0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Joanna....επειδή δεν νομίζω πως έχουμε καμιά ουσιαστική διαφορά σ'αυτά που λέμε και πιστεύουμε...δεν βρίσκω λόγο αντιπαράθεσης! Απλά σου είπα πως η ένστασή μας προκλήθηκε απ'την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...δηλαδή τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ μετά από τόοοσα άλλα παράθυρα!! Για τους οποίους κι εγώ όπως κι εσύ πιστεύω πως θα πρεπε να δημιουργηθεί ένας άλλος πίνακας με ένα ποσοστό σταδιακής απορρόφησης!! Απλά κάποιοι άλλοι θα μας βγάλουν και τρελούς και εμπαθείς επειδή κάναμε ένσταση......ας βγουν μια φορά ευθαρσώς να πούνε τι πολιτικά παιχνίδια παίχτηκαν για να αναγνωριστεί η προυπηρεσία τους.......γιατί τόσος κόπος ετών να τρέχουν γι'αυτήν την αναγνώριση δεν επενδύθηκε για έναν ΑΣΕΠ;;; Τον μισό κόπο και χρόνο αν επενδύανε θα διορίζονταν ή έστω θα πήγαιναν αναπληρωτές!!! Αυτό δεν το έχει απαντήσει κανένας απ'αυτούς!! Όσο για το ποιοι θα προτιμούσαν την πλάγια οδό αν μπορούσαν....είναι μεγάλη κουβέντα...και όπως κι εσύ έτσι κι εγώ στα 24 μου αρνήθηκα θέση μόνιμη επειδή δεν ήταν στην εκπαίδευση....μόνιμη...όχι αναπληρώτρια!! Αλλά αν πέρα απ'αυτό που λες ότι έκανες και που σε τιμάει ήσουν και επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ (που επίσης σεβαστό το γιατί δεν έδωσες) θα ένιωθες πιο άμεσα και στο πετσί σου πόσο ζόρι είναι αυτή η διαδικασία και η ταλαιπωρία και το άγχος που κουβαλάει και πόσο τρελαίνεσαι μετά απ'όλα αυτά να σε προσπερνάνε άλλοι που δεν μπήκαν ποτέ σ'αυτήν την διαδικασία!! Όταν θα έρθει η ώρα να δώσεις εσύ ευτυχώς τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα εφόσον δεν θα υπάρχουν διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 02:09:55 pmΠαράθεση από: zst στις Αυγούστου 12, 2010, 02:02:44 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:37:56 pmΚαλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...αυτο ειναι το θεμα καλως η κακωςεγω λεω κακως και προσπαθησα να αντρεψω την αδικιαγια μενα ειναι τρελο να μπορεις να απορριψεις εργασια γιατι δε μετραει η προυπηρεσιαδεν ειχα επιλογηοαεδ η τιποταη μαλλον ειχα η νησιγια 11 ωρεςδυο σπιτιατο κανουν πολλοιμετα εμαθα οτι ειχαν +16 ωρες ΠδΣκωλοσυστημακαι αυτη η ΛΩΡΑ ΠΟΥ νομιζει οτι οποιος δινει ΑΣΕΠ διοριζεται;και οτι το να μη μετρησει η προυπηρεσια μου ειναι χτυπημα στη διαφθορα;εκανε και αιτηση στον οαεδαλλα χρειαστηκε 2 μερες για να καταλαβει τη διαφθορααλλα δεν την εξηγει...Ξέρω ότι μέχρι πέρσι και η ΠΔΣ και τόσα άλλα παραθυράκια μια χαρά την έκαναν τη δουλειά τους...Δεν ανήκα σε κανένα απ'αυτά...Συμφωνώ ότι ακόμα κι αν περάσεις ΑΣΕΠ είναι αμφίβολο το αν θα διοριστείς,είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που δεν έχω μπει σ'αυτήν τη διαδικασία... Ακόμη τουλάχιστον...Τώρα ιδιαίτερα ΟΛΑ είναι αμφίβολα!!!Φαντάσου όμως να δίνεις ΜΙΑ, να δίνεις ΔΥΟ, να δίνεις ΤΡΕΙΣ, να δίνεις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, να δίνεις ΠΕΝΤΕ,(περάσεις δεν περάσεις, πόσω μάλλον όταν περάσεις),να'χεις γυρίσει όλα τα κατσάβραχα ένα προς ένα, να υποφέρεις οικονομικά, να συντηρείς δυο σπίτια,να έχεις παιδιά και τελικά μετά από πολλά χρόνια, να είσαι έτοιμος να διοριστείςκι αυτό να μη γίνεται! Πώς θα αισθανόσουν; Δεν θα προσπαθούσες να ανατρέψεις ΑΥΤΗΝ την αδικία, που σε μέγεθος ξεπερνά πολλές άλλες;Αλλά (το βιολί μου εγώ) ακόμα δεν μου απαντάς, εγώ τελικά αδικήθηκα ή δεν αδικήθηκα;!
