0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μετά από επικοινωνία με αιρετό μου είπε ότι σε περίπτωση που μετά από πχ 3-4 χρόνια πάρει κάποιος οργανική ως οριστική τοποθέτηση προερχόμενος από διάθεση θεωρείται ότι έχει ήδη υπηρετήσει την οργανική του και θεμελιώνει δικαίωμα μετάθεσης. Το έχω διασταυρώσει και με συνάδελφο που το έχει κάνει. Για τώρα υποθέτει ότι ισχύει το ίδιο...
Στην περιπτωση που επελθει αξιολογικος εξορθολογισμος στην επιδοματικη πολιτικη του Δημοσιου, με το φασμα της χρεοκοπιας να πλαναται πανω από τη δυσμοιρη χωρα, δεν θα προξενουσε ιδιαιτερη εντυπωση αν οι αποσπασμενοι εκπαιδευτικοι σε φορεις του υπουργειου Παιδειας επαυαν να λαμβανουν το επιδομα διδακτικης προετοιμασιας και εξωδιδακτικης απασχολησης που ισουται περιπου με 410 Ε μηνιαιως.
@boldboyΚαθοτι αντιλαμβανομαι ότι εκφραζεις ζωηρο ενδιαφερον για καταστροφολογικα σεναρια μεσσιανικης εσχατολογιας, τα οποια ειρησθω εν παροδω και δοθεισων των υφισταμενων συνθηκων προιουσας χρεοκοπιας του ελληνικου κρατιδιου προσλαμβανουν ρεαλιστικη υποσταση, παραθετω ένα ακομη ζοφερο, ακραιο σεναριο, αφορμώμενος από την εκπληξη που δοκιμασαν οι τοποτηρητες του ΔΝΤ, όταν διαπιστωσαν πως το επιδομα παραγωγικοτητας/αποδοσης καταβαλλεται σε ολους τους δ.υ., ανεξαιρετως της παραγωγικοτητας/αποδοσης τους. Στην περιπτωση που επελθει αξιολογικος εξορθολογισμος στην επιδοματικη πολιτικη του Δημοσιου, με το φασμα της χρεοκοπιας να πλαναται πανω από τη δυσμοιρη χωρα, δεν θα προξενουσε ιδιαιτερη εντυπωση αν οι αποσπασμενοι εκπαιδευτικοι σε φορεις του υπουργειου Παιδειας επαυαν να λαμβανουν το επιδομα διδακτικης προετοιμασιας και εξωδιδακτικης απασχολησης που ισουται περιπου με 410 Ε μηνιαιως.
Ρε παιδιά εγώ έχω μία άλλη ερώτηση. Έχω κάτσει ήδη ένα χρόνο και ξεχρέωσα την οργανική μου. Δυστυχώς δεν πήρα μετάθεση.Τώρα θέλω να πάρω απόσπαση εντός πύσπε σε φορέα. Λέτε του χρόνου να μην έχω δικαίωμα να πάρω μετάθεση??
Παράθεση από: digeo21 στις Απριλίου 28, 2010, 08:45:29 amΡε παιδιά εγώ έχω μία άλλη ερώτηση. Έχω κάτσει ήδη ένα χρόνο και ξεχρέωσα την οργανική μου. Δυστυχώς δεν πήρα μετάθεση.Τώρα θέλω να πάρω απόσπαση εντός πύσπε σε φορέα. Λέτε του χρόνου να μην έχω δικαίωμα να πάρω μετάθεση??λογικα εφοσον εχεις θεμελιωσει δικαιωμα μεταθεσης αυτο δε μπορει να αλλαξει αναδρομικα.αυτο θα ηταν παραλογο!!Τελικα οσοι πηραμε μεταθεση φετος ποσα χρονια πρεπει να υπηρετηουμε??Ενα η δυο?? Γιατι και αυτο ειναι παραλογο, να παρουμε μεταθεση με αλλα δεδομενα και στην πορεια να αλλαζουν τα υποχρεωτικα χρονια!!
Διοριστηκα Αυγουστο 2009. Πηρα αποσπαση απο την Χ περιοχη, δηλ δεν εξετισα την οργανικη μου.α)Αν παω το επομενο Σεπτεμβριο 2010 στην Χ περιοχη, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ? 2 σχολικα ετη?ο Συνδικαλιστης μου ειπε ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ και ξεχρεωνω.β)Ο ιδιος ομως μου ειπε οτι αν επιστρεψω στην περιοχη διορισμου μου τον ΣΕΠΤΕΜ
Χμμμ...Για να δούμε ...αν πάω στην οργανική μου...έχουμε και λέμε...250