0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Uranios στις Αυγούστου 17, 2010, 12:37:12 pmΦίλε μου zst άφησέ τους. Μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους.Θα πάρουν την απάντηση στο εγγύς μέλλον στο δικαστήριο. Άλλωστε οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΥΓ. Καλό ήταν να ρωτήσετε τον δυικηγόρο σας για το άν κέρδισαν η όχι οι οαεδίτες δικαστήρια , αυτός ξέρει. Πιθανόν να σας πεί την αλήθειαΕάν ασχοληθείς λίγο με τους πίνακες δεν διορίστηκαν όλοι.Οι απόψεις μου γενικά επί του θέματος:1) Το αν είναι δίκαιο ή όχι που πέρασαν στο ΥΠΕΠΘ οι ΟΑΕΔητες εγώ προσωπικά το θεωρώ δίκαιο. Που θα υπάγονταν άλλωστε μετά τις τελευταίες αλλαγές και το διώξιμο από το Υπουργείο εργασίας;; 2) Υπολογισμός προϋπηρεσίας τους: Απλά έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα για το πόση προϋπηρεσία θα έπρεπε να τους αναγνωριστεί και φυσικά όχι ολόκληρηόπως και έγινε.3) Φυσικά και είναι και αυτοί συνάδελφοί μας.4) Ναι οι περισσότεροι ήταν βύσματα και έλαβαν πανεύκολα την προϋπηρεσία τους. Δεν συγκρίνεται η αναπλήρωση (μην πω και ωρομισθία) στην Κάρπαθο με τον ΟΑΕΔ στις πρωτεύουσες των νομών.5) Η προκλητικότητα (το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά) μερικών ΟΑΕΔητων είναι άσχημη και αυτό εξοργίζει τους άλλους συναδέλφους.6) Δυστυχώς για όλους μας όλοι ασχολούμαστε μεταξύ μας και δεν είναι σωστό "μην ασχολείσαι πλεον μαζί τους" σε ένα forum μπαίνεις γράφεις εκφράζεσαι αλλά πρέπει να ακούς και τους άλλους αλλιώς γράψτα στον καθρέφτη του σπιτιού σου. 7) Η αναπλήρωση ή η ωρομισθία μακριά από το σπίτι σου είναι πολύ ποιο ματωμένη προϋπηρεσία από αυτή τόσο των ΟΑΕΔητων, των ΠΔΣητων και άλλων σχολών παραθύρων που ήταν στο σπίτι τους.Υ.Γ. Συνάδελφοι του ΟΑΕΔ μην προκαλείτε γιατι θα ντρέπεστε στα ΠΕΚ να πείτε από που διοριστήκατε Υ.Γ. Φίλε zst έχεις στοιχεία που κατηγορείς τους συναδέλφους ότι έκαναν ένσταση απλά για να μαζέψουν χρήματα ανα κεφάλι;; Εάν ναι τότε να τα αναφέρεις να τους ξεμπροστιάσεις εάν όχι ΝΤΡΟΠΗ !!!!
