)δεν πάω να κάνω αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 25, 2007, 08:39:29 pm »
Παιδιά πρέπει να τα κάνετε τα χαρτιά σας γιατι διαφορετικά δεν θα ξαναμπειτε  στον πίνακα για φέτος και για τους άνδρες ο σύζυγος διορίζεται  με ΑΣΕΠ έκανε για πρώτη φορά τα χαρτιά του γιατι έτσι έπρεπε μας είπαν.Οσο για το πρώτο που σας είπα την έχω πατήσει προσωπικά όταν το 2001  μας ξανακάλεσαν τον Αύγουστο να υποβάλουμε τα χαρτιά πάλι εγω ήμουνα στο νοσοκομείο, δεν το έμαθα και εκείνη την χρονιά που είχα και αρκετά μόρια απο τον ΑΣΕΠ  έμεινα έξω.Παιδιά είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία.Ρωτήστε για να μην τρέχετε.Μια αίτηση είναι.
Εδω στα Γιάννενα μια και οι περισσότεροι είμαστε γνωστοί όλοι θα κάνουν αιτήσεις γιατι αυτή την ενημέρωση έχουμε.Για το ποιστοποπιητικό τύπου Α΄ το πήραμε απο την στρατολογία σε 2 ώρες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:09:22 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:18:16 pm »
Εγώ πάντως φίλε Νίκο(δεν λέω "φίλε μου" γιατί θα ακουστεί σόκιν μαζί με το όνομά σου χι χι χι),που είμαι πολύ πιο κάτω από σένα(258)δεν πάω να κάνω αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:56:31 pm »
Παιδιά, έχω την εντύπωση, ότι οι δευτεροβάθμιες θέλουν να κάνουμε χαρτιά τώρα αν και διοριζόμαστε το Σεπτέμβρη γιατί τώρα είναι μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα για αιτήσεις και τους βολεύει να έχουν τα στοιχεία όλων μας περασμένα στο σύστημα. Η εγκύκλιος για μόνιμους διορισμούς πέρισυ είχε ημερομηνίες: από 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου (μια βδομάδα μόνο!) και προφανώς κάπως έτσι θα είναι και φέτος, προτιμάνε μάλλον να είναι πιο χαλαροί τότε...

Μου φαίνεται εντελώς παράλογο να σου ζητάνε να κάνεις αίτηση για μια θέση που δε σε ενδιαφέρει, προκειμένου να διοριστείς σε θέση που προκηρύχτηκε (και κερδήθηκε!) μέσω του ΑΣΕΠ!!!

ViKoulaki, πόσα μόρια θα έχεις φέτος; Αν θες λες...
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 26, 2007, 08:51:54 am »
Ισως έχετε δίκιο ρε παιδιά,άντε,θα την κάνω την αίτηση.Μπορώ όμως να ξεχάσω τις 6 ώρες αναμονής το 2004 και τις 4,5 το 2005?'Επεφτε το σύστημα τότε΄και περιμέναμε καμιά 800ριά άτομα!!Τελικά πέρασε η ώρα και πήραμε νούμερα για την άλλη μέρα,σαν το ΙΚΑ!!
Άσε και το άλλο,ίσως εμείς με τα πάρα πολλά μόρια ΑΣΕΠ "κλέψουμε" θέσεις ανθρώπων χωρίς ΑΣΕΠ που έχουν μεγάλες προυπηρεσίες.Τέλος πάντων,θα πάω αύριο,γιατί σήμερα με 44 βαθμούς σκοπεύω να κλειστώ σπίτι.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 26, 2007, 10:24:26 am »

