0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Zst δώσε ένα ΑΣΕΠ και αν περάσεις,έλα να τα ξαναπούμε.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 12, 2010, 05:21:31 pmZst δώσε ένα ΑΣΕΠ και αν περάσεις,έλα να τα ξαναπούμε. Δεν νομίζω ότι η επιτυχία στον ΑΣΕΠ να είναι ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ διαλόγου μεταξύ δυο σπουδαγμένων ανθρώπων.
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 12, 2010, 05:31:23 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 12, 2010, 05:21:31 pmZst δώσε ένα ΑΣΕΠ και αν περάσεις,έλα να τα ξαναπούμε. Δεν νομίζω ότι η επιτυχία στον ΑΣΕΠ να είναι ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ διαλόγου μεταξύ δυο σπουδαγμένων ανθρώπων. Όχι βέβαια. Αλλά είναι το ΚΡΙΤΗΡΙΟ μεταξύ 2 ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ανθρώπων!
Τα ξέρουμε φίλε Μιλτιάδη αυτά πολύ καλά....απλά εδώ το θέμα είναι για τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ....επειδή υπάρχουν κι άλλοι σαν αυτούς δεν σημαίνει πως αυτό τους απαλάσσει απ'το θράσος που επιδεικνύουν τόσο καιρό με τα λεγόμενά τους!! Και στην τελική επειδή ακριβώς υπάρχουν τόσα παράθυρα όπως είπες εγώ χαίρομαι πολύ που πήρα μέρος σε μια ένσταση που θίγει ένα απ'αυτά και δεν θα απολογηθώ γι αυτό!!! Και όπως προείπα δεν έχανα διορισμό εγώ...δεν ήταν αυτό το κίντρό μου!! Αντί να βγαίνουν να μας λένε όλοι πόσα άλλα παράθυρα υπάρχουν γιατί δεν αναλώνουν την σκέψη και την ενέργειά τους στον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης....;;; Κακό πράγμα η απάθεια...το χω ξαναπεί!!
οι του ΟΑΕΔ δεν πρεπει να ειναι τοσο προκλητικοι! τους ηεθε ως "μαννα" εξ ουρανου ο διορισμος διχως ΑΣΕΠ!Υπαρχουν χιλιαδες αλλοι συναδελφοι, οι πλειονοτητα ειναι αληθεια, που παλευουν με τα οσο πριν λιγο ανεφερε ο συναδελφος miltos74.Η ΛΩΡΑ ειπε την αληθεια "γυμνη" και αυτο .....πονεσε !Επομενως, ας μη προκαλουν γιατι θα μπορουσα να τους πω την.... Υπερμαχο !!! ( δε το κανω, λογω ημερων!!)θελω να ειμαι ομως δικαιος. ο συναδελφος του ΟΕΑΔ δεν ειναι αυτος που φταιει, αλλα οι κυβερνησεις. οι οποιες πεφτουν αλλα η αγαπη μενει! ΛΩΡΑ το "εφτελιζεις" θα το λεγα "ξ-εφτελιζεις" (αυτο το "ξ(ου) " δινει μια αισθηση του αγγλικου ....out