Φίλε μου zst άφησέ τους. Μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους.Θα πάρουν την απάντηση στο εγγύς μέλλον στο δικαστήριο. Άλλωστε οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΥΓ. Καλό ήταν να ρωτήσετε τον δυικηγόρο σας για το άν κέρδισαν η όχι οι οαεδίτες δικαστήρια , αυτός ξέρει. Πιθανόν να σας πεί την αλήθεια
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 17, 2010, 01:59:51 pmΠαράθεση από: zst στις Αυγούστου 17, 2010, 08:46:36 amΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 16, 2010, 07:34:55 pmΔηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;οι κοποι δεν ειναι ο ενας απεναντι στον αλλοαλλα αμιλλονται οι 60 μηνες προτασσονται των 16 το να ζητας να μη μετρουν οι 60...αν καποιος δουλεψε σε ΕΠΑΛ ειναι κατωτερος;μαζεψτε τηEμένα να μαζέψουν;... Εγώ σου μιλώ με σεβασμό κι εσύ με προσβάλλεις.Από πέρσι έτσι φερόσουν, δηλαδή δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα,πάνω απ'όλα, σαν άνθρωποι;Στην προκειμένη περίπτωση, οι δικοί μας κόποι στα ...αβγά τους καθόντουσαν, μέχρι που εμφανίστηκαν οι δικοί σας, από ξένα χωράφια,αυτή είναι η αλήθεια, σ'αρέσει δεν σ'αρέσει, ρε zst...Και μην ξεκολλάς μόνο μία πρόταση απ'όσες σου γράφω,αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες...Δηλαδή το σενάριο να δημιουργηθούν νέοι ανεξάρτητοι πίνακες για σας που ήσασταν από άλλο Υπουργείο (άρα και καθεστώς), το θέσατε επί τάπητος έστω για τα μάτια του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια του αγώνα σας,το παλέψατε, για να μην ακυρωθούν οι κόποι κάποιου άλλου κατακαημένου;ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ;Είπα γω να μη μετρήσουν οι δικοί σας κόποι; Ποτέ δεν θα το πω αυτό για κανέναν εκπαιδευτικό!Ούτε σε θεωρώ κατώτερο, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου...Το θέμα όμως είναι να μετρήσουν και μέσα στα ΣΩΣΤΑ και ΑΠΟΔΕΚΤΑ πλαίσια,μέσα στο εκάστοτε καθεστώς, καλό ή κακό,όχι να πατά ο καθένας επί πτωμάτων και να εθελοτυφλεί για τους συναδέλφους του,που δυστυχώς δεν είχαν την ευκαιρία να χτυπήσουν αυτά τα 60άρια που λες,αλλά βασανίστηκαν γι'αυτούς τους πολύτιμους 16 ή 26 μήνες, οι οποίοι στην ουσία εκμηδενίστηκαν με την εισβολή σας στους πίνακες...Το ίδιο είναι 60 μήνες στην πόρτα σου δίπλα,μέσα στην άνεσή σου (φαντάζομαι θα πληρωνόσασταν κιόλας),με 16 μήνες τρεχάλας, στερήσεων, κόπων και τόσων άλλων;Ακόμα περιμένω να παραδεχτείς έστω και κάτι...Υ.Γ.: Μην απομονώσεις τώρα το "μέσα στο εκάστοτε καθεστώς, καλό ή κακό"...χιλια συγνωμη για την παρεξηγηση ελπιζω να καταλαβες απο το προηγουμενο ποστδεν ηταν για σενα το μαζεψτε τη και για την αλλη το μετανιωσαναι μπηκαμε το 2003 σε λιστα μονιμοποιησης στο εργασιαςαλλα...και για μας ηταν η χειροτερη ρυθμισηαπο τους 96 φιλολογους ουτε οι μισοι... το 1/3ποιος νοιαζεται αλλο υπουργειο εγω μενω στο2001γιατι να μη μετρησει η προυπηρεσια μου;αν δουλευες σε τεε του παιδειας με 16 μηνες μονιμοποιησηαν δουλευες σε τεε του εργασιας αποκληροςτοτε οι χιλιαδες της πεα στους διαδρομους του υπουργειου εκαναν τα παντα να μας αποκλεισουν100000 τρεις μισθοι σε δικηγορουςwe can work it out try to see it my way
