0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Αρίστο σε παρακολουθώ καιρό. Είσαι οξυδερκής και αντιλαμβάνεσαι πράγματα πολύ εύκολα. Θεωρώ όμως ότι κάποιες φορές γίνεσαι απόλυτος. Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό που υποστηρίζεις δηλαδή επιτυχόντες 2009. Όμως επιμένω δεν αναφέρει πουθενά ασεπ 2009. Αν συνδέσεις το άρθρο 3 Πίνακες τελικοί κατάταξης εκπαιδευτικών με τη μεταβατική περίοδο θα διαπιστώσεις το εξής. Θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας με επιτυχόντες ασεπ. Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τον καλύτερο σου ΑΣΕΠ. Γιατί να επιλεγούν μόνο οι επιτυχόντες του 2009, όταν μάλιστα η εφημερίδα δεν το αναφέρει? Γιατί οι επιτυχόντες του 2007 να έχουν ισχύ το 2013 και όχι το 2010 και 2011? Περιμένω επιχειρήματά σου όχι για να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά για να αναπτύξουμε γόνιμο διάλογο και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο ήσυχα απόψε,
Παράθεση από: GERMANOS στις Απριλίου 25, 2010, 12:26:26 am Αρίστο σε παρακολουθώ καιρό. Είσαι οξυδερκής και αντιλαμβάνεσαι πράγματα πολύ εύκολα. Θεωρώ όμως ότι κάποιες φορές γίνεσαι απόλυτος. Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό που υποστηρίζεις δηλαδή επιτυχόντες 2009. Όμως επιμένω δεν αναφέρει πουθενά ασεπ 2009. Αν συνδέσεις το άρθρο 3 Πίνακες τελικοί κατάταξης εκπαιδευτικών με τη μεταβατική περίοδο θα διαπιστώσεις το εξής. Θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας με επιτυχόντες ασεπ. Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τον καλύτερο σου ΑΣΕΠ. Γιατί να επιλεγούν μόνο οι επιτυχόντες του 2009, όταν μάλιστα η εφημερίδα δεν το αναφέρει? Γιατί οι επιτυχόντες του 2007 να έχουν ισχύ το 2013 και όχι το 2010 και 2011? Περιμένω επιχειρήματά σου όχι για να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά για να αναπτύξουμε γόνιμο διάλογο και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο ήσυχα απόψε,ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΛΕΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ.....ΜΠΛΑ ..ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ..."Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΣΕΠ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο 2009? ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...ΑΡΑ ΕΙΚΑΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο 2011-2012.....ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ
ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟ Ε
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ 120 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ....ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 40% ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ....ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ...Ο ΑΡΙΣΤΟΣ2 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ....
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά στην ουσία πάει να τους εξαπατήσει και το πολύ πολύ να τους πετάξει ένα ψίχουλο για φέτος. Γιατί δεν είναι σαφές ούτε αν θα πάρει και πόσους αναπληρωτές αλλά και τι είδους "αναπληρωτές" θα είναι αυτοί που θα προσληφθούν.
Παράθεση από: tihea στις Απριλίου 25, 2010, 01:21:38 amΚι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά στην ουσία πάει να τους εξαπατήσει και το πολύ πολύ να τους πετάξει ένα ψίχουλο για φέτος. Γιατί δεν είναι σαφές ούτε αν θα πάρει και πόσους αναπληρωτές αλλά και τι είδους "αναπληρωτές" θα είναι αυτοί που θα προσληφθούν.120 φιλολόγους + 80 περίπου του 40% αναπληρωτές θα πάρει πιστεύω. Ε δεν είναι δυνατόν από κει που πήρε 1130 πέρυσι + ωρομίσθιους να μην πάρει τόσους. Θα πάρει και περισσότερους πιστεύω αναγκαστικά. Τώρα όσον αφορά το ωράριο αυτό δεν το ξέρω αν θα είναι μειωμένου ή πλήρους ωραρίου.