0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μερικοί εδώ μέσα ,συνάδελφοι, είναι όντως "πειραγμένοι" από το μίσος τους ενάντια σε συνανθρώπους τους ( ας είναι και οτεκ, οαεδ, κλπκλπ).
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 11, 2010, 09:47:44 amΓια αυτό και μεις θα περιμένουμε.Συνάδελφο πάντως δεν τον θεωρώ τον οαεδίτη. ουτε τους ΟΤΕΚιτες ουτε τους ΠΔΣίτες ουτε τους εκλησιαστικίτες ουτε τους συνβιτατινιδίτες ουτε τους ΙΔΑΧίτες πρέπει να θεωρούμεσυναδέλφους.
Για αυτό και μεις θα περιμένουμε.Συνάδελφο πάντως δεν τον θεωρώ τον οαεδίτη.
Εγώ είμαι ασεπίτισα με 3 επιτυχίες και μεταπτυχιακό.Ποιον να θεωρήσω συνάδελφο;
ΥΓ: Εσύ επίσης Uranie χθες μας είχες πει "άντε γεια" και δεν θα μας ξαναμιλούσες...........
δεν με θεωρεις συναδελφο?
Ο καθένας στηρίζει οτι τον συμφέρει αυτό κατάλαβα εγώ.Όποιος εχει μόνο ΑΣΕΠ στηρίζει τον ΑΣΕΠ.Όποιος εχει μόνο ΟΤΕΚ ή ΟΑΕΔ λέει καλώς αναγνωρίστηκε ηταν δίκαιο μπράβο!!!!!Τα καλά και συμφέροντα.
Παράθεση από: oxydo στις Αυγούστου 11, 2010, 02:20:04 pmΟ καθένας στηρίζει οτι τον συμφέρει αυτό κατάλαβα εγώ.Όποιος εχει μόνο ΑΣΕΠ στηρίζει τον ΑΣΕΠ.Όποιος εχει μόνο ΟΤΕΚ ή ΟΑΕΔ λέει καλώς αναγνωρίστηκε ηταν δίκαιο μπράβο!!!!!Τα καλά και συμφέροντα.Διάφοροι δήθεν "ανεξάρτητοι" 'η επιφανειακά σκεπτόμενοι, ανακαλύπτουν πως "όλοι είναι το ίδιο"!Στη περίπτωσή μας τώρα... Φέτος και του χρόνου θα διοριστεί μια μάζα εκπαιδευτικών από Οαεδ, Οτεκ, Ιδιωτικά, εκκλησιαστικά και άλλα "παραθύρια" με διάφορες προυπηρεσίες, χωρίς να έχουν πιάσει την βάση σε οποιοδήποτε διαγωνισμό των εκπαιδευτικών τα τελευταία 12 χρόνια!!!Οι προυπηρεσίες τους πηγάζουν κατά 95%++ από την πελατειακή σχέση τους με το πολιτικό κατεστημένο και είναι τα κοινώς λεγόμενα βύσματα!!Ναι υπάρχουν και αυτοί που προσπάθησαν με έντιμο τρόπο και είδαν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια -και το βλέπουν ακόμη- να παραγκωνίζονται από τα βύσματα! Αυτό είναι αντικειμενικά άδικο, ανήθικο και , κατά την γνώμη μου βαθιά αντισυνταγματικό !Θα μπορούσε η Διαμαντοπούλου να βάλει σαν προυπόθεση από χτές την επιτυχία στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αλλά ήταν και Πασοκικά βύσματα που θιγόντουσαν!!Αυτά! Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!
Πρώτον....Πάνο,έχεις απόλυτο δίκιο!! Αυτό θα συμβεί στην λεγόμενη μεταβατική περίοδο! Δευτερον....Μάρκο....διάβαζε όλα όσα έχουν ειπωθεί στην κουβέντα και μετά να απαντάς έχοντας πιο σφαιρική εικόνα! Ότι είναι υπερβολικό να μιλάμε για μίσος το ξέρω και γι αυτό το διευκρίνισα!! Επίσης η λέξη "συνάδελφος" για μένα δεν έχει να κάνει με το πού δούλεψε κανείς....αλλά με το τι ήθος κουβαλάει....!! Δεν μπορεί να ήταν μια ζωή ολόκληρη κάποιος στο βόλεμα και μετά να διεκδικεί αυτό το βόλεμα να του αναγνωριστεί ως προσόν και κριτήριο πρόσληψης τη στιγμή που χιλιάδες άλλοι μπαίναν στην διαδικασία του ΑΣΕΠ και τώρα να τους υπερπηδά (για να μην αφήσω μόνο το δεύτερο συνθετικό της λέξης.....) και να διορίζεται.....Τόσα χρόνια που βολεύονταν στον ΟΑΕΔ της γειτονιάς τους και με αδιαφανή κριτήρια πρόσληψης ξέραν πολύ καλά πως κάθε 2 χρόνια γίνεται ΑΣΕΠ και μπορούσαν να δώσουν....αλλά προτίμησαν να συνεχίσουν την πελατειακή σχέση που είχαν ήδη με την πρόσληψή τους και να διεκδικούν ξεδιάντροπα διορισμό λες και όλοι οι άλλοι δεν ήταν ωρομίσθιοι,ταλαιπωρημένοι με παιδιά και επιπλέον με μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα υπηρετώντας το ένδοξο Υπουργείο μας!!!!!Και αυτοί οι άνθρωποι θα μπουν στα σχολεία να διδάξουν την ισονομία της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας,τις αρχές του Διαφωτισμού κ.τ.λ και κυρίως κουβαλώντας τι ήθος θα σταθούν παράδειγμα στα παιδιά....;;;; Με τι υπευθυνότητα θα αναλάβουν τον ρόλο του εκπαιδευτικού....;; Αυτούς λοιπόν και γι αυτούς τους λόγους δεν τους θεωρώ κι εγώ συναδέλφους γιατί δεν έμαθαν ΠΟΤΕ να παλεύουν γι αυτό που αγαπάνε γιατί απλούστατα δεν το αγαπάνε....αγαπάνε την βόλεψη.......Συγγνώμη,αλλά εγώ αν ήμουν 10 χρόνια στον ΟΑΕΔ μέσα σ'αυτά τα 10 χρόνια σίγουρα θα είχα δώσει ΑΣΕΠ για να επιταχύνω τον διορισμό μου και κυρίως για να τον εξασφαλίσω ειδικά οταν δεν αναγνωριζόταν η προυπηρεσία....γιατί πολύ απλά αγαπάω την δουλειά μου!! Αυτοί (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν μπήκαν ποτέ σ'αυτήν την διαδικασία....άλλα ήταν τα ζητούμενα τους!!! Ο ΑΣΕΠ ήταν εκεί....ας δίνανε όπως δώσαν τόσοι άλλοι ακόμη και παλιοί της επετηρίδας....κι αφού δεν το κάναν....ας μην διεκδικούν να καπελώσουν όλους τους άλλους!! ΑΙΣΧΟΣ!!!