Παράθεση από: zst στις Αυγούστου 17, 2010, 08:46:36 amΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 16, 2010, 07:34:55 pmΔηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;οι κοποι δεν ειναι ο ενας απεναντι στον αλλοαλλα αμιλλονται οι 60 μηνες προτασσονται των 16 το να ζητας να μη μετρουν οι 60...αν καποιος δουλεψε σε ΕΠΑΛ ειναι κατωτερος;μαζεψτε τηEμένα να μαζέψουν;... Εγώ σου μιλώ με σεβασμό κι εσύ με προσβάλλεις.Από πέρσι έτσι φερόσουν, δηλαδή δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα,πάνω απ'όλα, σαν άνθρωποι;Στην προκειμένη περίπτωση, οι δικοί μας κόποι στα ...αβγά τους καθόντουσαν, μέχρι που εμφανίστηκαν οι δικοί σας, από ξένα χωράφια,αυτή είναι η αλήθεια, σ'αρέσει δεν σ'αρέσει, ρε zst...Και μην ξεκολλάς μόνο μία πρόταση απ'όσες σου γράφω,αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες...Δηλαδή το σενάριο να δημιουργηθούν νέοι ανεξάρτητοι πίνακες για σας που ήσασταν από άλλο Υπουργείο (άρα και καθεστώς), το θέσατε επί τάπητος έστω για τα μάτια του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια του αγώνα σας,το παλέψατε, για να μην ακυρωθούν οι κόποι κάποιου άλλου κατακαημένου;ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ;Είπα γω να μη μετρήσουν οι δικοί σας κόποι; Ποτέ δεν θα το πω αυτό για κανέναν εκπαιδευτικό!Ούτε σε θεωρώ κατώτερο, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου...Το θέμα όμως είναι να μετρήσουν και μέσα στα ΣΩΣΤΑ και ΑΠΟΔΕΚΤΑ πλαίσια,μέσα στο εκάστοτε καθεστώς, καλό ή κακό,όχι να πατά ο καθένας επί πτωμάτων και να εθελοτυφλεί για τους συναδέλφους του,που δυστυχώς δεν είχαν την ευκαιρία να χτυπήσουν αυτά τα 60άρια που λες,αλλά βασανίστηκαν γι'αυτούς τους πολύτιμους 16 ή 26 μήνες, οι οποίοι στην ουσία εκμηδενίστηκαν με την εισβολή σας στους πίνακες...Το ίδιο είναι 60 μήνες στην πόρτα σου δίπλα,μέσα στην άνεσή σου (φαντάζομαι θα πληρωνόσασταν κιόλας),με 16 μήνες τρεχάλας, στερήσεων, κόπων και τόσων άλλων;Ακόμα περιμένω να παραδεχτείς έστω και κάτι...Υ.Γ.: Μην απομονώσεις τώρα το "μέσα στο εκάστοτε καθεστώς, καλό ή κακό"...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 16, 2010, 07:34:55 pmΔηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;οι κοποι δεν ειναι ο ενας απεναντι στον αλλοαλλα αμιλλονται οι 60 μηνες προτασσονται των 16 το να ζητας να μη μετρουν οι 60...αν καποιος δουλεψε σε ΕΠΑΛ ειναι κατωτερος;μαζεψτε τη
Δηλαδή είναι δίκαιο κατ'εσένα,να μετρήσει ο δικός σας ο κόπος εις βάρος του δικού μας;
