0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια σκέψη για τους Οαεδίτες, στην περίπτωση που αποκλειστούν...Θα δώσουν στον επόμενο ΑΣΕΠ με την μέγιστη προσαύξηση προυπηρεσίας -γύρω στα 17,5 μόρια νομίζω-Μακάρι να είχα και εγώ έναν τέτοιο¨"θάνατο". Τη βάση θα πρέπει να γράψουν μετά...Έλεος με την κλαψούρα τους..."12 χρόνια μετά τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς υπάρχουν ακόμη κάποιοι "πονηροί" που διορίζονται χωρίς να έχουν πιάσει την βάση στον διαγωνισμό..."12 χρόνια... Αυτό λέγεται μεταβατική περίοδος!!! Θέε μου τι ζω;;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 16, 2010, 07:34:55 pmΔηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;οι κοποι δεν ειναι ο ενας απεναντι στον αλλοαλλα αμιλλονταιοι 60 μηνες προτασσονται των 16 το να ζητας να μη μετρουν οι 60...αν καποιος δουλεψε σε ΕΠΑΛ ειναι κατωτερος;μαζεψτε τη
Δηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;
When visiting someplace new, you can find out about the culture of that place in many ways. You can go to a movie or a place of worship or a nightclub.Archlord gold, Another option is to sit in the park and listen to the people around you.Archlord gold The easiest way to learn about a place’s culture, though, is by visiting its museums. Museums will show you the history of the place you’re visiting. They’ll show you what art the locals think is important.world of warcraft gold,Museums are fun. Even if you’world of warcraft gold re not interested in art or history, there is always something to get your attention. Many museums now have what they call "hands-on" exhibits. These were originally designed to keep children occupied while their parents were looking at exhibits. maple story mesos,However,maple story mesos museums have found that adults enjoy hands-on opportunities just as much as children. These exhibits have activities like pushing a button to hear more about what you're looking at, creating your own work of art, or trying on clothes like those on the models in the museum.2moons dil,People also enjoy visiting museums about unusual subjects.2moons dil For instance, in my hometown there's a museum devoted to the potato. This museum has art made out of potatoes. It also tells all about the history of the potato, and sells potato mementos like key chains and potato dolls.sunglasses replica,People enjoy visiting this museum because it’sunglasses replica s different. It’s not something they’d find in their hometown and the museum’s curator enjoy talking about the Great Potato.Museums are popular because they are about us. wedding dresses,They reflect our creations,wedding dresses our values, and our dreams. No matter who you are or what you like, somewhere there is a museum that will amaze and interest you.
Εγώ πάντως εντόπισα στους πίνακες ήδη οαεδίτες που διορίζονται. Επίσης μπορεί πάλι να γίνει αναβολή της δίκης τον Σεπτέμβριο.
Φίλε μου zst άφησέ τους. Μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους.Θα πάρουν την απάντηση στο εγγύς μέλλον στο δικαστήριο. Άλλωστε οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΥΓ. Καλό ήταν να ρωτήσετε τον δυικηγόρο σας για το άν κέρδισαν η όχι οι οαεδίτες δικαστήρια , αυτός ξέρει. Πιθανόν να σας πεί την αλήθεια
Παράθεση από: zst στις Αυγούστου 17, 2010, 08:46:36 amΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 16, 2010, 07:34:55 pmΔηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;οι κοποι δεν ειναι ο ενας απεναντι στον αλλοαλλα αμιλλονταιοι 60 μηνες προτασσονται των 16 το να ζητας να μη μετρουν οι 60...αν καποιος δουλεψε σε ΕΠΑΛ ειναι κατωτερος;μαζεψτε τηEμένα να μαζέψουν;... Εγώ σου μιλώ με σεβασμό κι εσύ με προσβάλλεις.Από πέρσι έτσι φερόσουν, δηλαδή δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα,πάνω απ'όλα, σαν άνθρωποι;Στην προκειμένη περίπτωση, οι δικοί μας κόποι στα ...αβγά τους καθόντουσαν, μέχρι που εμφανίστηκαν οι δικοί σας, από ξένα χωράφια,αυτή είναι η αλήθεια, σ'αρέσει δεν σ'αρέσει, ρε zst...Και μην ξεκολλάς μόνο μία πρόταση απ'όσες σου γράφω,αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες...Δηλαδή το σενάριο να δημιουργηθούν νέοι ανεξάρτητοι πίνακες για σας που ήσασταν από άλλο Υπουργείο (άρα και καθεστώς), το θέσατε επί τάπητος έστω για τα μάτια του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια του αγώνα σας,το παλέψατε, για να μην ακυρωθούν οι κόποι κάποιου άλλου κατακαημένου;ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ;Είπα γω να μη μετρήσουν οι δικοί σας κόποι; Ποτέ δεν θα το πω αυτό για κανέναν εκπαιδευτικό!Ούτε σε θεωρώ κατώτερο, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου...Το θέμα όμως είναι να μετρήσουν και μέσα στα ΣΩΣΤΑ και ΑΠΟΔΕΚΤΑ πλαίσια,μέσα στο εκάστοτε καθεστώς, καλό ή κακό,όχι να πατά ο καθένας επί πτωμάτων και να εθελοτυφλεί για τους συναδέλφους του,που δυστυχώς δεν είχαν την ευκαιρία να χτυπήσουν αυτά τα 60άρια που λες,αλλά βασανίστηκαν γι'αυτούς τους πολύτιμους 16 ή 26 μήνες, οι οποίοι στην ουσία εκμηδενίστηκαν με την εισβολή σας στους πίνακες...Το ίδιο είναι 60 μήνες στην πόρτα σου δίπλα,μέσα στην άνεσή σου (φαντάζομαι θα πληρωνόσασταν κιόλας),με 16 μήνες τρεχάλας, στερήσεων, κόπων και τόσων άλλων;Ακόμα περιμένω να παραδεχτείς έστω και κάτι...Υ.Γ.: Μην απομονώσεις τώρα το "μέσα στο εκάστοτε καθεστώς, καλό ή κακό"...