0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι θα πήγαινα, όχι με την πρώτη φάση που πήγα....vikoulaki όλοι που πήγαμε είναι από ασε αναπληρωτές?εγ΄τουλάχιστον ναι...
τα μόρια μου ήταν φέτος 31 από τα οπόια μόνο 2, 5 από οαεδ...κάνε την αφαίρεση να δεις πόσα ήταν από ασεπ ....και αν δικαιούμουν να πάω ή όχι αναπληρώτρια....αφαίρεσε από το 31 2,5...
vikoulakiΔώσε αν θελεις στοιχεία για το τι θα συμβεί στους πρώτους 30 πρώτους μαθηματικούς αν μπουν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ στο 24μηνο
εμένα διακυβεύεται ο διορισμός μου γιατί η προυπηρεσία μου από τον οαεδ έιναι 2, 5 μόνο μήνες...χωρία αυτή πέφτω στους 23,5...προσωπικά θίγομαι γιατι αυτοί οι 23, 5 μήνες είναι προυπηρεσία λόγω των 3 συνεχόμενων επιτυχιών μου στον ασεπ με υψηλή βαθμολογία... θα κινηθώ δικαστικά έστω και σε προσωπικό επίπεδο....όταν έκανα εγώ μεταπτυχιακό και έδινα ασεπ οι άλλοι αλώνιζαν με 11 ώρες πδσ σε δυσπρόσιτα...η κοροιδία τέλος...
Παράθεση από: VIR στις Ιουνίου 27, 2010, 11:37:58 amεμένα διακυβεύεται ο διορισμός μου γιατί η προυπηρεσία μου από τον οαεδ έιναι 2, 5 μόνο μήνες...χωρία αυτή πέφτω στους 23,5...προσωπικά θίγομαι γιατι αυτοί οι 23, 5 μήνες είναι προυπηρεσία λόγω των 3 συνεχόμενων επιτυχιών μου στον ασεπ με υψηλή βαθμολογία... θα κινηθώ δικαστικά έστω και σε προσωπικό επίπεδο....όταν έκανα εγώ μεταπτυχιακό και έδινα ασεπ οι άλλοι αλώνιζαν με 11 ώρες πδσ σε δυσπρόσιτα...η κοροιδία τέλος... Κι εμένα VIR διακυβεύεται ο διορισμός μου παρόλο που σήμερα κλείνω αισίως τα... μη σου πω πόσα, (έχω γενέθλια), παρόλο που περίμενα 10 χρόνια στην επετηρίδα, μεγάλωσα 2 παιδιά, πέρασα ΑΣΕΠ, μάζεψα προυπηρεσία, δεν τους άρεσε η φάτσα μου για να μου δώσουν ΠΔΣ, πήγα στα πέρατα της Ελλάδας ακόμη κι όταν ο γιός μου ήταν υποψήφιος, με σακατεμένη υγεία, δεν προσέφυγα νομικά εναντίον σας, παρόλο που θύμωσα πολύ με το σκεπτικό του συλλόγου σας και κυρίως των επικεφαλής του, με πετάξατε οριακά έξω απ΄το 40%, και τώρα αν μπείτε στο 24μηνο θα με πετάξετε μάλλον κι απ΄αυτό.Δεν κλαίγομαι. Δεν είμαι η μόνη. Είμαι όμως μια από αυτούς που πετάτε έξω. Με το 40% σίγουρα και τώρα με το 24μηνο.Τι θέλετε, να μην υπάρχω;Δεν μετανιώνω.Έχω επιλέξει έναν τρόπο ζωής και τον υποστηρίζω με όσο μπορώ και με κόστος.Σήμερα κάνω τον απολογισμό μου και χαίρομαι για το ποια κατάφερα να είμαι.Απλά στα γράφω, σαν κατάθεση ψυχής, μέρα που είναι έτσι για να τα μοιραστώ μαζί σου.Και με όσους τα διαβάζουνε.Κοντεύουν αυτοί που κυβερνούν να μας κάνουν να χάσουμε την ανθρωπιά μας.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας.Γιατί εκτός απ΄το μικρό δικό μας, υπάρχει όπως έχω ξαναγράψει και το δίκιο.Υ.Γ. Μην τολμήσει κανένας zagorakis ή zst να μου απαντήσει.Δεν θέλω διάλογο με αυτά τα άτομα, και το κείμενο δεν απευθύνεται σ΄αυτούς.χρονια πολλα Υπατια,ευτυχως η δυστυχως δεν εισαι μονη.εχουμε περασει ολοι τα ιδια,εδω και καιρο αυτο σκεφτομαι,δε θα με λυγισουν,τουλαχιστον το μυαλο μου,διορισαν ολους με απολυτηρια δημοτικου και λυκειου και εμεις που μοχθουμε.....να πανε να γ.........δε θα μαυρισω την ψυχη μου οσο μπορω