0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω απογοητευτεί με αυτή την απόφαση της ΟΛΜΕ. Ας τολμήσει να έρθει κανείς συνδικαλιστής στο σύλλογο στο σχολέιο. Θα τον πάρω με τις κλωτσιές. Στην ουσία σηκώνουν λευκή πετσέτα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι βολεμένοι όχι μόνο οι ίδιοι έχουν βολέψει και τις γυναίκες κ τα παιδιά τους. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Θα πάρουν τα @ρχιδι@ μου στις επόμενες εκλογές.
Δε χρειάζεται κανείς να είναι μέσα στο συνδικαλιστικό μέτωπο για να διαπιστώσει το μέγεθος της ανεπάρκειας τους. Αρκεί να κοιτάξουμε δίπλα μας το 70% των συναδέλφων μας στους σχολικούς συλλόγους. Θα δείτε ανθρωπάκια για μπάτσες. Έτοιμα να σκύψουν το κεφάλι.Πολλοί από αυτούς είναι και αγράμματοι (δε μιλάω για αγγλικά ή μεταπτυχιακά, αυτά είναι λέξεις άγνωστες). Είναι ευχαριστημένοι και μόνο που έχουν μια δουλειά, τους αρκούν τα 1.000 ευρώ, θα συμβιβαστούν και με 800. Ετσι κι αλλιώς αν έβγαιναν να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα θα τους είχαν απολύσει από την πρώτη εβδομάδα. Στο σχολείο κάνουν έναν υποτυπώδες μάθημα και πέρα από τον κώλο τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.Τελικά σε αυτή τη ζωή ο καθένας παίρνει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Και εμάς ως κλάδος δε μας αξίζει τίποτα περισσότερο. Αυτοί είμαστε, αυτά αίζουμε.
Τα αναφέρω όλα αυτά εγώ που είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός και όχι αναπληρωτής.Αν ήμουν αναπληρωτής και μου είχαν κάνει τέτοια πουστιά θα ήμουν έτοιμος να πάρω τα όπλα.Το θέμα είναι να μην κοιτάει ο καθένας μόνο αυτό που τον καίει. Πόσο έξυπνος πρέπει να είναι κάποιος για να καταλάβει ότι αυτο το νομοσχέδιο μας βαράει όλους από 10 πλευρές; Με αναγουλιάζουν οι άνθρωποι που τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Δεν τους αντέχω. Έτσι πήγε κατά διαόλου η ελληνική κοινωνία. Πρέπει όλοι να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις πρώτα από τους εαυτούς μας και έπειτα από αυτούς που μας κυβερνούν.