*

Αποστολέας Θέμα: 24ηνο και ασεπ και 40% βιολογοι  (Αναγνώστηκε 35184 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
Απ: 24ηνο και ασεπ και 40% βιολογοι
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 08, 2010, 11:03:14 pm »
καλησπερα σε ολους και παλι!

Σ'ευχαριστω SUNBIRD για την απάντηση!    πρεπει να εχεις δίκιο,  επειδη ετσι χαρακτηριζει τον πινακα,(αν και οφείλω να πω δεν ξερω γιατί, απο τη στιγμη που υπάρχει συγκεκριμενο ονομα για τον πινακα αυτό , αλλα μάλλον μιλάμε για μια απλή γραφειοκρατική λεπτομέρεια οπότε το προσπερναμε!).
Παρότι δε με βολεύει ιδιαιτερα το "μόνο πραγματική προυπηρεσία", εξαρτάται απο το πόσους θα πάρει!!
βλέπω πως οργαανικά κενα που ανακοινώνονται υπάρχουν μάλλον πολλά!  Δεν ξέρω όμως πως θα καλυφθούν αυτά!!!!!!!!     Με νέους διορισμούς ή με αναπληρωτές και ωρομίσθιους...??

Καλή συνέχεια!!
ΠΕ0404
ετσι απλα....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:21 »

Αποσυνδεδεμένος ribo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 10, 2010, 12:59:38 am »
Άραγε αξίζει να πάει κάποιος αναπληρωτής φέτος, μακριά απ' το σπίτι του;
Μπορείτε να μου πείτε έναν πειστικό λόγο; Γιατί με την απαξίωση των μορίων προϋπηρεσίας που επήλθε δε νομίζω να συμφέρει να ξενιτευτείς!

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 10, 2010, 10:10:35 am »
έχει νόημα μόνο στην περίπτωση που έχεις γράψει 'καλά εώς πολύ καλά' στον ΑΣΕΠ και πιστεύεις ότι τα επόμενα χρόνια θα διορίσει αρκετούς

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 10, 2010, 08:13:45 pm »
Οι  24μηνίτες  που  θα  προκύψουν  φέτος  είναι  πράγματι  10 , με  την  προϋπόθεση  ότι  δεν  παραιτήθηκε  κανείς  κατά  τη  διάρκεια  της  χρονιάς (σπάνιο  μεν , όχι  αδύνατο  δε , ήδη  γνωρίζω  παραίτηση  αναπληρωτή  βιολόγου  από  πέρισυ). Τα  άτομα  από  τον  Ενιαίο  που  θα  προσλάβει  φέτος  είναι  26*2/3=17,333=17 άτομα. Όμως  επειδή  τη  δεύτερη  φουρνιά  των  διοριστέων  του  ΑΣΕΠ (26) θα  την  προσλάβει  σε  δύο  χρονιές (για  όλες  τις  ειδικότητες) , αυτό  συνεπάγεται  αυτομάτως  ότι  θα  πάρει  9  άτομα  φέτος  και  8  του  χρόνου (ή  αντίστροφα).Εφόσον  η  διάταξη  για  το  24μηνο  συνεχίζει  να  ισχύει  μέχρι  την  κατάρτηση  νέων  πινάκων (λογικά  μετά  τον  επόμενο  ΑΣΕΠ-τέλος 2011-αρχές 2012 ,επομένως  σε  δύο  χρόνια) , ευελπιστούμε  να  τους  προσλάβει  όλους  τους  24μηνίτες  την  πρώτη  χρονιά , γιατί  εαν  τους  προσλάβει  σε  ορίζοντα  2  χρόνων , κάποιοι  από  αυτούς  θα  προτιμήσουν  να  διοριστούν  φέτος  με  το  40%  , με  ότι  αυτό  συνεπάγεται  για  τους...από  κάτω  τους! Για  αυτούς  που  θα  συμπληρώσουν  24μηνο  του  χρόνου(με  την  προϋπόθεση  ότι...θα  δουλέψουν  τη  νέα  χρονιά , πράγμα  για  το  οποίο  δεν  είμαι  αισιόδοξος) , θεωρώ  ότι  δε  θα  τους  προσλάβει , αφού  οι  προσλήψεις  για  τις  2  επόμενες  χρονιές  θα  γίνουν  από  τον  φετινό , κλειδωμένο  από  το  καλοκαίρι  πίνακα , και  έτσι  άτομα  που  πληρούν  τις  τυπικές  προϋποθέσεις  για  διάταξη  που  θα  ισχύει , δε  θα  προσληφθούν  με  αυτή  λόγω  μη  καταχώρησης  της  προϋπηρεσίας στους  κλειδωμένους  πίνακες! Κι  όλα  αυτά  με  την  προϋπόθεση  ότι  θα  κάνει  έστω  τις  προσλήψεις  που  έχει  πει , γιατί  τα  δεδομένα  αλλάζουν  από  μέρα  σε  μέρα!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2010, 08:15:52 pm από vasbio »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:21 »

Αποσυνδεδεμένος murphy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 25, 2010, 10:48:48 pm »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 30, 2010, 10:32:21 pm »
Οι  24μηνίτες  που  θα  προκύψουν  φέτος  είναι  πράγματι  10 , με  την  προϋπόθεση  ότι  δεν  παραιτήθηκε  κανείς  κατά  τη  διάρκεια  της  χρονιάς (σπάνιο  μεν , όχι  αδύνατο  δε , ήδη  γνωρίζω  παραίτηση  αναπληρωτή  βιολόγου  από  πέρισυ).

