0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τότε να ακυρωθεί και η προυπηρεσία της ΠΔΣ που ήταν καθαρά ρουσφετολογική και της Σιβιτανιδείου και των Εκκλησιαστικών λυκείων και των σχολείων της Δεύτερης Ευκαιρίας... Γιατί σίγουρα σε αυτές τις προσλήψεις δεν υπήρχε έστω ούτε μία στιγμή αξιοκρατία, ακόμα και τώρα που μιλάμε... Γιατί δεν ανακαλείται όλους αυτούς.... Γιατί δεν ανακαλείται τα δυσπρόσιτα? Έχω συμφοιτήτρια που με δυσπρόσιτα ΠΔΣ είναι διορισμένη εδώ και 3 χρόνια. Αν θέλετε δικαιοσύνη να υπάρχει καθολική δικαιοσύνη. Δεν ακούω κανείς να διαμαρτύρεται που φέτος στα ΣΔΕ θα προσληφθούν άτομα με προσόν τη συνέντευξη? Στον ΟΑΕΔ τα τελευταία 5 χρόνια όσοι καινούργιοι εργάστηκαν είχαν μεταπτυχιακό, προυπηρεσία, διδακτορικό... Και πίστεψετε οι εργασιακές συνθήκες αδιανόητες... Δέχομαι απόλυτα να διαγραφεί η προυπηρεσία των ΟΑΕΔΙΤΩΝ αλλά να διαγραφεί και η προυπηρεσία σε όσους έκαναν προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ. Τότε ναι... είμαι μαζί σας.... Αλλά όχι ότι μας συμφέρει... Αυτό το παιχνιδάκι το έχουμε μάθει καλά.. Προυπηρεσία μόνο μετά από επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Να δεις τότε πώς θα καθαρίσει ο πίνακας... Πώς θα σταματήσουν οι αδικίες.... Πώς έκανες προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ? Θα μου πείτε είναι λίγοι... Ωραία αυτοί οι λίγοι να διαγραφούν τώρα..... Αλλιώς μην πειράξετε τίποτα....
Τότε να ακυρωθεί και η προυπηρεσία της ΠΔΣ που ήταν καθαρά ρουσφετολογική και της Σιβιτανιδείου και των Εκκλησιαστικών λυκείων και των σχολείων της Δεύτερης Ευκαιρίας... Γιατί σίγουρα σε αυτές τις προσλήψεις δεν υπήρχε έστω ούτε μία στιγμή αξιοκρατία, ακόμα και τώρα που μιλάμε...
Λυπάμαι πολύ, αλλά τώρα που μιλάμε κάποιοι παίρνουν τον παχυλό μισθό της Σιβιτανιδείου, των εκκλησιαστικών σχολείων και το μισθό της ωρομισθίας των ΣΔΕ. (Δεν γίνεται καμία συζήτηση για αυτούς). Και επαναλαμβάνω. Αυτοί θα διεκδικήσουν θέση στον ενιαίο πίνακα διορισμών και στον πίνακα αναπληρωτών. (Α! και η ειδική αγωγή).
Η αδικία του ΟΑΕΔ έχει σταματήσει εδώ και 5 χρόνια. Και επαναλαμβάνω τα τελευταία χρόνια, όσοι διεκδίκησαν θέση στον ΟΑΕΔ είχαν προυπηρεσία, μεταπτυχιακό και επικρατούσαν λόγω προσόντων χωρίς συνέντευξη.
Ξεκινήστε από τα προηγούμενα σχολεία και την ΠΔΣ και εγώ είμαι μαζί σας. Αλλά αν κάποιος κάνει δικαστήριο επειδή είχε προυπηρεσία από ΠΔΣ, Σιβιτανίδειο, ειδική αγωγή, εκκλησιαστικά σχολεία, τότε θα κάνω και εγώ αγωγή εναντίον όλων αυτών. Γιατί εξαιτίας και αυτών εγώ επιτυχούσα ΑΣΕΠ με σειρά 820 είμαι έξω από το σύστημα....
Λυπάμαι πολύ, αλλά τώρα που μιλάμε κάποιοι παίρνουν τον παχυλό μισθό της Σιβιτανιδείου, των εκκλησιαστικών σχολείων και το μισθό της ωρομισθίας των ΣΔΕ. (Δεν γίνεται καμία συζήτηση για αυτούς). Και επαναλαμβάνω. Αυτοί θα διεκδικήσουν θέση στον ενιαίο πίνακα διορισμών και στον πίνακα αναπληρωτών. (Α! και η ειδική αγωγή). Η αδικία του ΟΑΕΔ έχει σταματήσει εδώ και 5 χρόνια. Και επαναλαμβάνω τα τελευταία χρόνια, όσοι διεκδίκησαν θέση στον ΟΑΕΔ είχαν προυπηρεσία, μεταπτυχιακό και επικρατούσαν λόγω προσόντων χωρίς συνέντευξη. Ξεκινήστε από τα προηγούμενα σχολεία και την ΠΔΣ και εγώ είμαι μαζί σας. Αλλά αν κάποιος κάνει δικαστήριο επειδή είχε προυπηρεσία από ΠΔΣ, Σιβιτανίδειο, ειδική αγωγή, εκκλησιαστικά σχολεία, τότε θα κάνω και εγώ αγωγή εναντίον όλων αυτών. Γιατί εξαιτίας και αυτών εγώ επιτυχούσα ΑΣΕΠ με σειρά 820 είμαι έξω από το σύστημα....
Α! Ξέχασα και την περιβόητη ειδική αγωγή... Μην ξεκινήσω να λέω για αυτήν ...Άλλα παιχνιδάκια (SUPER καταστάσεις).
Πέρσι και από τον πίνακα αναπληρωτών με κάλεσαν για ωρομισθία στην Ειδική Αγωγή χωρίς τυπικά προσόντα γιατί δεν είχαν Μαθηματικούς