0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...νομιζω οτι απο τον πινακα του ασεπ θα παρει ΜΟΝΟ τους διοριστεους που δε θα διοριστουν φετος - "σε ποσοστό 60% από τους υπάρχοντες πίνακες διοριστέων" λεει.... -
Παιδιά μη σκοτωνόμαστε ,τα αφήνει τα πράγματα όπως είναι ..εγώ έτσι κατάλαβα.
Παράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 26, 2010, 07:23:32 pmΠαιδιά μη σκοτωνόμαστε ,τα αφήνει τα πράγματα όπως είναι ..εγώ έτσι κατάλαβα.Με τη διαφορά ότι οι εναπομείναντες διοριστέοι θα πάνε οπωσδήποτε αναπληρωτές.
Παράθεση από: stratos91 στις Απριλίου 26, 2010, 07:26:14 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 26, 2010, 07:23:32 pmΠαιδιά μη σκοτωνόμαστε ,τα αφήνει τα πράγματα όπως είναι ..εγώ έτσι κατάλαβα.Με τη διαφορά ότι οι εναπομείναντες διοριστέοι θα πάνε οπωσδήποτε αναπληρωτές. ...ουτως η αλλως θα πηγαιναν , αλλωστε !!...κι αλλος γριφος με το 24+ασεπ , οπως ειδα στην αιτιολογικη εκθεση....
Με δεδομένη την εφαρμογή του νέου συστήματος προσλήψεων, ο ισχύωνενιαίος πίνακας αναπληρωτών παύει να τροφοδοτείται με νέες προϋπηρεσίεςαπό 1 Ιουλίου 2010 . Στο μεταβατικό στάδιο οι εκπαιδευτικές ανάγκες που θαπροκύπτουν θα συνεχίσουν να καλύπτονται από τους εγγεγραμμένους στουςπίνακες αυτούς.άρα αναπληρωτές κανονικού ωραρίου και μειωμένου και ωρομίσθιοι...απο τους κλειδωμένους πίνακες αναπληρωτών....για τα επόμενα 2 χρόνια...
Παράθεση από: arist2 στις Απριλίου 26, 2010, 08:18:42 pmΜε δεδομένη την εφαρμογή του νέου συστήματος προσλήψεων, ο ισχύωνενιαίος πίνακας αναπληρωτών παύει να τροφοδοτείται με νέες προϋπηρεσίεςαπό 1 Ιουλίου 2010 . Στο μεταβατικό στάδιο οι εκπαιδευτικές ανάγκες που θαπροκύπτουν θα συνεχίσουν να καλύπτονται από τους εγγεγραμμένους στουςπίνακες αυτούς.άρα αναπληρωτές κανονικού ωραρίου και μειωμένου και ωρομίσθιοι...απο τους κλειδωμένους πίνακες αναπληρωτών....για τα επόμενα 2 χρόνια...Τα σχολικά έτη 2010-2011 και 2011-2012 οι διορισμοί και οι προσλήψεις θα γίνονται σε ποσοστό 60% από τους υπάρχοντες πίνακες διοριστέων πριν την ψήφιση του νόμου του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τον ισχύοντα ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. που σημαινει διορισμοι μονιμων και προσληψεις αναληρωτώνΣυμφωνείς; ; ; ;