Παράθεση από: zst στις Αυγούστου 12, 2010, 02:02:44 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:37:56 pmΚαλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...αυτο ειναι το θεμα καλως η κακωςεγω λεω κακως και προσπαθησα να αντρεψω την αδικιαγια μενα ειναι τρελο να μπορεις να απορριψεις εργασια γιατι δε μετραει η προυπηρεσιαδεν ειχα επιλογηοαεδ η τιποταη μαλλον ειχα η νησιγια 11 ωρεςδυο σπιτιατο κανουν πολλοιμετα εμαθα οτι ειχαν +16 ωρες ΠδΣκωλοσυστημακαι αυτη η ΛΩΡΑ ΠΟΥ νομιζει οτι οποιος δινει ΑΣΕΠ διοριζεται;και οτι το να μη μετρησει η προυπηρεσια μου ειναι χτυπημα στη διαφθορα;εκανε και αιτηση στον οαεδαλλα χρειαστηκε 2 μερες για να καταλαβει τη διαφθορααλλα δεν την εξηγει...Ξέρω ότι μέχρι πέρσι και η ΠΔΣ και τόσα άλλα παραθυράκια μια χαρά την έκαναν τη δουλειά τους...Δεν ανήκα σε κανένα απ'αυτά...Συμφωνώ ότι ακόμα κι αν περάσεις ΑΣΕΠ είναι αμφίβολο το αν θα διοριστείς,είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που δεν έχω μπει σ'αυτήν τη διαδικασία... Ακόμη τουλάχιστον...Τώρα ιδιαίτερα ΟΛΑ είναι αμφίβολα!!!Φαντάσου όμως να δίνεις ΜΙΑ, να δίνεις ΔΥΟ, να δίνεις ΤΡΕΙΣ, να δίνεις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, να δίνεις ΠΕΝΤΕ,(περάσεις δεν περάσεις, πόσω μάλλον όταν περάσεις),να'χεις γυρίσει όλα τα κατσάβραχα ένα προς ένα, να υποφέρεις οικονομικά, να συντηρείς δυο σπίτια,να έχεις παιδιά και τελικά μετά από πολλά χρόνια, να είσαι έτοιμος να διοριστείςκι αυτό να μη γίνεται! Πώς θα αισθανόσουν; Δεν θα προσπαθούσες να ανατρέψεις ΑΥΤΗΝ την αδικία, που σε μέγεθος ξεπερνά πολλές άλλες;Αλλά (το βιολί μου εγώ) ακόμα δεν μου απαντάς, εγώ τελικά αδικήθηκα ή δεν αδικήθηκα;!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:37:56 pmΚαλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...αυτο ειναι το θεμα καλως η κακωςεγω λεω κακως και προσπαθησα να αντρεψω την αδικιαγια μενα ειναι τρελο να μπορεις να απορριψεις εργασια γιατι δε μετραει η προυπηρεσιαδεν ειχα επιλογηοαεδ η τιποταη μαλλον ειχα η νησιγια 11 ωρεςδυο σπιτιατο κανουν πολλοιμετα εμαθα οτι ειχαν +16 ωρες ΠδΣκωλοσυστημακαι αυτη η ΛΩΡΑ ΠΟΥ νομιζει οτι οποιος δινει ΑΣΕΠ διοριζεται;και οτι το να μη μετρησει η προυπηρεσια μου ειναι χτυπημα στη διαφθορα;εκανε και αιτηση στον οαεδαλλα χρειαστηκε 2 μερες για να καταλαβει τη διαφθορααλλα δεν την εξηγει...
Καλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...
Το καλύτερο νέο της ημέρας: η μαχουλα δεν διορίζεται. Δεν έβαλε όλες τις περιοχές.
Πόσες αναβολές μπορούν να γίνουν και τι ακριβώς διεκδικούν; Τη διαγραφή ή την υπό όρους παραμονή των ΟΑΕΔΙΤΩΝ;
Παλαιότερα είχε υποθεί (όταν ξεκινούσε η διαδικασία για την προσφυγή) ότι επειδή ήταν απίθανο να πάνε κόντρα στο σύνολο της βουλής, στο συνήγορο του πολίτη κλπ θα διεκδικούσαν τη διαγραφή των μορίων που προέρχονται από των ΟΑΕΔ, όσων δεν είχαν επιτυχία ΑΣΕΠ.Πόσες αναβολές μπορούν να γίνουν;
καλημερα σε όλους.κι εγώ έμεινα απ'εξω γιατί υπήρχαν οι 96 από τον ΟΑΕΔ που στον πίνακα των διορισμών μπήκαν μπροστά μας.τι να κάνουμε όμως τώρα;το μόνο που ελπίζω είναι ότι δεν θα βρεθεί και κανενας άλλος του χρόνου να μπει πιο μπροστά μας( άλλωστε έχουν κλειδώσει οι πίνακες).υπομονή σε όλους και ας περιμένουμε την αναπλήρωση.