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 17, 2010, 02:31:59 pmΠαράθεση από: Uranios στις Αυγούστου 17, 2010, 12:37:12 pmΦίλε μου zst άφησέ τους. Μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους.Θα πάρουν την απάντηση στο εγγύς μέλλον στο δικαστήριο. Άλλωστε οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΥΓ. Καλό ήταν να ρωτήσετε τον δυικηγόρο σας για το άν κέρδισαν η όχι οι οαεδίτες δικαστήρια , αυτός ξέρει. Πιθανόν να σας πεί την αλήθειαΕάν ασχοληθείς λίγο με τους πίνακες δεν διορίστηκαν όλοι.Οι απόψεις μου γενικά επί του θέματος:1) Το αν είναι δίκαιο ή όχι που πέρασαν στο ΥΠΕΠΘ οι ΟΑΕΔητες εγώ προσωπικά το θεωρώ δίκαιο. Που θα υπάγονταν άλλωστε μετά τις τελευταίες αλλαγές και το διώξιμο από το Υπουργείο εργασίας;; 2) Υπολογισμός προϋπηρεσίας τους: Απλά έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα για το πόση προϋπηρεσία θα έπρεπε να τους αναγνωριστεί και φυσικά όχι ολόκληρηόπως και έγινε.3) Φυσικά και είναι και αυτοί συνάδελφοί μας.4) Ναι οι περισσότεροι ήταν βύσματα και έλαβαν πανεύκολα την προϋπηρεσία τους. Δεν συγκρίνεται η αναπλήρωση (μην πω και ωρομισθία) στην Κάρπαθο με τον ΟΑΕΔ στις πρωτεύουσες των νομών.5) Η προκλητικότητα (το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά) μερικών ΟΑΕΔητων είναι άσχημη και αυτό εξοργίζει τους άλλους συναδέλφους.6) Δυστυχώς για όλους μας όλοι ασχολούμαστε μεταξύ μας και δεν είναι σωστό "μην ασχολείσαι πλεον μαζί τους" σε ένα forum μπαίνεις γράφεις εκφράζεσαι αλλά πρέπει να ακούς και τους άλλους αλλιώς γράψτα στον καθρέφτη του σπιτιού σου. 7) Η αναπλήρωση ή η ωρομισθία μακριά από το σπίτι σου είναι πολύ ποιο ματωμένη προϋπηρεσία από αυτή τόσο των ΟΑΕΔητων, των ΠΔΣητων και άλλων σχολών παραθύρων που ήταν στο σπίτι τους.Υ.Γ. Συνάδελφοι του ΟΑΕΔ μην προκαλείτε γιατι θα ντρέπεστε στα ΠΕΚ να πείτε από που διοριστήκατε Υ.Γ. Φίλε zst έχεις στοιχεία που κατηγορείς τους συναδέλφους ότι έκαναν ένσταση απλά για να μαζέψουν χρήματα ανα κεφάλι;; Εάν ναι τότε να τα αναφέρεις να τους ξεμπροστιάσεις εάν όχι ΝΤΡΟΠΗ !!!!εχεις στοιχεια οτι οι δηθεν μπροσταρηδες δεν πηραν μιζα;3 οι21 ωρες σαν 11 ειναι ολοκληρη; μονο δυο χρονιες μετρησαν ολοκληρες4 οι περισσοτεροι ηταν βυσματα δε θελει αποδειξη;περσι στα πεκ και φετος στο σχολειο κανενας δεν τολμησε να μου πει οτι η ρυθμιση ηταν αδικηανωνυμα ειναι ολα ευκολαριχνω λασπη και ας αποδειξει ο αλλος οτι δεν ειναι βυσμαεχω ρωτησει πολλες φορες πως μπορεσα να παρακαμψω το συστημα προσληψεων του οαεδαν απο 10ος προσλαμβανομουν ο πρωτος δε θα χαλουσε τον κοσμοκαι αν δεν το ξερεις για να κληθει ο δευτερος ο πρωτος επρεπε να υπογραψει δηλωση μη αποδοχηςαρα για το δεκατο επρεπε να υπογραψουν αλλοι εννεακαι οχι δε σε βρηκα στο τηλεφωνο...αυτο ειναι το χειροτερο στρεφεστε εναντια στη μονη αποκτημενη αξιοκρατικα προυπηρεσιαυπηρχε εστω στοιχειωδως η δυνατοτητα να σε παρουν στην πδσ χωρις βυσμα στους φιλολογους;καλουσαν οι δευτεροβαθμιες οποτε γουσταραν ωρομισθιους;και οι ημετεροι στα δυσπροσιτα;shame on you
