0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου είμαι επιτυχών του ΑΣΕΠ, το οποίο όμως δεν έχει σημασία γιατί διορίζομαι φέτος αφού έχω πάνω από 6 χρόνια προυπηρεσία σε ιδιωτικό σχολείο, που σημαίνει ότι δεν καθόμουν όλη μέρα αλλά δούλευα.Αν και τα μέτρα θα με έθιγαν αν δεν διοριζόμουν φέτος, είμαι υπέρ γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.Παράθεση από: Commando στις Μαΐου 02, 2010, 04:29:38 pmφιλαράκο όλοι εργαζόμαστε και προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία όχι στον δημόσιο τομέα !εσύ έχεις δώσει ποτέ ΑΣΕΠ; papariet!!!!@giokspyΑναφέρεσαι στα νέα παιδιά τα οποία γεμάτα όρεξη για δουλειά έχουν γεμίσει τα γραφεία του ΥΠΕΠΘ ενώ παίρνουν τα μόρια της οργανικής τους? @isamboΓια τα βύσματα γενικά μιλούσα δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά από ότι φαίνεται όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
φιλαράκο όλοι εργαζόμαστε και προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία όχι στον δημόσιο τομέα !εσύ έχεις δώσει ποτέ ΑΣΕΠ; papariet!!!!
Ολοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ 4, 5 Μάη!ΟΛΟΙ στις γενικές συνελεύσεις για απεργιακή κλιμάκωση5μερη απεργία 10-14 Μάη και αναστολή όλων των διοικητικών εργασιών (βαθμολογίες, σύλλογοι) για τις μέρες αυτές με νέες συνελεύσεις στις 14 Μάη με προοπτική συνέχειας
τι ποσοστο ειναι στο υπεπθ?? το 0.01%? αντιπροσωπευτικο δειγμα!! Δεν ειναι ολοι του βολεματος!!
Θα σου πω τι ποσοστό είναι. Όλοι αυτοί που είναι αποσπασμένοι σε υπηρεσίες (όχι μόνο στο υπουργείο) και παίρνουν τα μόρια της οργανικής τους (στην υγεία των κορόιδων) είναι πάνω από 10.000. Από επίσημα στοιχεία του υπουργείου παιδείας δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι διορισμένοι τα τελευταία 3 χρόνια. Σκέψου τώρα πόσοι έχουν διοριστεί τα χρόνια αυτά κάνε τις πράξεις και μετά πες μου αν το ποσοστό είναι 0.01% Παράθεση από: giokspy στις Μαΐου 02, 2010, 04:56:32 pmτι ποσοστο ειναι στο υπεπθ?? το 0.01%? αντιπροσωπευτικο δειγμα!! Δεν ειναι ολοι του βολεματος!! Α και στο ιδιωτικό μπήκα με το βιογραφικό μου, όχι με μόρια από την ΠΔΣ
Το Link δεν δουλεύει. Και οι διορισμοί θα γίνουν κουτσουρεμένοι. Αυτοί που ήταν να διοριστούν από ΑΣΕΠ ως το 2011 θα πάνε το 2012. Από το 40% θα μπουν μόνο οι ΟΑΕΔίτες. Γιατί να μην ξεσηκωθούμε δηλαδή για αυτό; Και γιατί να κλείσει το νήμα;