0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν επιτρέψουμε να σκοτώνουν τα όνειρά μας, έχουμε ήδη πεθάνει!
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 27, 2010, 01:44:25 pmαν επιτρέψουμε να σκοτώνουν τα όνειρά μας, έχουμε ήδη πεθάνει!...ειμαστε ηδη σε κατασταση "νεκροφανειας"!
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 27, 2010, 11:41:42 am- συνεχεις ΑΣΕΠ -αμφισβητηση του πτυχιου , της ικανοτητας διδασκαλιας και της παιδαγωγικης επαρκειας-απομακρυνση απο το οικογενειακο περιβαλλον-λεφτα σε φροντιστηρια και αγχος επιτυχιας- μαθηματα σε 30αρια τμηματα - μειωσεις μισθων και επιδοματων-κοβεται οπως φαινεται ο 13ος και 14ος μισθος- ορατος ο κινδυνος αυξησης του ωραριου και της απασχολησης καλοκαιρι στα σχολεια- περιφρονηση ,χλευασμος της κοινωνιας και αποδοση ολων των ευθυνων για τα χαλια της εκπαιδευσης-περιορισμος των ασφαλιστικων δικαιωματων και της ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης- αξιολογηση απο γονεις και μαθητες ,μεντορες , σχολικους συμβουλους και κινδυνος μεταταξης στην διετια- νομοσχεδιο Καλλικρατης και μεταφορα των σχολειων στους δημους με ο,τι αυτο συνεπαγεταιτελικα αξιζει ο διορισμος ;Αυτό είναι το μόνο σημείο στο οποίο διαφωνούμε. Ας δουλεύουμε το καλοκαίρι ρε παιδιά! Και τι έγινε δηλαδή! Όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουν όλο το χρόνο και Κυριακές και αργίες άνθρωποι δεν είναι?Ας διοριστώ εγώ,να έχω μόνιμο μισθό και ασφάλεια και ας δουλεύω και το καλοκαίρι όπως όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι!Πέρα από αυτό όμως,υπάρχουν και καλά στη δουλειά μας. Απλά φέτος,ντρέπομαι που το λέω,δεν είμαι σε θέση να τα δω. Πιστεύω ότι τελικά δεν αξίζει.
- συνεχεις ΑΣΕΠ -αμφισβητηση του πτυχιου , της ικανοτητας διδασκαλιας και της παιδαγωγικης επαρκειας-απομακρυνση απο το οικογενειακο περιβαλλον-λεφτα σε φροντιστηρια και αγχος επιτυχιας- μαθηματα σε 30αρια τμηματα - μειωσεις μισθων και επιδοματων-κοβεται οπως φαινεται ο 13ος και 14ος μισθος- ορατος ο κινδυνος αυξησης του ωραριου και της απασχολησης καλοκαιρι στα σχολεια- περιφρονηση ,χλευασμος της κοινωνιας και αποδοση ολων των ευθυνων για τα χαλια της εκπαιδευσης-περιορισμος των ασφαλιστικων δικαιωματων και της ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης- αξιολογηση απο γονεις και μαθητες ,μεντορες , σχολικους συμβουλους και κινδυνος μεταταξης στην διετια- νομοσχεδιο Καλλικρατης και μεταφορα των σχολειων στους δημους με ο,τι αυτο συνεπαγεταιτελικα αξιζει ο διορισμος ;
απλα ειναι τα πραγματα: 1. εκπαιδευτικος στην ελλαδα δεν αξιζει ουτε να εισαι ουτε να γινεις.2. σκεπτομενος παντου και παντα αξιζε, αξιζει και θα αξιζει. το θεμα τελικα ειναι το αποτυπωμα του καθενος στον ματαιο τουτο κοσμο.υγ. με λιγα λογια, ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κ@λος μας.
Παράθεση από: fivo στις Απριλίου 27, 2010, 04:31:53 pmαπλα ειναι τα πραγματα: 1. εκπαιδευτικος στην ελλαδα δεν αξιζει ουτε να εισαι ουτε να γινεις.2. σκεπτομενος παντου και παντα αξιζε, αξιζει και θα αξιζει. το θεμα τελικα ειναι το αποτυπωμα του καθενος στον ματαιο τουτο κοσμο.υγ. με λιγα λογια, ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κ@λος μας. fivo μου, ξερεις οτι σε εκτιμω πολυ αλλα επιτρεψε μου να εχω αντιθετη αποψη.εκπ/κος αξιζει και να γινεις αξιζει και να εισαι.αν αυτο θελεις.
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 27, 2010, 02:06:04 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 27, 2010, 01:44:25 pmαν επιτρέψουμε να σκοτώνουν τα όνειρά μας, έχουμε ήδη πεθάνει!...ειμαστε ηδη σε κατασταση "νεκροφανειας"!τιποτα δεν παει χαμενο....τωρα θα λιγοψυχησετε ωρε παληκαρια;;;;;;;;;στα δυσκολα μας θελουν
το μήνυμα το καιρών είναι ένα:Ιδιωτικός τομέας Δημόσιο ΤΕΛΟΣ...