Άσε και το άλλο,ίσως εμείς με τα πάρα πολλά μόρια ΑΣΕΠ "κλέψουμε" θέσεις ανθρώπων χωρίς ΑΣΕΠ που έχουν μεγάλες προυπηρεσίες.Τέλος πάντων,θα πάω αύριο,γιατί σήμερα με 44 βαθμούς σκοπεύω να κλειστώ σπίτι.
Θα μου επιτρέψεις μετά απο τόσο καιρό παρέας να σου πω :μην αφήνεις για αύριο αυτό που είναι για σήμερα.
Σωστός ο προβληματισμός σου και μπράβο σου που το σκέφτεσαι έτσι, σε τιμά πολύ αυτό και το εννοώ.Ομως έτσι είναι τα πράγματα γενικώς και δεν ευθύνεσται εσεις γι΄αυτό εννοώ οι Ασεπίτες.Φέτος αν πάρει 200 αναπληρωτές οι μισοι θα είναι απο ΑΣΕΠ Διορ2+τρίτεκνοι οπότε ξέρουμε τι θα γίνειΣτην τελική βάλε τόπο κατοικίας μόνο, αλλά και αν αρνηθείς δεν νομίζω να έχεις κάποια επίπτωση.
Δε με λές πως θα φας τις τσιπούρες αν δεν φύγεις?
Magda έχω περίπου 17.4 μόρια.Δεν περιμένω για αναπλήρωση εκτός αν κάνει κανένα μπαμ όπως πρόπερυσι με τους Φιλολόγους και Φυσικούς.Δεν βασίζομαι σε αυτό αλλά σε ωρομισθία και ΠΔΣ.Εδω που είναι σχετικά μικρά η πόλη μια και είμαι απο τους πιο παλιούς γνωρίζω πάνω-κάτω πόσοι ΠΕ03 είμαστε για να έχω μια εκτίμηση και δυστυχως για την ΠΔΣ έχουμε έναν Διευθυντή που μας έχει αλλάξει τα φώτα, και θέλει χονδρό βύσμα αλλά θα το δρομολογήσω και αυτό.Τα τελευταία χρόνια η Ηπειρος βγάζει πολλή ωρομισθία, εκτος αν φέτος είμαι άτυχη.Θα δούμε.Για μένα πάντως πρέπει να δουλέψω φέτος οποσδήποτε για να έχω ελπίδες διορισμού
Καλή σας ημέρα

Αποσυνδεδεμένος newman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 26, 2007, 11:21:30 am »
Καλή ημέρα σε όλους τους συναδελφους.Είμαι νέα στον χώρο της εκάίδευσης και ομολογώ οτι έχω μπερδευτει αρκετά και έχω αγχωθεί ακόμη περισσότερο.Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά για την αίτηση της ΠΔΣ:μονο στο γραφείο της Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης της περιοχής μας την καταθέτουμε ή χρειάζεται να περάσουμε ξεχωριστά απο το κάθε σχολείο και πότε ?
Οι διδακτικές ώρες σε δημοσία ΙΕΚ λαμβάνονται ώς προυπυπερεσία?
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 26, 2007, 12:21:22 pm »
Ξέρει κανείς αν τις επόμενες μέρες οι Δευτεροβάθμιες θα κλείσουν λόγω καύσωνα;
Αν ναι, θα πάρουμε παράταση για τις αιτήσεις;;;

Ενδιαφέρομαι για της Αθήνας, ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος tade

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:45:42 pm »
Κάνω κι εγώ για πρώτη φορά αίτηση κι έχω κάποιες απορίες. Κατ' αρχάς, πρέπει οπωσδήποτε να πάω στη Δευτεροβάθμια για την αίτηση; Δεν μπορώ να τη στείλω ταχυδρομικώς; Και σε ποιας περιοχής τη Δευτεροβάθμια πρέπει να πάω;

Επίσης, έχω απορία για ορισμένα πεδία της αίτησης. Φαντάζομαι, στο "ΚΛΑΔΟΣ" πρέπει να γράψω "ΠΕ 10", και στο "ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" πρέπει να γράψω "ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ". Τι πρέπει να γράψω, όμως, στα πεδία "ΟΜΑΔΟΠ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ" και "ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ";

Σας ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:53:21 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά για την αίτηση της ΠΔΣ:μονο στο γραφείο της Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης της περιοχής μας την καταθέτουμε ή χρειάζεται να περάσουμε ξεχωριστά απο το κάθε σχολείο και πότε ?
Μόνο στις Διευθύνσεις
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2007, 02:59:41 pm από ioanna89 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:54:30 pm »
Η αίτηση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2007, 03:10:14 pm από vikoulaki »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 26, 2007, 03:02:11 pm »
vikoulaki, αν το 2001 είχες μόρια μόνο από ΑΣΕΠ δεν έχασες απολύτως τίποτα που έμεινες έξω, γιατί τότε δεν μετρούσαν τα μόρια από ΑΣΕΠ.
Δεν τοποθετήθηκα σωστά.
Δεν δούλεψα το 2001-2002.Και το 2002 απο τον ασεπ είχα αρκετά μόρια =9 οπότε αν είχα κάποια προϋπηρεσία απο το 2001 θα πήγαινα έστω και ωρομίσθια μια και τότε στον νομό μου είχαν πάει άτομα με λιγότερα μόρια.Να φανταστεις ότι τότε είχα 14 μόρια και   τώρα σχεδόν μετά απο 5 χρόνια εχω 17,5
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2007, 03:36:58 pm από vikoulaki »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144