Διάβασα 47 σελίδες με το χριστιανικο τιτλο"το τελος των ΟΑΕΔιτων".Διδασκω 15 χρονια οχι μόνο στον ΟΑΕΔ του νομού μου αλλά και σε γειτονικούς .Είμαι 3 φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ και πήγαινα σχεδον αδιάβαστη γιατι μεγαλώνω μονη μου 2 αγγελουδια και τα απογευματα εκανα προετοιμασια πτυχιων για να βγαινω οικονομικα.Τα τελευταια 4 χρονια που διδασκω στο Παιδειας μου φαινεται περιπατος γιατι ειχα συνηθίσει τα 30αρια και 35αρια τμήματα του ΟΑΕΔ όπου επιπλέον δεν υπήρχε βιβλιο στην δικη μου ειδικοτητα και ετοιμαζα μονη μου τα παντα .Τους μηνες που ειχα αδεια εγκυμοσυνης ,με αντικατεστησε μια συναδελφος η οποια δεν εκανε ποτε ξανα αιτηση για ωρομισθια στον ΟΑΕΔ γιατι η διαχειριση της ταξης δεν ειναι ευκολη.Ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν ειχα ξεστομισει ειρωνιες ουτε συκοφαντιες για συναδελφους με κατοχυρωμενη προυπηρεσια ούτε μου αρέσει η Μάρθα
Δινόταν προτεραιότητα σε αυτούς που είχαν ήδη εμπειρία στον ΟΑΕΔ. Για να μην πούμε για αυτούς που αναγνώρισαν πχ προϋπηρεσία πληροφορικής(τη δίδαξαν μετά από κάτι σεμινάρια) ενώ ήταν πχ. Φιλόλογοι και την αναγνώρισαν κανονικά
Παράθεση από: kyriakh στις Αυγούστου 17, 2010, 02:57:26 pmΔιάβασα 47 σελίδες με το χριστιανικο τιτλο"το τελος των ΟΑΕΔιτων".Διδασκω 15 χρονια οχι μόνο στον ΟΑΕΔ του νομού μου αλλά και σε γειτονικούς .Είμαι 3 φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ και πήγαινα σχεδον αδιάβαστη γιατι μεγαλώνω μονη μου 2 αγγελουδια και τα απογευματα εκανα προετοιμασια πτυχιων για να βγαινω οικονομικα.Τα τελευταια 4 χρονια που διδασκω στο Παιδειας μου φαινεται περιπατος γιατι ειχα συνηθίσει τα 30αρια και 35αρια τμήματα του ΟΑΕΔ όπου επιπλέον δεν υπήρχε βιβλιο στην δικη μου ειδικοτητα και ετοιμαζα μονη μου τα παντα .Τους μηνες που ειχα αδεια εγκυμοσυνης ,με αντικατεστησε μια συναδελφος η οποια δεν εκανε ποτε ξανα αιτηση για ωρομισθια στον ΟΑΕΔ γιατι η διαχειριση της ταξης δεν ειναι ευκολη.Ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν ειχα ξεστομισει ειρωνιες ουτε συκοφαντιες για συναδελφους με κατοχυρωμενη προυπηρεσια ούτε μου αρέσει η Μάρθα
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:10:45 pmΔινόταν προτεραιότητα σε αυτούς που είχαν ήδη εμπειρία στον ΟΑΕΔ. Για να μην πούμε για αυτούς που αναγνώρισαν πχ προϋπηρεσία πληροφορικής(τη δίδαξαν μετά από κάτι σεμινάρια) ενώ ήταν πχ. Φιλόλογοι και την αναγνώρισαν κανονικάΜια απλή ερώτηση. Κανείς δεν γεννιέται με προϋπηρεσία. Άρα όλοι από 0 μόρια ξεκίνησαν ακόμα και αυτός που σήμερα έχει 60. Όταν τον προσέλαβαν για πρώτη φορά με τι κριτήρια τον πήραν;;;Όπως και για ΠΔΣ έπαιζε το βύσμα.