0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παρακαλώ,κάποιος αφού κατεβάσει τον πίνακα με τις προβλέψεις να μας ενημερώσει.η αγωνία έχει φτάσει στο απροχώρητο
Στη δική μου περίπτωση ο πίνακας είναι λάθος, γιατί δεν μου προσθέτει την προσαύξηση του πτυχίου και θα έπρεπε να είμαι 70 θέσεις πιο πάνω. Για να τον δείτε πρέπει να γίνετε μέλη του club Kastamonitsa2 και μετά να πάτε αριστερά στη στήλη με τα αρχεία.
Ούτε εγώ μπορώ να ανοίξω το αρχείο. Έκανα εγγραφή πριν από 5 λεπτά.
Παράθεση από: Sun στις Απριλίου 26, 2010, 09:08:09 amΕξαιρετικός Πίνακας Πρόβλεψης από GERAKIAN μετά το δημοσιευμα του "Επενδυτή" :http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2Προσοχή ! Απαραίτητη προϋπόθεση για το "κατέβασμα" του πίνακα είναι η εγγραφή κάποιου ως μέλος στην ιστοσελίδα.GERAKIAN, ευχαριστούμε ,για μια ακόμη φορά !καλημέρα! γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο;;;; έκανα εγγραφή
Εξαιρετικός Πίνακας Πρόβλεψης από GERAKIAN μετά το δημοσιευμα του "Επενδυτή" :http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2Προσοχή ! Απαραίτητη προϋπόθεση για το "κατέβασμα" του πίνακα είναι η εγγραφή κάποιου ως μέλος στην ιστοσελίδα.GERAKIAN, ευχαριστούμε ,για μια ακόμη φορά !
Παράθεση από: katiafil στις Απριλίου 26, 2010, 10:14:19 amΠαράθεση από: Sun στις Απριλίου 26, 2010, 09:08:09 amΕξαιρετικός Πίνακας Πρόβλεψης από GERAKIAN μετά το δημοσιευμα του "Επενδυτή" :http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2Προσοχή ! Απαραίτητη προϋπόθεση για το "κατέβασμα" του πίνακα είναι η εγγραφή κάποιου ως μέλος στην ιστοσελίδα.GERAKIAN, ευχαριστούμε ,για μια ακόμη φορά !καλημέρα! γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο;;;; έκανα εγγραφήΘα πρέπει να την επικυρώσει ο GERAKIAN . Κοίτα το mail σου.
ο Σταθιας ανέφερε πρν από λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι οι προσλήψεις των αναπληρωτων φέτος θα γίνουν με το ισχύον καθεστώς. σε ερώτηση μου για το άρθρο του επενδυτη η απάντηση του ήταν "δεν ξέρουν τι γραφουν αυτοί"ευχομαι η ενημέρωση μου να ήταν σωστή και τα πραγματα να είναι έτσι όπως μου τα είπε. ΟΨΟΜΕΘΑ
Παράθεση από: GIDA στις Απριλίου 26, 2010, 01:54:00 pmο Σταθιας ανέφερε πρν από λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι οι προσλήψεις των αναπληρωτων φέτος θα γίνουν με το ισχύον καθεστώς. σε ερώτηση μου για το άρθρο του επενδυτη η απάντηση του ήταν "δεν ξέρουν τι γραφουν αυτοί"ευχομαι η ενημέρωση μου να ήταν σωστή και τα πραγματα να είναι έτσι όπως μου τα είπε. ΟΨΟΜΕΘΑΕυχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση που μας παρέχεις ας ελπίσουμε να είναι όντως έτσι τα πράγματα γιατί στο τέλος θα πάμε από καρδιακό.Για να ανοίξτε τον πίνακα του Γερακιάν θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο και να πατήστε αποθήκευση. Αφού τον αποθηκεύσετε όπου θέλετε μετά τον ανοίγετε με Excel. Και στην δική μου περίπτωση έχει τα μόρια του ΑΣΕΠ του 2009 όχι του 2007 που είχα γράψει καλύτερα.
Παράθεση από: GIDA στις Απριλίου 26, 2010, 01:54:00 pmο Σταθιας ανέφερε πρν από λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι οι προσλήψεις των αναπληρωτων φέτος θα γίνουν με το ισχύον καθεστώς. σε ερώτηση μου για το άρθρο του επενδυτη η απάντηση του ήταν "δεν ξέρουν τι γραφουν αυτοί"ευχομαι η ενημέρωση μου να ήταν σωστή και τα πραγματα να είναι έτσι όπως μου τα είπε. ΟΨΟΜΕΘΑΕυχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση που μας παρέχεις ας ελπίσουμε να είναι όντως έτσι τα πράγματα γιατί στο τέλος θα πάμε από καρδιακό.Για να ανοίξτε τον πίνακα του Γερακιάν θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο και να πατήστε αποθήκευση. Αφού τον αποθηκεύσετε όπου θέλετε μετά τον ανοίγετε με Excel. Και στην δική μου περίπτωση έχει τα μόρια του ΑΣΕΠ του 2009 όχι του 2007 που είχα γράψει καλύτερα και φυσικά αν μπει και η ξένη γλώσσα και το ECDL ο πίνακας θα αλλάξει.