0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εφημερίδα δεν είναι το νομοσχέδιο και η συγκεκριμένη διατύπωση (60-40) δεν μπορεί ν' αφορά τους αναπληρωτές. Νομίζω πως είναι αυτονόητο το γιατί, αν σκέφτεσαι χωρίς πανικό ..,!
Μετάνιωσα που έχασα τόσο χρόνο για να διαβάσω τις 3 αυτές σελίδες. Αερολογίες και υποθέσεις. Είπαμε να μιλάμε, όχι να μπερδευόμαστε.
Δε σημαίνει αυτό, αλλά το ότι όποια προϋπηρεσία από φέτος κι εξής για να σου προσμετρηθεί, θα πρέπει να είσαι, ως επιτυχών, στον πίνακα του νέου συστήματος από το 2012.Παράθεση από: marita στις Απριλίου 24, 2010, 08:29:49 pmΜετάνιωσα που έχασα τόσο χρόνο για να διαβάσω τις 3 αυτές σελίδες. Αερολογίες και υποθέσεις. Είπαμε να μιλάμε, όχι να μπερδευόμαστε. Μη μετανιώνεις, μιας και πρόσθεσες το σημαντικότερο ... στην αερολογία!
Η άποψή μου είναι πως η εφημερίδα κάνει, εκ παραδρομής, (και δεν είναι η πρώτη φορά), λάθος διατύπωση:Οι διορισμοί μονίμων και οι κλήσεις αναπληρωτών, τα 2 επόμενα χρόνια, θα γίνουν με τα ως τώρα ισχύοντα, δηλ. με 60-40 οι μόνιμοι και απ' τον πίνακα αναπληρωτών οι αναπληρωτές (μακάρι σε αυτό να μπει προϋπόθεση επιτυχίας σε ΑΣΕΠ στο επίσημο νομοσχέδιο). Το 60-40 γι' αναπληρωτές δεν έχει λογική!Κατά τ΄άλλα, οι έχοντες μεγάλο ΑΣΕΠ το 2007 ή το 2009 + προϋπηρεσία προηγούνται στον πίνακα του νέου συστήματος, από το 2012 ως το 2014. Σας ξεχωρίζω άλλα ήμουν πολύ συγχυσμένη και δεν είχα την υπομονή να γράψη σωστά.GERMANΕ, άλλο arist2 άλλο aristos2
απο ο τι γραφει απο εκεινους με την προυπηρεσία δηλ τον ενιαίο