*

Αποστολέας Θέμα: Ποια ειναι τα παιδαγωγικά τμήματα;(περι πιστοποιητικου παιδαγωγικής επάρκειας)  (Αναγνώστηκε 11456 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Εξετάζοντας μία -μία τις αναλυτικές δεν βγάζουμε άκρη. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ να μας λένε ότι για 2 διαγωνισμούς μας κάνετε όπως είστε αλλά μετά ξαναγυρίστε στο πανεπιστήμιο (ή αυτό αφήνουν να εννοηθεί). Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν σπουδάζαμε ξέραμε ότι με το πτυχίο μας και μόνο μπορούσαμε να δώσουμε ΑΣΕΠ. Κανένας δε μας είχε πει για πιστοποιητικό.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ των ήδη απόφοιτων των -βασει νόμου- καθηγητικών σχολών από το πιστοποιητικό

πιστοποιητικό ΜΟΝΟ για τους ΝΕΟΥΣ απόφοιτους μετά από εκτενή διάλογο για τα προγράμματα σπουδών.

Όλοι όσοι έχουμε βγάλει "καθηγητικές" σχολές μέχρι τώρα θεωρούμασταν επαρκείς για την εκπαίδευση και με βάση το νέο νόμο είμαστε και για 4 χρόνια ακόμα τουλάχιστον. Μετά "εξαντλείται" η επάρκεια; Τι είναι δηλαδή η παιδαγωγική επάρκεια;;; Αναλώσιμο προιόν με ημερομηνία λήξης ;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
Εξετάζοντας μία -μία τις αναλυτικές δεν βγάζουμε άκρη. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ να μας λένε ότι για 2 διαγωνισμούς μας κάνετε όπως είστε αλλά μετά ξαναγυρίστε στο πανεπιστήμιο (ή αυτό αφήνουν να εννοηθεί). Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν σπουδάζαμε ξέραμε ότι με το πτυχίο μας και μόνο μπορούσαμε να δώσουμε ΑΣΕΠ. Κανένας δε μας είχε πει για πιστοποιητικό.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ των ήδη απόφοιτων των -βασει νόμου- καθηγητικών σχολών από το πιστοποιητικό

πιστοποιητικό ΜΟΝΟ για τους ΝΕΟΥΣ απόφοιτους μετά από εκτενή διάλογο για τα προγράμματα σπουδών.

Όλοι όσοι έχουμε βγάλει "καθηγητικές" σχολές μέχρι τώρα θεωρούμασταν επαρκείς για την εκπαίδευση και με βάση το νέο νόμο είμαστε και για 4 χρόνια ακόμα τουλάχιστον. Μετά "εξαντλείται" η επάρκεια; Τι είναι δηλαδή η παιδαγωγική επάρκεια;;; Αναλώσιμο προιόν με ημερομηνία λήξης ;;;

Aπαλλαγη
και μετα θα ευγνωμονουμε που θα γινει η απαλλαγη οποτε και θα προσαρμοστουμε στο νομοσχεδιο

Αποσυνδεδεμένος Metal Heart

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εγώ πάλι δεν ξέρω τι μεταπτυχιακό να επιλέξω με τις ασάφειες του νέου νόμου. Αντί να διατυπώνουν με σαφήνεια τα νέα νομοσχέδια, μας μπερδεύουν ακόμα περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος Kyri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος sissyk

• Νέο μέλος
  • *
  • Sapere aude!
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος vaseto

• Πλήρες μέλος
  • Res non verba!
    • Προφίλ
οι καθηγητικές σχολές θέλουν και αυτές επάρκεια? είμαι ΠΕ 06 και δεν έχω καταλάβει ακόμα ... αν ξερει καποιος ας πει με ενα ναι η οχι. ευχαριστω
Res

Αποσυνδεδεμένος Kyri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οπότε, για τους δύο επόμενους ΑΣΕΠ δεν είναι απαραίτητη η παιδαγωγική επάρκεια, αλλά όσοι την έχουν θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα έναντι των μη κατόχων επάρκειας, σωστά? Από εκεί και πέρα θα μπορεί να δίνει ΑΣΕΠ κάποιος, μόνο αν έχει επάρκεια.

