Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα απ' ότι ακούω και προβλέπω η πλειοψηφία είναι αυτή που θα συμμετάσχει...δηλαδή βλέπω αναβολή στις πανελλήνιες...τι πιστεύετε;;;παρ ολο που εχω γιο και δεν μπορει αλλο θα κανω απεργια...υπάρχει ομως τρόπος να μας αναγκάσουν να μπούμε στις αίθουσες στις 14/5 με κάποιο διαταγμα;;;
Παράθεση από: mangog5 στις Απριλίου 25, 2010, 12:38:40 amΆρα απ' ότι ακούω και προβλέπω η πλειοψηφία είναι αυτή που θα συμμετάσχει...δηλαδή βλέπω αναβολή στις πανελλήνιες...τι πιστεύετε;;;παρ ολο που εχω γιο και δεν μπορει αλλο θα κανω απεργια...υπάρχει ομως τρόπος να μας αναγκάσουν να μπούμε στις αίθουσες στις 14/5 με κάποιο διαταγμα;;;με πολιτικη επιστρατευση
Aν το κανει αυτο παει κατευθειαν για παραιτηση η υπουργος παιδειας. Το βλεπω λιγο δυσκολο ακομα και για τη Διαμαντοπουλου!!
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 25, 2010, 09:56:49 amΠαράθεση από: mangog5 στις Απριλίου 25, 2010, 12:38:40 amΆρα απ' ότι ακούω και προβλέπω η πλειοψηφία είναι αυτή που θα συμμετάσχει...δηλαδή βλέπω αναβολή στις πανελλήνιες...τι πιστεύετε;;;παρ ολο που εχω γιο και δεν μπορει αλλο θα κανω απεργια...υπάρχει ομως τρόπος να μας αναγκάσουν να μπούμε στις αίθουσες στις 14/5 με κάποιο διαταγμα;;;με πολιτικη επιστρατευσηΑσφαλως απο την πλευρα τους δεν θα το αφησουν ετσι!Το ζητουμενο ειναι απο την πλευρα μας οι εγαζομενες/οι τι θα κανουμε!Θυμηθηκα και το 92 με την απεργια των οδηγων στα αστικα λεωφορεια στην αθηνα κατεβασαν ρεο και καναδεζες με φανταρους απο ολη την ελλαδα αλλα και στην αποκομιδη των σκουπιδιων καποτε τα φανταρακια εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα.Οπως βλεπετε η κεντρικη εξουσια ελισσεται ποικιλοτροπως προκειμενου να επιβαλλει κατι.
Εσεις πιστευετε οτι οποιος δεν κανει 24ωρη για να μη χασει 50ευρω θα κανει διαρκειας??
Παράθεση από: giokspy στις Απριλίου 25, 2010, 10:32:04 am Εσεις πιστευετε οτι οποιος δεν κανει 24ωρη για να μη χασει 50ευρω θα κανει διαρκειας??Η 24ωρη είναι σα να πετάς τα λεφτά σπό το πσράθυρο. Αν θέλεις να μιλήσεις μια γλώσσα που να καταλαβαίνει το υπουργείο (και να πιάσουν τόπο και τα λεφτά που θα χάσεις), θα κάνεις απεργία διαρκείας στις εξετάσεις.