*

Αποστολέας Θέμα: Tο τέλος των ΟΑΕΔΙΤΩΝ;  (Αναγνώστηκε 197167 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Tο τέλος των ΟΑΕΔΙΤΩΝ;
« Απάντηση #392 στις: Ιουνίου 27, 2010, 11:48:19 am »
Μισό λεπτό ρε παιδιά, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μη γίνει αποδεκτή η προυπ. από ΟΑΕΔ για το 24μηνο έστω κι αν υπάρχει ΑΣΕΠ;
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:08:15 »

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιουνίου 27, 2010, 11:50:45 am »
θα αποφανθούν οι αρμόδιοι γι αυτό..

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιουνίου 27, 2010, 11:52:14 am »
zagorakis΄ δεν φέρομαι απαξιωτικά ΕΣΕΙΣ με τις πράξεις και ενέργειες σας ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ αυτούς που θέλετε να σας ονομάζουν συναδέλφους. αλλά συν- άδελφος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτός που εποφθαλμιά με δόλιο και υόπυλο τρόπο τις θέσεις άλλων.
οσο αφορά το 24μηνο και τα λεγόμενα του \της VIR  θα παρατηρήσω ότι οι 2,5 μήνες ΟΑΕΔ δεν είναι πολλοί αλλά ΑΡΚΕΤΟΙ για να πεταξουν ΕΞΩ κάποιον που δεν μπορεσε -ίσως με αδιαφανείς διαδικασίες - να αποκτήσει και αυτούς τους 2,5 μήνες. επομένως, οι 2,5 μήνες ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ από κάποιον άλλον που και αυτός ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΑΚΑΣΤΙΚΑ -όπως εσείς- ωστε να μην χάσει το διορισμό του. ΑΡΚΕΤΑ με το πηδημ@   με την αναγνω΄ριση της προϋπηρεσίας. ΚΑΛΛΙΣΤΑ διορίζεστε μέσω του 40%. νομίζω ότι φτάνει.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιουνίου 27, 2010, 12:02:57 pm »
ναι θα πήγαινα, όχι με την πρώτη φάση που πήγα....vikoulaki όλοι που πήγαμε είναι από ασε αναπληρωτές?εγ΄τουλάχιστον ναι...

στους ΠΕ03  απο ολους τους αναπληρωτές αυτοί που δεν είχαν ασεπ το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν απο Ιδιωτικό  και Οαεδ
Σαφώς υπάρχουν και άτομα με καμμία επιτυχία απο το 98

τα μόρια μου ήταν φέτος 31 από τα οπόια μόνο 2, 5 από οαεδ...κάνε την αφαίρεση να δεις πόσα ήταν από ασεπ ....και αν δικαιούμουν να πάω ή όχι αναπληρώτρια....αφαίρεσε από το 31 2,5...

Σου είπα  και σε προϋγούμενο μηνυμά μου οτι δεν σε βάζω με ολους,  απλά οπως δέχτηκα βάση ενός νόμου  να μπείτε  στους  πίνακες  έτσι και θέλω
βάση ενός νόμου να μην μπείτε στο 24μηνο

vikoulaki
Δώσε αν θελεις στοιχεία για το τι θα συμβεί στους πρώτους 30 πρώτους μαθηματικούς αν μπουν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ στο 24μηνο

Οι ΠΕ03 οαεδίτες 24μηνιτες είναι καθαρά  2
Αν με τα μόρια του οαεδ μπούν στο 24μηνο είναι 11
Αν μπούν στο 40%  στους 30 πρώτους που είναι αποκλειστικά Οαεδίτες  μπαίνουν οι 5 μόνο και  οι υπόλοιποι μοιράζονται στις επόμενες θέσεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:08:15 »

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #396 στις: Ιουνίου 27, 2010, 12:09:07 pm »
Και ένας να ήταν είναι πολλοί. ΦΤΑΝΕΙ πια

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιουνίου 27, 2010, 12:10:52 pm »
εμένα διακυβεύεται ο διορισμός μου γιατί η προυπηρεσία μου από τον οαεδ έιναι 2, 5  μόνο μήνες...χωρία αυτή πέφτω στους 23,5...προσωπικά θίγομαι γιατι αυτοί οι 23, 5 μήνες είναι προυπηρεσία λόγω των 3 συνεχόμενων επιτυχιών μου στον ασεπ με υψηλή βαθμολογία... θα κινηθώ δικαστικά έστω και σε προσωπικό επίπεδο....όταν έκανα εγώ μεταπτυχιακό και έδινα ασεπ οι άλλοι αλώνιζαν με  11 ώρες πδσ σε δυσπρόσιτα...η κοροιδία τέλος...

