*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα  (Αναγνώστηκε 79083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα
« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:35:48 pm »
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank24_4_10_1048.php

Τότε αυτό πώς ερμηνεύεται;

Αυτά αφορούν τον τελικό νέο πίνακα που θα διαμορφωθεί αφότου διενεργηθεί ο επόμεος ασέπ.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:38:28 »

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:37:19 pm »
τα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....

Καλώς τα παιδιά!Πού χαθήκατε;Για πείτε μας και άλλα για τις συνταγματικές επιταγές!Ξέχασα όμως....Δεν υπάρχει καμιά απόφαση δικαστηρίου που να σας δικαιώνει.Και αφήστε την καραμέλα με τον Συνήγορο...
Πάντως έχετε δίκιο που "μαλώνετε" τον συνάδελφο.Πρέπει να συνεχίσετε να το πηγαίνετε λάου-λάου!Σας έχει βγει μέχρι τώρα!Μπράβο στους μάγκες! ;)

Συνάδελφε VIR ,κατάλαβες τώρα εξαιτίας ποιών συμπεριφορών μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των εκπ/κών να έχει μια προκατάληψη;
σιγουρα εισαι φιλολογος, ασυναδελφε ρουμπλεφ;
και διοριστηκες με ασεπ;
γιατι γραφεις τα αποσιωπητικα με 4 τελειες...
αλλα δεν εισαι ρουμπλεφ...
εισαι ρουμπλιοφ!
οπα σκονταψαμε σε γνωστες ιδεολογιες...
εξηγειται το μενος...
σιγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις γιατί υπάρχουν και οι ... συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, οι οποίοι με γνωστούς ελληνικούς τρόπους (παραθυράκια κοντά στο σπίτι τους κ.α) διείσδυσαν (για ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕ2 καταλαβαίνουν τη σημασία του ρήματος) στον πίνακα. βέβαια το ψήσιμο μας αρέσει αλλά προσέξτε μηπως εσείς - ΟΑΕΔ- οσμείστε την τσίκνα (για ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕ2 καταλαβαίνουν τη σημασία του ρήματος στον ΟΜΗΡΟ) από το κάψιμο σας.
αν ο rublev δεν είναι φιλόλογος δεν έχει σημασία,  η απάντηση αυτή είναι από ΠΕ2, αν σας ΕΝΟΧΛΕΙ η δημοκρατία και το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, όποτε και όπου ο ίδιος το κρίνει σκόπιμο.
για αυτο ειμαι ο διακος
και οταν ρωτησεις: ποσοι τριτεκνοι ειστε...
θα σου απαντησω

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:39:26 pm »
Συμφωνώ. Το ίδιο λέμε. Αν λοιπόν κάποιος πάρει αυτά τα διπλά μόρια στο νέο ενιαίο πίνακα είναι σαν πραγματική προυπηρεσία(διπλή), που θα μετρήσει για μελλοντικό διορισμό με το νέο σύστημα. Σωστά;

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:41:04 pm »
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank24_4_10_1048.php

Τότε αυτό πώς ερμηνεύεται;

Αυτά αφορούν τον τελικό νέο πίνακα που θα διαμορφωθεί αφότου διενεργηθεί ο επόμεος ασέπ.

Συμφωνώ. Το ίδιο λέμε. Αν λοιπόν κάποιος πάρει αυτά τα διπλά μόρια στο νέο ενιαίο πίνακα είναι σαν πραγματική προυπηρεσία(διπλή), που θα μετρήσει για μελλοντικό διορισμό με το νέο σύστημα. Σωστά;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:38:28 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:45:05 pm »
 Πάντως είναι απίστευτη αδικία όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών να γίνουν από τον πίνακα διορισμών, όπου υπάρχουν αρκετά άτομα μόνο με προϋπηρεσία και όχι ασεπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι εμείς που έχουμε πολλά μόρια και προϋπηρεσίας καθαρής και πολλά μόρια απο ασεπ και δυσπρόσιτα, να πεταχτούμε έξω ακόμα κι απ' την αναπλήρωση! Δε δέχομαι ως απάντηση ότι προσπαθεί να τους χρυσώσει το χάπι που φέτος δε διορίζονται, όπως θα έπρεπε, γιατί αυτοί τουλάχιστον θα διοριστούν του χρόνου. Γιατί θα καταργήσει δηλ. τον πίνακα αναπληρωτών; Κι εμείς του χρόνου θα διοριζόμασταν και τώρα θα είμαστε εντελώς έξω από τα σχολεία!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:50:22 pm »
Πάντως είναι απίστευτη αδικία όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών να γίνουν από τον πίνακα διορισμών, όπου υπάρχουν αρκετά άτομα μόνο με προϋπηρεσία και όχι ασεπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι εμείς που έχουμε πολλά μόρια και προϋπηρεσίας καθαρής και πολλά μόρια απο ασεπ και δυσπρόσιτα, να πεταχτούμε έξω ακόμα κι απ' την αναπλήρωση! Δε δέχομαι ως απάντηση ότι προσπαθεί να τους χρυσώσει το χάπι που φέτος δε διορίζονται, όπως θα έπρεπε, γιατί αυτοί τουλάχιστον θα διοριστούν του χρόνου. Γιατί θα καταργήσει δηλ. τον πίνακα αναπληρωτών; Κι εμείς του χρόνου θα διοριζόμασταν και τώρα θα είμαστε εντελώς έξω από τα σχολεία!

