0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
poly agxos genika parathrw pantws....xalarwste koritsia
Δεν έχει να κάνει με ενόχληση αλλά με ψυχοφθόρα διαδικασία η οποία τις περισσότερες φορές είναι ανούσια γιατί η πλειοψηφία των σφυριγμάτων δεν έχει καμία βάση και τελικά δενίσχύουν τα ιο πολλά από αυτά που ακούγονται. Για την προστασία της ψυχικής υγειας που μας εχει απομείνει το είπα όχι για άλλο λόγο..
Εμένα με κάλεσαν πάντως την Πέμπτη που μας πέρασε χάρη στην braille ωρομίσθια για 9 ώρες...αχ αυτή η προυπηρεσία!
Αυτή την περίοδο οι ωρομίσθιοι παραιτούνται οπότε ανοίγουν νέες θέσεις σε όλους τους κλάδους Ελπίζω τουλάχιστον να μη χρειάζεται να ταξιδεύεις γιατί δεν αξίζει τον κόπο..
Για καλή μου τύχη είναι στην πόλη που μένω (Θεσ/νικη)...μέχρι τις 21 Ιουνίου είναι η σύμβαση...2 μήνες είναι 2 μήνες....Θεέ μου που φτάσαμε...δεν έχω ξαναδουλέψει αλλά έχω μεταπτυχιακό στην ειδική και ΑΣΕΠ...αλλά τίποτα δεν εγγυάται κάτι έτσι πως έγιναν τα πράγματα...
Institute of Education στο Λονδίνο...πες μου οτι με ξέρετε να πηδηχτώ απ το παράθυρο!
Παιδια (ακου παιδια.........) ασχετο αλα τωρα μου ρθε το βαζω μπας και γελασει λιγο το χειλακι μας..και μετα παω για υπνο ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ
Οχι φέτος με το σεμινάριο με πήραν ωρομίσθια...το μεταπτυχιακό τώρα θα το καταθέσω...μια χαρά είναι και τα Ιωάννινα...εγώ κάνω 2ο ειδικής στην Θεσσαλονίκη και είναι μια χαρά...