Δεν ειναι 10, αλλά 15:
ΚΑΡΑΛ
ΜΑΪΣΤΡ
ΠΕΝΙΔ
ΠΑΣΧΑΛΙΔ
ΜΠΕΡΤΣ

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 01, 2010, 12:15:13 pm »
Πέρυσι έγιναν συνολικά 55 διορισμοί βιολόγων (9 πολυτεκνοι, 27 ΑΣΕΠ και 19 40%).
Σύμφωνα με το 50% διορισμών που έχει λεχθεί λογικά πάμε φέτος σχεδόν σίγουρα για 13 ΑΣΕΠ, 9 40% και άγνωστο για πολυτεκνους και 24 μηνο.

Σημείωση: μακάρι να διοριστούν οσοι περισσότεροι γίνονται, τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις.

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 08, 2010, 12:53:04 am »
συγγνωμη για την καθυστερηση της διορθωσης αυτού που είπε πως δε θα είναι 10 αλλα 15 οι 24+ΑΣΕΠ   αλλά εγώ ΔΕ θα είμαι εκεί μέσα  (δυστυχώς για λίγο βάβαια-   ευτυχώς για άλλους ισως αλλά ΔΕ θα είμαι στο 24+ΑΣΕΠ όπως με είδα!!!!  )     

με δικούς μου υπολογισμούς (επίσης πολύ πιθανόν να είναι λανθασμενοι)   το 24+ΑΣΕΠ θα είναι 7 άτομα.

για να δούμε όμως!!!!     λογικά κοντός ψαλμός....αλλά δεν ξέρω πότε θα τα ανακοινώσουν!!!!
ΠΕ0404
ετσι απλα....

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 08, 2010, 08:30:06 am »
εχετε 9 24μηνιτες και θα παρει φετος τους 6

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:30:26 am »
Νομίζω ότι ο συνάδελφος αποτελεί τον ορισμο του
Χρησιμότητα pde !

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 08, 2010, 09:58:46 pm »
Ο συνολικός αριθμός 9 του 24μήνου είναι επίσημος ή εκτίμηση?

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:23:55 pm »
απο το υπουργειο, αλλα ας περιμενουμε να καταχωρηθουν οι προυπηρεσιες

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 09, 2010, 11:48:15 am »
Δεν  υπολογίζουν  ίσως  τον  6ο  από  αυτούς  που  αναφέρθηκαν  παραπάνω , ο  οποίος  άνηκε  στην  ίδια  κατηγορία  και  πέρισυ , για  κάποιο  λόγο  όμως (πιθανό  στρατολογικής...φύσης)  δε  διορίστηκε. Γιατί  γράφεις  ότι  θα  διοριστούν  οι  6  και όχι  όλοι; Έχεις  πληροφορίες  από  το  υπουργείο  προφανώς  αλλά  με  ποια  λογική; Αυτό  επηρεάζει  αυτούς  του  40% , γιατί  προφανώς  οι  υπόλοιποι  3-4  θα  προτιμήσουν  να  διοριστούν  φέτος  με  το  40% , παρά   με το  αβέβαιο  24μηνο  του  χρόνου! Άρα  συνολικά  θα  διοριστούν  3-4  άτομα  λιγότερα  στα  2  χρόνια! Και  έχω  την  αμιδρά  υποψία  ότι  είμαι  μέσα  σε  αυτούς! Ας  ελπίσουμε  ότι  θα  τους  πάρει  όλους  φέτος. Όσο  για  τους  16  που  έγραψε  κάποιος  παραπάνω , προφανώς  τους  υπολόγισε  από  τον  πίνακα  των  αναπληρωτών που  περιέχει  ως  διπλά  τα  δυσπρόσιτα.

Αποσυνδεδεμένος SUNBIRD

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 10, 2010, 05:33:31 pm »
Γιατί  γράφεις  ότι  θα  διοριστούν  οι  6  και όχι  όλοι; Έχεις  πληροφορίες  από  το  υπουργείο  προφανώς  αλλά  με  ποια  λογική; Αυτό  επηρεάζει  αυτούς  του  40% , γιατί  προφανώς  οι  υπόλοιποι  3-4  θα  προτιμήσουν  να  διοριστούν  φέτος  με  το  40% , παρά   με το  αβέβαιο  24μηνο  του  χρόνου! Άρα  συνολικά  θα  διοριστούν  3-4  άτομα  λιγότερα  στα  2  χρόνια!

Σίγουροι ,24 ΜΗΝΙΤΕΣ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182689
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144