Κι εμένα  VIR διακυβεύεται ο διορισμός μου παρόλο που σήμερα κλείνω αισίως τα... μη σου πω πόσα, (έχω γενέθλια), παρόλο που περίμενα 10 χρόνια στην επετηρίδα, μεγάλωσα 2 παιδιά, πέρασα ΑΣΕΠ, μάζεψα προυπηρεσία, δεν τους άρεσε η φάτσα μου για να μου δώσουν ΠΔΣ, πήγα στα πέρατα της Ελλάδας ακόμη κι όταν ο γιός μου ήταν υποψήφιος, με σακατεμένη υγεία, δεν προσέφυγα νομικά εναντίον σας, παρόλο που θύμωσα πολύ με το σκεπτικό του συλλόγου σας και κυρίως των επικεφαλής του, με πετάξατε οριακά έξω απ΄το 40%, και τώρα αν μπείτε στο 24μηνο θα με πετάξετε μάλλον κι απ΄αυτό.
Δεν κλαίγομαι. Δεν είμαι η μόνη. Είμαι όμως μια από αυτούς που πετάτε έξω. Με το 40% σίγουρα και τώρα με το 24μηνο.
Τι θέλετε, να μην υπάρχω;

Δεν μετανιώνω.
Έχω επιλέξει έναν τρόπο ζωής και τον υποστηρίζω με όσο μπορώ και με κόστος.
Σήμερα κάνω τον απολογισμό μου και χαίρομαι για το ποια κατάφερα να είμαι.

Απλά στα γράφω, σαν κατάθεση ψυχής, μέρα που είναι έτσι για να τα μοιραστώ μαζί σου.
Και με όσους τα διαβάζουνε.

Κοντεύουν αυτοί που κυβερνούν να μας κάνουν να χάσουμε την ανθρωπιά μας.
Ας ανοίξουμε τα μάτια μας.
Γιατί εκτός απ΄το μικρό δικό μας, υπάρχει όπως έχω ξαναγράψει και το δίκιο.

Υ.Γ. Μην τολμήσει κανένας zagorakis ή zst να μου απαντήσει.
Δεν θέλω διάλογο με αυτά τα άτομα, και το κείμενο δεν απευθύνεται σ΄αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιουνίου 27, 2010, 12:26:38 pm »
εμένα διακυβεύεται ο διορισμός μου γιατί η προυπηρεσία μου από τον οαεδ έιναι 2, 5  μόνο μήνες...χωρία αυτή πέφτω στους 23,5...προσωπικά θίγομαι γιατι αυτοί οι 23, 5 μήνες είναι προυπηρεσία λόγω των 3 συνεχόμενων επιτυχιών μου στον ασεπ με υψηλή βαθμολογία... θα κινηθώ δικαστικά έστω και σε προσωπικό επίπεδο....όταν έκανα εγώ μεταπτυχιακό και έδινα ασεπ οι άλλοι αλώνιζαν με  11 ώρες πδσ σε δυσπρόσιτα...η κοροιδία τέλος...

Κι εμένα  VIR διακυβεύεται ο διορισμός μου παρόλο που σήμερα κλείνω αισίως τα... μη σου πω πόσα, (έχω γενέθλια), παρόλο που περίμενα 10 χρόνια στην επετηρίδα, μεγάλωσα 2 παιδιά, πέρασα ΑΣΕΠ, μάζεψα προυπηρεσία, δεν τους άρεσε η φάτσα μου για να μου δώσουν ΠΔΣ, πήγα στα πέρατα της Ελλάδας ακόμη κι όταν ο γιός μου ήταν υποψήφιος, με σακατεμένη υγεία, δεν προσέφυγα νομικά εναντίον σας, παρόλο που θύμωσα πολύ με το σκεπτικό του συλλόγου σας και κυρίως των επικεφαλής του, με πετάξατε οριακά έξω απ΄το 40%, και τώρα αν μπείτε στο 24μηνο θα με πετάξετε μάλλον κι απ΄αυτό.
Δεν κλαίγομαι. Δεν είμαι η μόνη. Είμαι όμως μια από αυτούς που πετάτε έξω. Με το 40% σίγουρα και τώρα με το 24μηνο.
Τι θέλετε, να μην υπάρχω;

Δεν μετανιώνω.
Έχω επιλέξει έναν τρόπο ζωής και τον υποστηρίζω με όσο μπορώ και με κόστος.
Σήμερα κάνω τον απολογισμό μου και χαίρομαι για το ποια κατάφερα να είμαι.

Απλά στα γράφω, σαν κατάθεση ψυχής, μέρα που είναι έτσι για να τα μοιραστώ μαζί σου.
Και με όσους τα διαβάζουνε.

Κοντεύουν αυτοί που κυβερνούν να μας κάνουν να χάσουμε την ανθρωπιά μας.
Ας ανοίξουμε τα μάτια μας.
Γιατί εκτός απ΄το μικρό δικό μας, υπάρχει όπως έχω ξαναγράψει και το δίκιο.

Υ.Γ. Μην τολμήσει κανένας zagorakis ή zst να μου απαντήσει.
Δεν θέλω διάλογο με αυτά τα άτομα, και το κείμενο δεν απευθύνεται σ΄αυτούς.

