*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα  (Αναγνώστηκε 78924 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:28:16 am »
 Γράψε μου τις λέξεις κλειδιά που σε κάνουν να υποστηρίζεις ασεπ 2009

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:50:41 »

Αποσυνδεδεμένος kindim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:33:51 am »
Αρίστο σε παρακολουθώ καιρό. Είσαι οξυδερκής και αντιλαμβάνεσαι πράγματα πολύ εύκολα. Θεωρώ όμως ότι κάποιες φορές γίνεσαι απόλυτος.
 Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό που υποστηρίζεις δηλαδή επιτυχόντες 2009. Όμως επιμένω δεν αναφέρει πουθενά ασεπ 2009.
 Αν συνδέσεις το άρθρο 3 Πίνακες τελικοί κατάταξης εκπαιδευτικών με τη μεταβατική περίοδο θα διαπιστώσεις το εξής. Θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας με επιτυχόντες ασεπ. Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τον καλύτερο σου ΑΣΕΠ. Γιατί να επιλεγούν μόνο οι επιτυχόντες του 2009, όταν μάλιστα η εφημερίδα δεν το αναφέρει? Γιατί οι επιτυχόντες του 2007 να έχουν ισχύ το 2013 και όχι το 2010 και 2011?
 Περιμένω επιχειρήματά σου όχι για να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά για να αναπτύξουμε γόνιμο διάλογο και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο ήσυχα απόψε,

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΛΕΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ.....ΜΠΛΑ ..ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ..."

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΣΕΠ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο 2009? ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...ΑΡΑ ΕΙΚΑΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο 2011-2012.....ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:37:55 am »
Αρίστο σε παρακολουθώ καιρό. Είσαι οξυδερκής και αντιλαμβάνεσαι πράγματα πολύ εύκολα. Θεωρώ όμως ότι κάποιες φορές γίνεσαι απόλυτος.
 Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό που υποστηρίζεις δηλαδή επιτυχόντες 2009. Όμως επιμένω δεν αναφέρει πουθενά ασεπ 2009.
 Αν συνδέσεις το άρθρο 3 Πίνακες τελικοί κατάταξης εκπαιδευτικών με τη μεταβατική περίοδο θα διαπιστώσεις το εξής. Θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας με επιτυχόντες ασεπ. Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τον καλύτερο σου ΑΣΕΠ. Γιατί να επιλεγούν μόνο οι επιτυχόντες του 2009, όταν μάλιστα η εφημερίδα δεν το αναφέρει? Γιατί οι επιτυχόντες του 2007 να έχουν ισχύ το 2013 και όχι το 2010 και 2011?
 Περιμένω επιχειρήματά σου όχι για να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά για να αναπτύξουμε γόνιμο διάλογο και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο ήσυχα απόψε,

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΛΕΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ.....ΜΠΛΑ ..ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ..."

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΣΕΠ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο 2009? ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...ΑΡΑ ΕΙΚΑΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο 2011-2012.....ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:50:41 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:38:10 am »
ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟ Ε

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:47:09 am »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:58:46 am »
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ 120 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ....

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 40% ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ....ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ...

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ2 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ???????

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ....

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 25, 2010, 01:10:19 am »
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ 120 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ....

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 40% ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ....ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ...

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ2 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ???????

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ....

Και γω έτσι πιστεύω. Διαφορετικά πολλοί από τη β φουρνιά θα μείνουν άνεργοι. Θα κινηθούν νομικά.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 25, 2010, 01:20:18 am »
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ .....ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ?

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 25, 2010, 01:21:38 am »
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά στην ουσία πάει να τους εξαπατήσει και το πολύ πολύ να τους πετάξει ένα ψίχουλο για φέτος. Γιατί δεν είναι σαφές ούτε αν θα πάρει και πόσους αναπληρωτές αλλά και τι είδους "αναπληρωτές" θα είναι αυτοί που θα προσληφθούν.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 25, 2010, 01:26:42 am »
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά στην ουσία πάει να τους εξαπατήσει και το πολύ πολύ να τους πετάξει ένα ψίχουλο για φέτος. Γιατί δεν είναι σαφές ούτε αν θα πάρει και πόσους αναπληρωτές αλλά και τι είδους "αναπληρωτές" θα είναι αυτοί που θα προσληφθούν.

120 φιλολόγους + 80 περίπου του 40% αναπληρωτές θα πάρει πιστεύω. Ε δεν είναι δυνατόν από κει που πήρε 1130 πέρυσι + ωρομίσθιους να μην πάρει τόσους. Θα πάρει και περισσότερους πιστεύω αναγκαστικά. Τώρα όσον αφορά το ωράριο αυτό δεν το ξέρω αν θα είναι μειωμένου ή πλήρους ωραρίου.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 25, 2010, 01:31:48 am »

120 φιλολόγους + 80 περίπου του 40% αναπληρωτές θα πάρει πιστεύω. Ε δεν είναι δυνατόν από κει που πήρε 1130 πέρυσι + ωρομίσθιους να μην πάρει τόσους. Θα πάρει και περισσότερους πιστεύω αναγκαστικά. Τώρα όσον αφορά το ωράριο αυτό δεν το ξέρω αν θα είναι μειωμένου ή πλήρους ωραρίου.

Εμείς υπολογίζουμε τα κενά με τα έως τώρα δεδομένα. Του χρόνου όμως τα δεδομένα, αν περάσουν όλα όσα έχει βάλει στα σκαριά το υπουργείο, θα έχουν αλλάξει άρδην.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 25, 2010, 01:34:44 am »
ΜΗΠΩΣ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΌΤΙ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΣΕΠ 2009 ΩΣΤΕ ΟΙ 120 ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 40% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ  ΩΣΤΕ ΟΙ 80 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ????

Ν ΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ......ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ Ε

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:44:22 am »
Τώρα είδα το θέμα και, όπως όλοι μας, απογοητεύομαι για πολλοστή φορά. Οπότε, το μόνο που θα ήθελα να συμπληρώσω, στο πλαίσιο των... γαλλικών με τα οποία τους στολίζουμε, είναι αυτό που μου έλεγε ο άντρας μου ότι έλεγαν στο στρατό, αφού βέβαια το τροποποιήσω, ώστε να ταιριάζει στην περίσταση:
Περπατώ και βλέπω φίδια. ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ; #&@*δια! :-X

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182647
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144