0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...μην αγχεσαι, γραυ ! ειναι μια virtual κατρακυλα !!
Παράθεση από: fotini18 στις Απριλίου 26, 2010, 05:29:26 pmΔεν έχω καταλάβει! Αυτός ο πίνακας του Gerakian, ο διορθωμένος, πότε υποτίθεται ότι θα ισχύσει; Εμένα τα έχει περάσει όλα σωστά τα στοιχεία μου και με έχει Α/Α 125. Τι σημαίνει αυτό; ...μαλλον ειναι η εικονα που ΘΑ ειχε ο τελικος πινακας ΑΝ στις 30-6-2010 ηταν το τελος της μεταβατικης, εχοντας περιλαβει ΚΑΙ τις προσαυξησεις απο ξενη γλωσσα, ecdl, μεταπτυχιακο, παιδια...απο αυτον τον εικονικο-τελικο θα αφαιρεθουν οι οποιοι και οποιας λογης διοριστεοι στη διαρκεια της διετιας...για τα επομενα 2 χρονια ( ισως) δεν εχει καποια πρακτικη χρησιμοτητα, νομιζω...
Δεν έχω καταλάβει! Αυτός ο πίνακας του Gerakian, ο διορθωμένος, πότε υποτίθεται ότι θα ισχύσει; Εμένα τα έχει περάσει όλα σωστά τα στοιχεία μου και με έχει Α/Α 125. Τι σημαίνει αυτό;
Παράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 26, 2010, 06:06:26 pm...μην αγχεσαι, γραυ ! ειναι μια virtual κατρακυλα !!Εγώ δε θα το έλεγα κατρακύλα, αλλά κάπως αλλιως με όλους αυτούς που μπήκαν ξαφνικά από πάνω μας......... Θα μας κόψει όμως η λογοκρισία αν το πούμε ε;;;;;
Παράθεση από: kat73 στις Απριλίου 26, 2010, 06:20:04 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 26, 2010, 06:06:26 pm...μην αγχεσαι, γραυ ! ειναι μια virtual κατρακυλα !!Εγώ δε θα το έλεγα κατρακύλα, αλλά κάπως αλλιως με όλους αυτούς που μπήκαν ξαφνικά από πάνω μας......... Θα μας κόψει όμως η λογοκρισία αν το πούμε ε;;;;; virtual πηδημα εννοεις... οπως λενε στα ιντερνετια...οχι πως ξερω η πως χρειαζομαι δηλαδη ...
Παράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 26, 2010, 06:23:38 pmΠαράθεση από: kat73 στις Απριλίου 26, 2010, 06:20:04 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 26, 2010, 06:06:26 pm...μην αγχεσαι, γραυ ! ειναι μια virtual κατρακυλα !!Εγώ δε θα το έλεγα κατρακύλα, αλλά κάπως αλλιως με όλους αυτούς που μπήκαν ξαφνικά από πάνω μας......... Θα μας κόψει όμως η λογοκρισία αν το πούμε ε;;;;; virtual πηδημα εννοεις... οπως λενε στα ιντερνετια...οχι πως ξερω η πως χρειαζομαι δηλαδη ... Ναι ορέ...Αυτό εννοώ...
Παράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 26, 2010, 06:06:26 pm...μην αγχεσαι, γραυ ! ειναι μια virtual κατρακυλα !!Εγώ δε θα το έλεγα κατρακύλα, αλλά κάπως αλλιως με όλους αυτούς που μπήκαν ξαφνικά από πάνω μας......... Θα μας κόψει όμως η λογοκρισία αν το πούμε ε;;;;; Άαααασε που η μαμά μου μου λέει ότι μια καλή φιλόλογος και κοπέλα δεν πρέπει να λέει κακές λέξεις!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν κοιτάξτε τί γράφει το νομοσχέδιο:Στο άρθρο 9 προβλέπονται ρυθμίσεις μεταβατικού χαρακτήρα προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή προσαρμογή από το υφιστάμενο σύστημα διορισμών και προσλήψεων στο νέο. Με δεδομένη την εφαρμογή του νέου συστήματος προσλήψεων, ο ισχύων ενιαίος πίνακας αναπληρωτών παύει να τροφοδοτείται με νέες προϋπηρεσίες από 1 Ιουλίου 2010 . Στο μεταβατικό στάδιο οι εκπαιδευτικές ανάγκες που θα προκύπτουν θα συνεχίσουν να καλύπτονται από τους εγγεγραμμένους στους πίνακες αυτούς. Τα σχολικά έτη 2010-2011 και 2011-2012 οι διορισμοί και οι προσλήψεις θα γίνονται σε ποσοστό 60% από τους υπάρχοντες πίνακες διοριστέων πριν την ψήφιση του νόμου του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τον ισχύοντα ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Οι προσλήψεις αναπληρωτών στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων θα πραγματοποιούνται από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών.Λοιπόν τί καταλαβαίνετε για τον τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών;;
Παράθεση από: Amedeus στις Απριλίου 26, 2010, 06:30:28 pmΛοιπόν κοιτάξτε τί γράφει το νομοσχέδιο:Στο άρθρο 9 προβλέπονται ρυθμίσεις μεταβατικού χαρακτήρα προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή προσαρμογή από το υφιστάμενο σύστημα διορισμών και προσλήψεων στο νέο. Με δεδομένη την εφαρμογή του νέου συστήματος προσλήψεων, ο ισχύων ενιαίος πίνακας αναπληρωτών παύει να τροφοδοτείται με νέες προϋπηρεσίες από 1 Ιουλίου 2010 . Στο μεταβατικό στάδιο οι εκπαιδευτικές ανάγκες που θα προκύπτουν θα συνεχίσουν να καλύπτονται από τους εγγεγραμμένους στους πίνακες αυτούς. Τα σχολικά έτη 2010-2011 και 2011-2012 οι διορισμοί και οι προσλήψεις θα γίνονται σε ποσοστό 60% από τους υπάρχοντες πίνακες διοριστέων πριν την ψήφιση του νόμου του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τον ισχύοντα ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Οι προσλήψεις αναπληρωτών στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων θα πραγματοποιούνται από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών.Λοιπόν τί καταλαβαίνετε για τον τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών;; προφανως το 60% των αναπληρωτων θα παρθει απο τους διοριστεους ( ΟΧΙ γενικως επιτυχοντες ) οι οποιοι θα ξεμεινουν φετος ( οσοι ξεμεινουν ανα ειδικοτητα) και μεχρι να εξαντληθουν αυτοι οι πινακες . πχ. απο τους 240 διοριστεους φιλολογους , εφοσον διορισει ακριβως 120, οι 120 υπολοιποι θα αποτελεσουν ολοκληρο ή ενα μερος του 60% των αναπληρωτων.αν χρειαστει δλδ 200 αναπληρωτες, οι 120 αυτοι διοριστεοι θα ειναι το 60% και κανεις αλλος ( + 80 απο τον ενιαιο για το 40%)αν ομως θελησει 500 , τοτε δε φτανουν οι 120 οποτε θα παρει κι αλλους 180 απο τον ενιαιο μεχρι τον αριθμο 300 που αποτελει το 60% των 500. οι υπολοιποι 200 θα ειναι απο τον ενιαιο. ουφφφφφφφφφφφφ