χρονια πολλα Υπατια,ευτυχως η δυστυχως δεν εισαι μονη.εχουμε περασει ολοι τα ιδια,εδω και καιρο αυτο σκεφτομαι,δε θα με λυγισουν,τουλαχιστον το μυαλο μου,διορισαν ολους με απολυτηρια δημοτικου και λυκειου και εμεις που μοχθουμε.....να πανε να γ.........δε θα μαυρισω την ψυχη μου οσο μπορω

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιουνίου 27, 2010, 12:29:39 pm »
καταλαβάινω την αγανάκτησή σου Υπατία....εσύ τουλάχιστον έχεις μία οικογένεια....προσωπικά τη θέση του οαεδ την πήρα με ένσταση...είχα ανάγκη αυτές τις 11 ώρες που μου δώσανε για κάποιους μήνες....ο καθένας λειτουργεί για το δικό του καλό....εγώ μετά από 3 συνεχόμενες επιτυχίες ασεπ, μεταπτυχιακό κι διδακτορικό στα σκαριά νιώθω ότι δικαιούμαι να μπω στο 24μηνο και θα παλέψω γι αυτό....α.....η συνάδελφος που ήμασταν μαζί στον οαεδ διορίζεται φέτος αποκλειστικά από πδσ και είχε το θράσος να δηλώνει ότι όσοι δεν έχουν πδσ είναι ανάξιοι καθηγητές και πανε στον ασεπ επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή...καλύτερα να τα βάζετε με αυτούσ και τους ομοίους τους...νιώθω ότι έχω προσόντα και ότι ακόμα και αν δεν έιχα αυτούς τους 2, 5 μήνες του οαεδ δικαιούμαι να δουλέψω σε δημόσιο σχολείο...

Αποσυνδεδεμένος Meteorologos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Ιουνίου 27, 2010, 01:00:35 pm »
Όλοι εσείς είχατε προνόμια διορισμού που τα κουβαλούσατε απο τους παππούδες σας και μόνο οι οαεδίτες  δεν πρέπει να διορίζονται στο ΥΠΕΠΘ.
Όλοι εσείς έχετε παιδιά και οικογένειες ενώ οι οαεδίτες έχουν σκυλιά.

Για ξυπνείστε , για ξυπνείστε και μην βλέπετε μόνο το δικό σας συμφέρον .
Υπάρχει και το συμφέρον των άλλων.

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Ιουνίου 27, 2010, 01:11:14 pm »
VIR καταλαβαίνω την εμμονή σου να διεκδικήσεις ό,τι θεωρείς ότι σου ανήκουν. ΕΣΥ καταλαβαίνεις τις απόψεις όσων είδαν το διορισμό τους να διακυβευεται από τον ΟΑΕΔ και τώρα διεκδικούν να μπούν στη ρύθμιση του 24 μηνου - ο νόμος (ευτυχώς ) στο σημείο αυτό είναι ξεκάθαρος και δεν νομίζω ότι ευνοεί περιπτώσεις σαν τις δικές σου- να βλέπουν για ακόμη μία φορά το ΧΑΟΣ;
Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτε μαζί σου ειναι δικαίωμα σου να υποστηρίζεις τα "δίκαια" σου και δικαίωμα όλων να υποστηρίζουν τις απόψεις τους.
και τέλος ερωτηση ρητορική. αν ΕΣΥ έχανες το διορισμό σου μετά από 3 χρόνια αναπλήρωσης μακριά ( 6ώρες και 700Ε εισητήρια) από την οικογένεια σου τί ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ;

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Ιουνίου 27, 2010, 01:13:38 pm »
meteorologe δώσε ΑΣΕΠ πρώτα και μετά μιλάμε...και πες μας πώς μπήκες στον ΟΑΕΔ...Με ποια κριτήρια????
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Ιουνίου 27, 2010, 01:14:30 pm »
METEO .... κανεις δεν κουβαλά δικαιώματα διορισμού ΟΥΤΕ και ΕΣΕΙΣ μπορείτε να ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΛΛΟΤΡΙΑ δικαώματα. και αν θέλεις να ανοίξουμε συζήτηση πες μου ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ απέκτησες την όποια προϋπηρεσία να σου πω και εγω το ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΥ. επομένως, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος Meteorologos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Ιουνίου 27, 2010, 01:39:21 pm »
Εγώ έχω πτυχίο απο την δεκαετία του 80 και μου λες πως απέκτησα την προυπηρεσία μου στον ΟΑΕΔ ρε τσουτσέκια.
Έπρεπε να έχω διοριστεί απο την δεκαετία του 90 με προυπηρεσία απο το ΥΠΕΠΘ.  Αλλά ποτέ δεν  με κάλεσαν στο ΥΠΕΠΘ ( γιατί δεν είχα μέσο) και ας έκανα τα χαρτίά μου απο το 1987.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Ιουνίου 27, 2010, 02:04:24 pm »
Προσωπικά δούλεψα 2 χρόνια ως ωρομίσθια σε πρωινό μακριά από το σπίτι μου  με 300 ευρώ και  λεφτά σε εισιτήρια ουκ ολίγα και εγώ...δυστυχώς έβλεπα κάθε φορά να προτάσσονται εμού οι εξυπνάκηδες της πδσ και εγώ να μένω στην απέξω και να αναγκάζομαι να δίνω ασεπ για να αποκτήσω μόρια όπως και έγινε...δεν μπορεί αν πει κανείς για μένα τίποτα....εγώ έχω να πω για πολλούς...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)