0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξετάζοντας μία -μία τις αναλυτικές δεν βγάζουμε άκρη. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ να μας λένε ότι για 2 διαγωνισμούς μας κάνετε όπως είστε αλλά μετά ξαναγυρίστε στο πανεπιστήμιο (ή αυτό αφήνουν να εννοηθεί). Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν σπουδάζαμε ξέραμε ότι με το πτυχίο μας και μόνο μπορούσαμε να δώσουμε ΑΣΕΠ. Κανένας δε μας είχε πει για πιστοποιητικό.ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ των ήδη απόφοιτων των -βασει νόμου- καθηγητικών σχολών από το πιστοποιητικό πιστοποιητικό ΜΟΝΟ για τους ΝΕΟΥΣ απόφοιτους μετά από εκτενή διάλογο για τα προγράμματα σπουδών.Όλοι όσοι έχουμε βγάλει "καθηγητικές" σχολές μέχρι τώρα θεωρούμασταν επαρκείς για την εκπαίδευση και με βάση το νέο νόμο είμαστε και για 4 χρόνια ακόμα τουλάχιστον. Μετά "εξαντλείται" η επάρκεια; Τι είναι δηλαδή η παιδαγωγική επάρκεια;;; Αναλώσιμο προιόν με ημερομηνία λήξης ;;;
Παράθεση από: Kyri στις Μαΐου 13, 2010, 02:23:51 am
Το σίγουρο είναι πως ΦΠΨίτες με κατευθυνση Π απαλλάσσονται
οι καθηγητικές σχολές θέλουν και αυτές επάρκεια? είμαι ΠΕ 06 και δεν έχω καταλάβει ακόμα ... αν ξερει καποιος ας πει με ενα ναι η οχι. ευχαριστω
Παράθεση από: aspinoulas στις Μαΐου 12, 2010, 01:26:31 pmΕξετάζοντας μία -μία τις αναλυτικές δεν βγάζουμε άκρη. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ να μας λένε ότι για 2 διαγωνισμούς μας κάνετε όπως είστε αλλά μετά ξαναγυρίστε στο πανεπιστήμιο (ή αυτό αφήνουν να εννοηθεί). Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν σπουδάζαμε ξέραμε ότι με το πτυχίο μας και μόνο μπορούσαμε να δώσουμε ΑΣΕΠ. Κανένας δε μας είχε πει για πιστοποιητικό.ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ των ήδη απόφοιτων των -βασει νόμου- καθηγητικών σχολών από το πιστοποιητικό πιστοποιητικό ΜΟΝΟ για τους ΝΕΟΥΣ απόφοιτους μετά από εκτενή διάλογο για τα προγράμματα σπουδών.Όλοι όσοι έχουμε βγάλει "καθηγητικές" σχολές μέχρι τώρα θεωρούμασταν επαρκείς για την εκπαίδευση και με βάση το νέο νόμο είμαστε και για 4 χρόνια ακόμα τουλάχιστον. Μετά "εξαντλείται" η επάρκεια; Τι είναι δηλαδή η παιδαγωγική επάρκεια;;; Αναλώσιμο προιόν με ημερομηνία λήξης ;;; Aπαλλαγη και μετα θα ευγνωμονουμε που θα γινει η απαλλαγη οποτε και θα προσαρμοστουμε στο νομοσχεδιο