Στην ιδια θεση βρισκομαι και εγω και αν καταλαβαμε καλα το αρθρο , αυτο θα συμβει σε περιπτωση που περασει το νομοσχεδιο.Ειλικρινα τους εχω σιχαθει και επειδη υπαρχει θεια δικη , ευχομαι να πληρωσει και αυτη και ολοι τους την αδικια, γιατι η βομβα εσκασε στα χερια τους (ΔΝΤ)  και απλως δεν το εχουν  καταλαβει ακομη.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:50:44 pm »

Μα τους αναπληρωτές (αν τελικά πάρει) από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών θα τους πάρει. Απλά θα πάρει από κει ποσοστό 40% επίτου συνόλου των αναπληρωτών. Το 60% θα είναι από τον πίνακα του ασέπ. Στους διοριστέους του ασέπ που θα μείνουν απ' έξω φέτος θέλει να χρυσώσει το χάπι. Εγώ αυτό κατάλαβα.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:51:56 pm »
Υπομονή fotini18 τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Εγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για πολλά σημεία. Το κακό είναι, όπως έχω ξαναγράψει, ότι άλλοι κάνουν τώρα κουμάντο κι ότι κι αν εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι ρευστό, με το γενικότερο πάγωμα προσλήψεων.

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:05:06 pm »
 Φωτεινή προσπάθησα όσο μπορούσα σε αυτό στο φόρουμ να πληροφορώ να πληροφορούμαι αλλά να αποφεύγω να υπερασπίζω το δική μου περίπτωση. Αν δεις τους πίνακες θα δεις ότι όλοι έχουν κοπιάσει. Επειδή έχω έρθει στα όριά μου να σου ξαναθυμίσω και μια άλλη κατηγορία φιλολόγων. Αυτοί που κατάφεραν να γράψουν ΑΣΕΠ με σειρά 822 (στον προηγούμενο ΑΣΕΠ) θα ήμουν διοριστέα. Με σειρά 822 φέτος δεν μπορούσες να ήσουν ούτε ωρομίσθιος. Τουλάχιστον οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2007 καταφέρατε να δουλέψετε και 2 χρόνια. Εμείς τίποτα ακόμη. Και τώρα που υπάρχουν κάποιες ελπίδες υπάρχουν τόσοι που ροκανίζουν την ευκαιρία που ίσως μας δοθεί. Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Γιατί διαβάσαμε? Γιατί δώσαμε ΑΣΕΠ? Για να βρούμε μπροστά μας φιλολόγους με τριπλάσια μοριοδότηση από εμάς? Όλοι έχουμε δίκιο. Ας αποφεύγουμε να υπερασπιζόμαστε τη θέση μας και ας προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε αυτό το ρημαδιασμένο νομοσχέδιο. Σε παρακαλώ ας μην συνεχίσουμε την αντιπαράθεση. Δεν αξίζει τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:21:49 pm »
Φωτεινή προσπάθησα όσο μπορούσα σε αυτό στο φόρουμ να πληροφορώ να πληροφορούμαι αλλά να αποφεύγω να υπερασπίζω το δική μου περίπτωση. Αν δεις τους πίνακες θα δεις ότι όλοι έχουν κοπιάσει. Επειδή έχω έρθει στα όριά μου να σου ξαναθυμίσω και μια άλλη κατηγορία φιλολόγων. Αυτοί που κατάφεραν να γράψουν ΑΣΕΠ με σειρά 822 (στον προηγούμενο ΑΣΕΠ) θα ήμουν διοριστέα. Με σειρά 822 φέτος δεν μπορούσες να ήσουν ούτε ωρομίσθιος. Τουλάχιστον οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2007 καταφέρατε να δουλέψετε και 2 χρόνια. Εμείς τίποτα ακόμη. Και τώρα που υπάρχουν κάποιες ελπίδες υπάρχουν τόσοι που ροκανίζουν την ευκαιρία που ίσως μας δοθεί. Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Γιατί διαβάσαμε? Γιατί δώσαμε ΑΣΕΠ? Για να βρούμε μπροστά μας φιλολόγους με τριπλάσια μοριοδότηση από εμάς? Όλοι έχουμε δίκιο. Ας αποφεύγουμε να υπερασπιζόμαστε τη θέση μας και ας προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε αυτό το ρημαδιασμένο νομοσχέδιο. Σε παρακαλώ ας μην συνεχίσουμε την αντιπαράθεση. Δεν αξίζει τον κόπο.