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Το σίγουρο είναι πως ΦΠΨίτες με κατευθυνση Π απαλλάσσονται

Αποσυνδεδεμένος VENTHESIKYMI

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02.
    • Προφίλ
Το σίγουρο είναι πως ΦΠΨίτες με κατευθυνση Π απαλλάσσονται

Είναι σίγουρο αυτό;;;;

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
οι καθηγητικές σχολές θέλουν και αυτές επάρκεια? είμαι ΠΕ 06 και δεν έχω καταλάβει ακόμα ... αν ξερει καποιος ας πει με ενα ναι η οχι. ευχαριστω

Ναι.

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ

Aπαλλαγη
και μετα θα ευγνωμονουμε που θα γινει η απαλλαγη οποτε και θα προσαρμοστουμε στο νομοσχεδιο
To νομοσχέδιο καλώς ή κακώς πέρασε. Ο αγώνας όμως όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΡΑΓΜΟ που μας βάζουν  με το πιστοποιητικό χωρίζοντάς μας σε προσωρινώς και εφ΄όρους ζωής καταρτισμένους.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ ότι για το κράτος έχω "κατάρτιση" μέχρι το 2015 και ότι από εκεί και πέρα θα χρειάζομαι πιστοποιητικό για να συμμετάσχω στον ΑΣΕΠ.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ να παρατήσω δουλειά,οικογένεια , παιδιά ,να ξαναγίνω φοιτητής και να με συντηρούν άλλοι στα 35-40 μου επειδή έτσι "οραματίστηκε"  η κ. Υπουργός

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ όλων των ως και τον ΙΟΥΝΙΟ 2010 αποφοίτων των - βάσει νόμου -καθηγητικών σχολών από το πιστοποιητικό.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

Πιστοποιητικό ΜΟΝΟ για τους ΝΕΟΥΣ απόφοιτους ύστερα από διάλογο πάνω στα προγράμματα σπουδών.

Αποσυνδεδεμένος Metal Heart

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εγώ προτείνω την κατάργηση του πιστοποιητικού. Αφού στο διαγωνισμό υπάρχουν και εξετάσεις στα παιδαγωγικά δεν έχει νόημα η ύπαρξή του.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
δεν θα εφαρμοστει ποτέ (αποψη μου) αλλα και δεν προκειται να το αφησουμε ετσι. Εξαλλου μεχρι τοτε υπαρχουν ανασχηματισμοι και εκλογες, οπότε μπορει να αλλαξουν καποια πραγματα (οχι βεβαια διχως τον αγωνα μας).
 Δεν θα δεχτουμε ουτε πιστοποιητικο ουτε τεστ δεξιοτητων για τον διαγωνισμο των εκπ/κων.
δεν θα γινουμε μαριονετες στα καραγκιοζηλικια τους....

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ξερουμε το πότε θα γινει ο επομενος ασεπ και ποιες οι αλλαγες του. Τελος πια στη κοροιδια, αρκετα!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

++++++++++++++
Το καθολικό όχι στο νομοσχέδιο και η βιασύνη εκ' μέρους της πολιτικής ηγεσίας (πίεση από την "αξιολόγηση" του Πάγκαλου και κάλυψη από πιο σημαίνοντα θέματα εκείνη την περίοδο) δεν μας έδωσε την δυνατότητα να αντιταχθούμε σε επιμέρους προβλήματα του νομοσχεδίου.
Σκεφτείτε την εικόνα των σημερινών αδιόριστων 40άρηδων -αυριανών πενηντάρηδων- μετά από 6 χρόνια στα πανεπιστήμια...
Και καλά εμείς ανάμεσα στις φοιτητριούλες ;) ;) Ξεκινάω γυμναστική... :D
Οι πενηντάρες όμως... :o :o

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182692
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665