0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακολουθω το φορουμ. Εκφραζω ελευθερα καποιες γνωμες. Νομιζω επιτρεπεται αυτο. Η μονη πληροφορια που εχω πει ειναι για τους αναπληρωτες. Και ειναι σιγουρη. Και αυτο το εκανα επειδη καποιοι συναδελφοι εχουν αγχωθει αφου ερμηνευουν λανθασμενα. Ναι... το υπουργ σκεφτεται τους διοριστεους ασεπ που πρεπει να κληθουν σαν αναπληρωτες ενα μερος.. Ομως ο πινακας αναπληρωτων με μορια απο ασεπ και προυπ. δεν καταργειται οπως γραφεται εδω σε καθε τοπικ. Θα παρει απο εκει. Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
Μα δεν είπαμε ότι θα καταργηθεί απλώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε το 60%. Τελικά θα είναι μόνο οι επιτυχόντες του 2009 (αναπληρωτές)?
το 60% θα ειναι διοριστεοι του ασεπ του 20011-12. Μην με ερωτησετε το γιατι και πως . δεν το γνωριζω ..
Και όσον αφορά το υπόλοιπο 40% που ήταν να διοριστεί φέτος αλλά δεν διορίζεται , το πετάει στο καιάδα?
Καλησπέρα.Έκανα την ίδια ερώτηση και χθες αλλά απάντηση δεν πήρα.Αν μπορεί κάποιος, ας διαφωτίσει κι εμένα.Είμαι επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ του 2009 με θέση 265 (μετά το διορισμό των 240 πρώτων, δηλαδή 505 αρχική θέση).Δεν έχω όμως καθόλου μόρια από προϋπηρεσία. Τι ελπίδες έχω να με πάρει αναπληρώτρια φέτος; Σημείωση: Τα χαρτιά μου για τον πίνακα των αναπληρωτών θα τα καταθέσω για πρώτη φορά φέτος (άρα αυτή τη στιγμή δεν είμαι μέσα στους πίνακες).Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: velis στις Απριλίου 25, 2010, 08:43:00 pmΚαι όσον αφορά το υπόλοιπο 40% που ήταν να διοριστεί φέτος αλλά δεν διορίζεται , το πετάει στο καιάδα?ας απαντήσει καποιος αν ξέρει!!!!!