Να ξερεις οτι ολοι βραζουμε στο ιδιο καζανι.Αν παρει 500 αναπληρωτες οπως ειπε , τοτε 300 θα ειναι απο τον πινακα ασεπ 2009 δηλαδη οι 120 διοριστεοι ασεπιτες που θα διοριστουν σε 2 δοσεις και αλλοι 180 επιλαχοντες κατω απο αυτους .Απο τον αλλον πινακα θα παρει 200 και θα ειναι μεσα 80 απο τους 160 και αλλοι 20 τυχεροι.Αυτα τα εικαζω απο το αρθρο και απο τη μειωση που εχει πει για τους αναπληρωτες .Οι υπολοιποι μας κοβω για ωρομισθιους .Θελω να πιστευω οτι θα μας πληρωσει κατι παραπανω οπως εχει εξαγγειλει αλλη αυτη ειναι μια γνησια ελληνιδα πολιτικος και ανα κανει καποιος ενα ποστ με οσα ελεγε πριν και μετα τις εκλογες , ετσι για το γαμωτο, θα καταλαβουν επιτελους και οι ελευθεροι επαγγελματιες που χαιρονται με το σφαξιμο των δημοσιων υπαλληλων πως ερχεται και η δικια τους σειρα ( ΔΝΤ  :-X :-X :-X :-X :-X)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:24:55 pm »

Ποια αντιπαράθεση; Εσύ βλέπεις αντιπαράθεση! Εγώ τη γνώμη μου είπα. Δε μιλάω μόνο για μένα αλλά και για πολλούς συναδέλφους από τον πίνακα αναπληρωτών! Και πίστεψέ με...δεν είσαι η μοναδική που δε διορίστηκες για λίγο! Μου λες ότι καταφέραμε να δουλέψουμε και 2 χρόνια. Δυστυχώς, έτσι είναι όπως τα λες, γιατί κλείσαμε κάθε κύκλο με φροντιστήρια και τώρα είμαστε εντελώς ξεκρέμαστοι. Κι εγώ εχω τις ίδιες απορίες με σένα: "Γιατί διαβάσαμε? Γιατί δώσαμε ΑΣΕΠ? "Σε όλα συμφωνώ μαζί σου εκτός από ένα:"Αν δεις τους πίνακες θα δεις ότι όλοι έχουν κοπιάσει." Δυστυχώς δεν είναι έτσι!Αναφέρομαι μόνοσε όσους έχουν μόρια από ΠΔΣ χωρίς καθόλου ασεπ. Εννοείται πως κι εγώ δε θέλω να συνεχίσουμε την "κουβέντα" μας! Έχω βαρεθεί τους τελευταίους μήνες όλα αυτά τα παράλογα...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

pasok

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:27:12 pm »
Γερμανε ποιος αναψε φωτια? Οι αναπληρωτες θα κληθουν με τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων που περιλαμβανει ασεπ και διπλασιασμο μοριων απο δισπροσιτα. Αυτο ειναι σιγουρο. Και μαλιστα το νεο νομοσχεδιο θα  διατηρησει τον διπλασιασμο και μετα την μεταβατικη περιοδο.Αυτο θα ειναι το κινητρο .Αλλοι επιχειρουν να αγχωσουν συναδελφους με τις δικες τους ερμηνειες.

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:29:09 pm »
Γνωρίζεις λεπτομέρειες νομοσχεδίου ή μόνο αυτή την πληροφορία?

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:30:41 pm »
σχετικα με τους διορισμους  ...Απο εδω και στο εξης τα μορια λογω δυσπροσιτης περιοχης θα μετρουν διπλα. Τον σεπτεμβρη θα γινουν διορισμοι αναπληρωτων απο ενιαιο πινακα προσωρινων αναπληρωτων που εχει και ασεπ μεσα ,24 μηνο και ασεπ, καθως και ολες τις κατηγοριες. Θα το δειτε και στο προσεχες νομοσχεδιο.
Δηλ.οι διοριστεοι του ασεπ που δεν θα διοριστουν φετος κ δεν εχουν μορια προυπηρεσιας δεν θα κληθουν αναπληρωτες φετος?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)